Sari la conținut

rip_husi

Membru
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rip_husi

  1. Salutare ! Dupa 3 ani de insistente din partea pasagerei caut Scarita dreapta spate ( completa ) pentru RD07 din '98 . Mentionez ca am gasit ceva pe E-bay dar prefer sa incerc prima data la ai nostri ( sincer e mai comod ) ) Cine are de dat sa dea un telefon - 0761137869 - pentru targuiala si adalmas . Cu respect , Lucian
  2. ) Mi-ai deconspirat gandurile ascunse . Stabiliti si voi o intalnire cu tipul ... macar de amorul artei . Ca sa nu mai spun ca o motoreta in stare "excelenta" la 600 euro poate fi foarte folositoare ca piese ...ca inceput al vreunui proiect frumos ...sau macar ca motiv bun sa-ti rupi capul pe coclauri ( asta in cazul in care nu plange cineva dupa ea )
  3. Salutari ! Din plictiseala am dat peste anuntul asta : http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-africa%20twin-din-1990-524818.html Stie cineva ceva de jucaria in cauza ? Sunt curios mai ales de ce nu se poate inmatricula ... Cu respect , Lucian
  4. Salut ! Urgent nu e . Cum am stat pe tusa 2 luni mai stau si 2 ani ... asta e ! Cautam o varianta mai ieftina ...aia era ideea Noroc !
  5. Salutari ! Mi-a crapat releul ...mare chestie ...altceva nu l-a dus capu' sa faca . Am vorbit deja cu Seby sa ma ajute cu achizitia unuia nou de la cehi . Dar am zis ca merita si o intrebare aici , poate scap pe cineva de un surplus . Asa ca ...cine are de vanzare un releu regulator functional , pentru un RD07 din '98 ? 0749102335 pentru discutii pe tema asta ...sau oricare alta ... Mult noroc !
  6. Salutari ! Cine are de vanzare un releu de pornire functional pentru un RD07 din '98 . Pretul / kilogram al unuia nou nu se justifica Asa ceva imi trebuie : http://www.wemoto.ro/bikes/honda/xrv_750_x_y_rd07_africa_twin/99-03/picture/starter_solenoid___relay/
  7. Salutari ! Am si eu acelasi dubiu . Am RD07 si banuiesc din mai multe motive ( cum ar fi mici diferente intre blocul stanga si dreapta motor , semne de uzura mult mai accentuate pe jumatatea stanga - uzura care se opreste brusc la imbinare , organe de ansamblare de toate rasele si formele , etc ) ca motorul este facut din bucati . In schimb chiar si asa in 4 ani si ceva de exploatare singurul loc unde nu am avut probleme a fost chiar motorul ; mobra ca ansamblu arata de parca a fos calarita de Rambo , Chuck Norris si Bruce Lee imediat dupa ce a scapat din Al Doilea Razboi Mondial . Noroc !
  8. Salutare ! Are cineva prin garaj ( propriu sau tert ) un cauciuc spate , mixt si cu macar 70-80 % "carne" pe el ? Contra cost bineinteles ! M-am saturat de franat cate 10-15 metri cu plasticul montat acum pe mobra si in Iasi au inchis astia toate SH-urile moto . Cu stima !
  9. Salut ! Wemoto au deschis reprezentanta in Romania . Scapi de transport ! Noroc !
  10. Salutari ! Fiindca tot vorbiti de membrana aia pacatoasa , azi am descoperit ca si ale mele sunt bolnave . Am citit tutorialul omului din linkul de mai sus . Foarte bine realizat . Am gasit acolo si astea : http://www.motorradbay.de/diaphragmlibranen-c-94-2.html Buba e ca pentru RD07 nu vad sa aiba deci banuiesc eu ca este aceeasi membrana ca la RD04 . Poate confirma cineva ? Mai sunt si alte surse , poate mai facile , pentru membranele astea ? Cu stima , Lucian
  11. Poi dar atunci hai la targul Iesilor ca tare e fain la noi . Bere este , voie buna este si cu bataia vedem noi cum ne eschivam ... Si ca sa nu va lasati spatele descoperit eu zic sa manati amandoua Africanele incoace pana nu da zapada ! Noroc !
  12. Salut ! Geaca de chele am ...oleaca de bataie stiu ....asa ca m-am mutat la ....Iasi .
  13. Salutare ! Aceeasi problema o am si eu tot dupa o revizie la ambreiaj ( kit nou de placute si arcuri ) . La mine insa se comporta asa numai cand e motorul rece . Fiindca nu ma deranjeaza prea mult am zis "fuckit" daca o sa pice ceva repar atunci . Insa curios sunt , asa ca daca afli raspunsul te rog sa il impartasesti . La mine banuiala e pe arcurile noi care sunt cu 15% mai tari decat alea originale ( asa zice pe eticheta ) . Noroc !
  14. Corect ! CDI-ul de RD03 nu e neaparat o buba . Stiu Africana ( RD03) care a mers aproximativ 700 de km intr-un singur CDI ( 30% din distanta numai pe forestiere si drum de tara ). Si mie imi plac mai mult ...par mai barbate . Mai degraba RD07 seamana cu transalpul ( mai joase , mai suple , etc .. ) . Noroc!
  15. Oarecum am si eu aceeasi problema . La fel ca la Marius , la ridicare in trepte nu am probleme insa din 3 in 2 trebuie sa fiu mult mai ferm . Mentionez ca am montat recent ( asta iarna ) un kit de ambreiaj nou ( placi ferodo + arcuri ) . Pe langa asta , atunci cand e rece , mi se blocheaza ambreiajul . Nu stiu cum sa explic exact ... dupa o oprire de cateva ore parca se lipesc placile de ambreiaj una de alta si imi ramane roata blocata chiar daca am ambreiajul tras la maxim . Ca sa pot pleca trebuie sa o imping jumate de metru sa se deblocheze roata . Daca o pornesc pe liber , in momentul in care bag in viteza se comporta exact ca atunci cand lasi cricul jos ( chiar daca am ambreiajul tras ) . In rest functionarea este exemplara . Banuiala o am pe arcuri care sunt noi si " cu 15% mai tari decat cele originale " - asa scria pe ambalajul lor . Ceva idei ? Cu respect , Lucian
  16. Prinde 2 carlani , beleste-i , freaca chelea cu sare , o lasi la uscat , o bati bine cu maiul , o cosi la loc si intr-un loc ii aplici un fermoar . Cu doua curele bune si ceva saculeti de levantica bagati acolo or sa fie bagajele laterale ideale pentru multe mii de km ( waterproof and shit ) . Daca vrei variata mai High Tech baga 2 saci de canepa unsi cu smoala ! Spor la treaba ! pentru o mai buna exemplificare atasez o poza cu doi berbeci !
  17. In plus , de cate ori ati schimbat uleiul cu scutul pe motor. Eu niciodata . Noroc !
  18. Am dat cu lipici si deocamdata tine . Teoretic lipiciul tine pana la 100 grade Celsius dar numi in timp o sa vad ce o sa fie . Pana la urma nu erau deplasate blocurile . Stiti triunghiul ala din scut taiat si orientat la interior . Cand am lovit cu scutul de bordura rahatul ala mi-a spart baia . Astazi l-am indreptat si e destul de tare . La prima ocazie pun flexul pe el . Noroc !
  19. Mersi pentru incurajari baieti . Asa e , problemele trec . Deja am gasit alt servici , chiar ceva mai bun . In ce priveste Africuta , m-am hotarat sa ma duc weekendul asta acasa si sa o carpesc . O sa o curat bine sa fiu sigur ca nu are deformari sau crapaturi in bloc si dupa asta o sa aplic solutia propusa de @red_planet . Motorul se auzea si functiona impecabil alea 3-4 minute cat l-am mai tinut pornit dupa lovitura asa ca nu vad de ce sa nu continue asa . Fiindca noul servici e la vreo 7 km de noua locuinta o sa am neaparat nevoie de el si sper sa nu ma lase la greu . Multumesc inca o data pentru sfaturi si incurajari ! Noroc bun !
  20. Salutari ! Hai sa va dau si eu o tema de gandire fugutza ca ma grabesc : Acu 2 zile am sarit cu motorul o bordura si am atins cu scutul . Lovitura a fost destul de slaba , amandoua rotile atingeau solul si am trecut obstacolul fara sa pun piciorul jos . Dupa 2 minute am oprit si imi curgea ulei de sub motor . Pana am desfacut scutul sa vad care e problema am pierdut cam tot uleiul . Din ce am vazut eu acolo ( era murdar de ulei si m-am bazat mai mult pe pipait ) cele 2 bucati care formeaza tot blocul motor s-au deplasat cam cu 3-4 mm una de alta in plan ( adica una in sus si una in jos ) . Cu aceeasi ocazie am observat si ca garnitura dintre blocuri a fost impinsa afara putin . Acu o ora am sters putin pe acolo si am vazut mai bine situatia . Deci clar nu s-a sfarmat nimic , nu este nici o crapatura in afara de imbinarea blocurilor motorului . Solutii : - Desfacut motorul si ansamblat la loc ( prima care mi-a trecut prin cap ) - Inlocuit motorul ( a doua care mi-a .... ) - Desfacut numai suruburile din partea de jos , marit putin spatiul intre blocuri , silicon de motor si strans la loc suruburile ( asta ar fi oarecum provizoriu ) - Sinucidere ( abia am fost dat afara de la munca , trebuie sa ma mut in alt oras , nu am unde sta si numai motorul rupt nu imi mai trebuia ) - ... ideile voastre ... Noroc !
×
×
  • Creează nouă...