Sari la conținut

Bogat

Membru
  • Număr conținut

    299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti sau Brasov
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Kawasaki zx6r
  • Numar Moto
    confidential

Vizitatori Recenți Profil

1.415 citiri profil

Bogat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bogat

    De pe la altii

    Culpa comuna...ambele manevre, respectiv virajul taximetristului si intentia de depasire a motoscuteristilor, s-au efectuat pe marcajul pietonal.E doar o parere.Bafta!
  2. Bogat

    Accident sos.Fundeni

    Teoretic oricinie este obligat sa stie sa opreasca o hemoragie cu un garou care se poate improviza si dintr-un siret, iar politistii cu atat mai mult...
  3. http://www.tare.ro/gohnakamura/1935885-ea-este-cea-mai-proasta-soferita
  4. Se poate sa fie si de la vreo bujie, inainte sa te mai apuci de treaba, trebuie sa fii sigur de bujii. Bafta!
  5. Parerea mea este ca are legatura problema ta cu vreo bujie care incepe sa dea semne ca cedeaza. Daca iti da cateodata rateuri mici si la ralanti, iar la cald porneste mai greu mai mult ca sigur e de la bujii.E doar o parere. Bafta!
  6. Am renuntat pentru familie si pentru mine. De murit stiu ca murim toti, dar e o vorba....Venim pe rand plecam pe sarite (motociclismul de Romania cam sprijina afirmatia) Nu am obligat pe nimeni sa renunte, doar am sfatuit gratuit Daca ai avut accidente inseamna ca trebuie sa iti schimbi stilul de mers...alt sfat gratuit Bafta multa!
  7. Dupa o cazatura am avut si eu cam aceeasi simptoma.Poate e o coincidenta. Mai exact mi-a scazut ralanti-ul cu vreo 200 de ture dupa care in timp incepuse din cand in cand sa imi moara motorul. In turatie mai mare mergea perfect. I-am schimbat bujiile si totul o fost bine.Bafta!
  8. Nu e vorba de a fi sau nu pussy, ci de a avea niste experiente din care sa inveti. Replica mea a punctat sensibilitatea noastra in trafic si in urma unui accident indiferent ca e din vina ta sau a altuia. Am avut neplacuta experienta sa intre unul peste mine pe banda si sa ma dea jos in plin centrul orasului...m-am rostogolit niste zeci de metri si din clipa in clipa in acele momente ma asteptam sa se stinga lumina definitiv, simteam o profunda parere de rau pentru viata mea. Am ramas constient cu fata in sus pana la venirea salvarii. Aveam dureri in zona rinichiului stang unde fusesem lovit de o masina din contrasens si nu puteam decat sa ma gandesc la ce-i mai rau. Am o prietena pe care o iubesc, enorm, am o familie care a fost mereu alaturi de mine si am inteles in acele clipe ca viata mea nu este defapt numai a mea. De atunci am dat alta valoare vietii si am pus in balanta satisfactia unei pasiuni incredibile si viata plina de multe alte placeri(casatorie,vacante, petreceri cu prietenii, copii,nepoti etc). La o luna dupa ce mi-am revenit complet am fost din nou in saua motocicletei, dar am stiut ca va terbui sa o vand si m-am bucurat cat am mai putut de pasiunea mea. Cam asta este experienta mea, nu toti tragem aceleasi concluzii din aceleasi experiente (nici nu trebuie sa fie asa). Eu va urez tuturor numai bucurie pe mobre, iar pe cei cu SS spor la vanzare
  9. NU MAI FITI MOTOCICLISTI....INCERCATI SA FITI TANCHISTI!!! De putin timp am renuntat la motociclism si cand mai aud un motor pe la geam...parca ma tenteaza, dar accidentul asta m-a mai linistit pentru un timp... Odihneasca-se in pace!
  10. Daca la cald porneste greu, eu as spune ca e de la bujii. Bafta!
  11. Aici este cumva topicul oamenilor perfecti? Atunci cand faci orice in lumea asta, ca om, poti gresi. Din pacate acest lucru se intampla si cand conducem. Suferinta din sufletul fetei cred ca depaseste cu mult orice alta suferinta pe care a-ti incerca voi sa o provocati si probabil ca acum e chiar in stadiul in care simte si isi doreste cumva sa fie pedepsita, pentru ca uneori asa functioneaza constiinta. In cazul in care aveti impresia ca sunteti perfecti, eu o sa va distrug acest gand...cand v-ati decis ca trebuie sa fiti motociclisti in Romania a-ti facut o greseala, pentru ca si atunci stiati ca in trafic se afla tot felul de specimene. Ca sa nu fiu offtopic, eu cred ca ar fi bine daca legislatia ar fi schimbata in sensul in care chiar si la cel mai mic accident de motocicleta din vina unui conservar, acesta sa plateasca amenda foarte mare si sa i se intocmeasca dosar penal. In felul acesta cred ca multi ar simtii mai multa teama pe sosele, vara cand stiu ca sunt atatia pe doua roti.A fost doar o parere, nu stiu cat de buna e, dar din pacate stiu ca nu poate fi realizabila in contextul cadrului legislativ din prezent. Bafta la toti si evitati orasul!
  12. Bogat

    12

    De la tine nu ar fi nevoie.
  13. Bogat

    12

    Pai mai multe nu stii...
×
×
  • Creează nouă...