Sari la conținut

IIoo

INACTIV
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Hunedoara
  • Motocicleta
    Virago 535
  • Club
    ROAD PATROL MC

IIoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intr-adevar Galen, ai perfecta de dreptate! Selectia naturala lucreaza in orice domeniu si la orice nivel! La urma urmei si ploaia este o mare sita, care cerne prin ochiurile sale haine, motociclistii. Deasemenea sunt perfect de acord, ca niciunui motociclist, nu-i este draga ploaia, de unde si salutul nostru ASFALT USCAT! Dar o vorba mare zice asa: PENTRU MOTOCICLETA SI CALARIE NU ESTE VREME REA, DOAR ECHIPAMENT NEADECVAT! la care eu i-mi permit sa adaug si putine nebunie! Nu tot timplu v-a fi soare, uneori mai vin si ploi, cind ne-am cumparat motor am stiut ca, undeva, cindva o ploaie ne v-a prinde, fie pe drum, fie cind tocmai am ajuns si cheful sta sa inceapa. Unii dintre noi au inteles treaba asta si acestia au stiut sa se distreze; ceilalti inca se mai intreaba si acum pt ce oare au mers ei pina in Timisoara? Ei bine la anul cu acestia sigur n-o sa ne mai intilnim, din pacate! Spun din pacate, doar pentru faptul ca nu o sa se poata organiza un festival perfect, care sa multumeasca pe toata lumea, la drept vorbind nimeni nu e perfect! Repet,unii dintre noi sau mai si distrat, vizionati pozele urmatoare, va rog! Cu respect, pt totii motociclistii, Petre! Mesaj completat ...inca doua poze..
  2. Salutare Hunedoara! primi pasi intotdeauna sunt cei mai grei...! dar la noi acesta e un salt urias! vreau sa multumesc celor care au participat la bucuria noastra, deasemenea celor care prin munca lor au facut posibil acest spectacol! Salut in nume propriu pe prietenii din Timisoara, Lugoj,Resita,Cugir,Deva,Hunedoara,din Vale, deasemenea pe hategani! Anul viitor va asteptam pe toti, impreuna si cu prietenii vostri! ps. am si doua poze:
  3. Buna! in primul rind doresc multa sanatate celui care a gasit cheia de le masima mea, pe care o pierdusem simbata seara si a dat-o baietilor de la organizare! Desemenea multumesc organizatorilor DAIMLER MC pentru sprijinul acordat! Pentru mine a fost o experienta deosebita si am constatat ca limba in care vorbim nu este deloc o bariera intre oameni Revin si cu poze
  4. Frumos peisajul si locul! Dupa parerea mea o intrunire de nota 6, cu indulgrnta! Muzica slaba, in special simbata seara, uneori inexistenta! Revin la anul... daca se mai tine. ps. am si eu doua poze:
  5. Cam tarziu vin si eu cu pozele de la BIKES ON ICE editia a-III-a de la Dorulet - Hateg! Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
  6. Salutari la toti prietenii cu motoare sau fara, de la Dumbravita-Timisoara! Salutari deasemenea si la organizatori, Road Patrol's Timisoara, care merita felicitari pt organizare. Am si eu citeva peze de la intrunire, sper sa va placa:
  7. O intrunire reusita, pot spune eu, din punctul meu de vedere, in care toata lumea a fost multumita! Conditii excelente de campare, dotari pe masura si locatia insasi de nota 10 Vremea afost OK, distractie la maxim alaturi de prieteni mai vechi si noi! Iata citeva poze>
  8. 'Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce-ti place, ci sa-ti placa ceea ce faci '

    James. M. Barrie

×
×
  • Creează nouă...