Sari la conținut

rtcbiker

INACTIV
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rtcbiker

  1. Nu vrei asa ceva? Cateva poze... urmand link-ul: http://www.wix.com/razsite/rtcbiker
  2. mii de multumiri si.... asfalt uscat!!!!!!!!!!
  3. Noroc! Va place RR-ul meu? http://www.wix.com/razsite/rtcbiker Apropo, daca vrea cineva un site, unde sa-si prezinte motorul, astept un semn. Va trebui sa-mi trimiteti fotografii. Bafta!
  4. Noroc! Daca ai nevoie de parbriz (pt. CBR 900 RR - 919 cmc, model SC33, an 1998) pot sa ti-l dau eu pe al meu (transparent). Tocmai mi-am cumparat unul fumuriu si nu mai imi trebuie cel original pe care l-am demontat. Eu am nevoie de un suport pt scarita stanga fata. Poate ma ajuti si tu si reusim sa facem un schimb. Anunta-ma. Daca vrei neaparat Puig, gasesti pe www.louis.de, eu de acolo l-am luat pe cel nou, la reducere. Bafta. Noroc! Daca ai nevoie de parbriz (pt. CBR 900 RR - 919 cmc, model SC33, an 1998) pot sa ti-l dau eu pe al meu (transparent). Tocmai mi-am cumparat unul fumuriu si nu mai imi trebuie cel original pe care l-am demontat. Eu am nevoie de un suport pt scarita stanga fata. Poate ma ajuti si tu si reusim sa facem un schimb. Anunta-ma. Daca vrei neaparat Puig, gasesti pe www.louis.de, eu de acolo l-am luat pe cel nou, la reducere. Bafta.
  5. Noroc! La ce pret dai tricourile? Vreau marimea XL, adica pt 52-54. Ceva culori diferite...?
  6. Multam! Si sa traiasca dom' profesor!! Tu i-ai facut stikerele!! Acum sclipeste CBR-ita mea. Mare om, mare kracter!! Apelati la el, oameni calare! O sa tin cont de sfat si deja incep sa caut piesele. Dau o bere, cand ne-om vedea, k lumea-i mik!!
  7. Noroc! Am o Honda CBR 900 RR Fireblade (919 cmc, model 1998, tipul SC 33 E, 21.300 km) Vreau sa-i schimb toba, lantul si filtrul de aer. Ce ma sfatuiti sa iau pt bijuteria mea?? Dar sa fie de calitate!! Postati, va rog, si niste imagini / contacte etc. Multumesc mult! Bafta!
  8. Noroc! Uite... iti recomand Banditul asta... Este al unui bun prieten. Motorul merge ca vantul si e super intretinut. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=41183 Du-te sa-l "incaleci"... Merita! Bafta!
  9. Noroc! Eu am o Honda CBR 900RR Fireblade din 1998 (919 cmc.) Trimite-mi, te rog, manualul de service, pt ca am înteles ca il ai. Eu l-am tot cautat pe net, dar degeaba. In afara de manualul de piese, nu am reusit sa fac rost de altceva. Mii de multumiri. Asfalt uscat!!
  10. rtcbiker

    Accident Dn1

    Insanatosire grabnica! Multa sanatate si atentie!
  11. Daca ii stii prenumele, cauta-l in cartea de tel sau pe net si suna-l. Bate-i obrazul... si nu numai!
  12. Multumesc. Din ce am mai discutat si cu alti prieteni a rezultat cam aceeasi opinie. Acum sa vad ce fac practic si las o vorba pe net. Bafta!
  13. Intr-adevar, e o potrivire de nume. Pe mine poate o sa ma intalnesti prin BV, pt ca vin uneori. O sa te convingi atunci de confuzie. Parca prin iulie e o intalnire a CBR-istilor, ne putem vedea atunci. Mai vorbim. Ma poti suna 0740.005.714 pt a te convinge de ceea ce spun. Si apoi, pt mine cuvantul dat e sfant! Nu te-as fi lasat fara ceva ce era al tau. Sorry pt situatie. Cu respect.
  14. Noroc! Am tot intrat. De cateva zile astept sa-mi dai accept la id-ul meu (razvanturcanu), dar degeaba. Mai astept. Poate am gresit id-ul tau. E dopeman1979?... pt ca la asta am trimis invite. Multu pt intentie, oricum. See ya! Noroc tuturor! Detin o Honda CBR 900RR Fireblade (919 cmc, an fabr 1998) dupa care sunt topit (!!!)... Recent, am observat la ea o problema deranjanta, pe care nici nu stiu cum s-o rezolv. Merge cam franata de roata spate, iar stopul de frana ramane aprins. Oare care ar fi cauza? Motorul nu a fost rulat cca. 2 luni, de cand a fost adus din Italia pe platforma. Eu l-am cumparat si de atunci l-am tinut in garaj. Oare exista vreun dispozitiv de blocare a rotilor, ca siguranta pentru transport, de care a omis vanzatorul sa imi spuna (?!)... Sau e vreo problema mecanica si/sau electrica? Va multumesc pentru eventualele sfaturi! Bafta si asfalt uscat!
  15. Noroc! Eu am nevoie de un manual service pt Honda CBR 900RR Fireblade. An fabricatie 1998, luna mai. 919 cmc. Nu il gasesc, desi am tot cautat . Vas ca pe mess nu intri... Te rog, trimite-l pe adresa de e-mail: razvanturcanu@yahoo.com, ca atasament. Mii de multumiri! 0740.005.714
  16. Noroc! Vad ca faci rost de stikere... Am o Honda CBR 900RR Fireblade, an fabricatie 1998, combinatie de culori (negru cu alb). Crezi ca imi poti da stikerele cu RR si Fireblade pe gri, argintiu, auriu sau alb? Cand si la ce pret? Eventual vin cu motorul la tine, k sa vezi exact ce vreau. Bafta! 0740.005.714, 0728.338.098 Noroc! Eu am nevoie de un manual service pt Honda CBR 900RR Fireblade. An fabricatie 1998, luna mai. 919 cmc. Nu il gasesc, desi am tot cautat. Te rog, trimite-l pe adresa de e-mail: razvanturcanu@yahoo.com, ca atasament. Mii de multumiri!
×
×
  • Creează nouă...