Sari la conținut

Krasnik

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    condrici@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila,Galati,Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar 650
  • Numar Moto
    BR-10-JAZ
  • Club
    Deocamdata solitar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Prima dragoste ;)

Krasnik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am avut o patanie similara, cu o masina inmatriculata in Bulgaria. Aici am povestit si cum s-a intamplat si cum am rezolvat: http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?f=7&t=1813 . Daca masina e inmatriculata in Bulgaria, RCA-ul e obligatoriu bulgaresc. Companiile de asigurari din Bg, au firme partener in Romania, ele rezolva speta, ele platesc. Afla partenerul din Romania al firmei care a emis polita de asigurare (Google) si adreseazate acolo. In caz ca ai probleme adreseazate la BAAR (biroul asiguratorilor din romania), eu cu ajutorul celor din urma mi-am luat in doua luni jumate banii, intr-un cuvant am fost foarte multumit. Daca te mai pot ajuta cu ceva iti pot trimite nr meu de telefon. Succes!
  2. Ai dreptate,pana la un punct. In aceiasi legislatie se specifica clar ca drumurile nationale au prioritate fata de cele judetene, cele judetene fata de cele comunale (in cazul in care nu exista semnalizare). Eu cred ca cei care au citat politia judeteana bat campii cu gratie. Un politist de circulatie, cat de ageamiu si nepregatit ar fi nu are cum sa sustina asa ceva. Este inept si imposibil de pus in practica. Daca ar fi asa ar insemna ca toti participantii la trafic, cand trec prin comune sa stea cu okii cat cepele la fiecare ulicioara ca nu cumva sa iasa vreun biciclist sau vreo babuta cu caruciorul de butelii..hai sa fim seriosi!! Asfalt uscat!!
  3. http://translate.google.ro/?hl=ro&tab=wT#en|ro| Nu traduce el chiar literar, dar o idee iti poti face!
  4. Da, da, si eu sunt curios! Ca daca incepem sa ne dam cu parerea.. fan/boy iese asa un "nene caruia ii plac baietii"
  5. Noi abia indrazneam sa respiram Si ca sa o desconsideram trebuia mai intai sa o putem "aprecia"..si cum nu aveam un sistem de valori foarte bine "calibrat" intr-ale luxului, ne-am abtinut!
  6. Il sustin pe Mihai din toate punctele de vedere! Si mai ales ca om de vanzari ce ma consider ca sunt Am sa va spun o povestioara scurta cu care voi argumenta ca se poate si altfel. Acum multi ani ma plimbam cu un bun amic pe Champs-ĂlysĂŠes. Era prima noastra iesire din frumoasa tarisoara si cascam gura la toate cele(cu pachetel si apa de la supermarche in rucsacel). Aproape de arcul de triumf ne-am oprit in fata vitrinei unui magazin foarte "firmat" admirand costumele, pantofii,butonii, ceasurile de mii de euro. Nici prin gand sa ne treaca sa intram inauntru.Nu aveam ce cauta. probabil am zabovit ceva timp in fata magazinului si am atras atentia unui vanzator care a deschis usa si ne-a poftit inauntru. Am refuzat speriati incercand sa spunem ca ne uitam si noi si ca nu intentionam sa facem nimic rau..vanzatorul (un domn in jur de 45 ani imbracat impecabil) a insistat intr-un mod foarte politicos si de nerefuzat.Teribil de incurcati am intrat in magazin unde domnul cel amabil a inceput sa ne prezinte costumele, ceasurile, butonii etc. Nu intelegeam cum un om cu experienta lui nu isi dadea seama ca noi suntem niste coate goale cu trei firfirici in buzunar.Nemaiputand suporta presiunea i-am spus ca la mijloc trebuie sa fie o confuzie si ca noi nu putem cumpara nici macar o batista de la el din magazin, daramite un costum! Atunci el a zambit si a spus ca nu e nici o confuzie, ca si-a dat seama ca nu avem bani fiind tineri si la inceput de viata dar mai tarziu cand vom avea (poate) afacerile noastre va trebui sa stim de unde sa venim sa cumparam!!! Revenind la oile (Ducati-urile) noastre, iata ca se poate face si un altfel de comert!
  7. Superba!! Sa aveti parte numai de drumuri bune !
  8. E greu de presupus ce poti avea in cap la 18 ani. E sigur ca nu ai experienta de viata. Pacat insa ca se iroseste o viata total aiurea, pacat ca nu a avut pe cineva aproape care sa ii dea un sfat bun..Numai in pielea parintilor sa nu fii in astfel de momente. Cine stie, daca se osteneau mai mult cu educatia copilului lor poate nu se ajungea aici. Dar poate chiar s-au ostenit si teribilismul din el a fost mai "puternic". Greu de spus si de presupus, de teama sa nu gresim. Pacat de el!
  9. Krasnik

    De pe la altii

    E un pic off topic, dar aruncati o privire aici : http://www.220.ro/auto/Doi-Dintr-O-Lovitura/SErcXSOnmp/ Intrebarea e : or fi existand si pe la noi astfel de taximetristi?
  10. salut am vzt ca te intereseaza aerograf... intra pe adresa asta si vezi cateva modele .. e un prieten de al meu din galati http://www.facebook.com/media/set/?set=a.102948413094629.2145.100001384122546

  11. Toti o comitem, mai devreme sau mai tarziu..mai mult sau mai putin. Asta e, face parte din viata, clipa de neatentie,m-a luat valul sau mai stiu eu ce. Si acum pentru Nicole(ptr ca de data asta ai comis-o), asta e..cu siguranta nimeni de aici nu are nimic cu tine. E foarte simplu sa iesi din astfel de situatii, e chestiune de bun simt: Oameni buni, am gresit, imi pare rau, imi cer scuze. Si GATA. Se termina si cu polemica, si cu injuriile..Omul a gresit, si-a dat seama..isi cere scuze! Dar trebuie sa ai CARACTER ptr asa un lucru simplu. Si, cu parere de rau o spun (si nu cu intentia de a jigni)..de data asta tu nu ai avut! Asfalt uscat si sanatate multa accidentatului!
  12. Mai bine mai tarziu decat niciodata..incepusem sa cred ca e ceva in ne/dez ordine cu calutul si/sau calaretul lui.Dar, dupa cum a-ti dovedit in lupta cu champinioanele poloneze, sunteti bravi si demni de toata lauda!
  13. Buna seara tuturor, Am 37 de ani si peste 1000000 de km in trafic, fara accident. De aproape 1 an am permis cat A si moto. Il intleg perfect pe Adrian. Sunt deacord cu toti cei care sustin ca accidentul(cazatura) putea fi evitat/a. Dar, si e un mare DAR: in cat timp se formeaza reflexele? Dupa cati km apar AUTOMATISMELE? In astfel de situatii din pacate in cazul unui incepator guverneaza PANICA. Si nu spun asta din carti, ci din prisma unei intamplari similare in care un sofer a ignorat semnificatia indicatorului "oprire" (stop) si desi aveam in jur de 30-40km/h si aveam timp berechet sa il evit, m-am panicat vazand ca traiectoriile noastre se intersecteaza si pur si simplu NU AM GASIT FRANA SPATE, am bajbait ca un dobitoc cu piciorul drept in zona unde stiam eu ca trebuie sa fie am actionat prea tarziu frana de mana in paralel cu fandare stanga dar tot l-am acrosat pe nemernic cu partea dreapta a motocicletei in zona barei spate. Consecinta: motociclist pe asfalt cu motor peste el. Concluzie : cu siguranta, ca acest accident nu ar fi avut loc daca eram la volan sau daca aveam suficienti km pe sa(sha). Masuri: e clar ca experienta in trafic nu imi permite deplasarea in siguranta si ca am nevoie de un curs suplimentar de manevrare (solicit chiar ajutor in acest sens) si de mult, mult poligon!! Nu mi-a folosit la nimic experienta in trafic, conducerea preventiva si capacitatea de a intui(previziona). Sau poate ca da...daca nu le aveam si intram ca orbetele in intersectie acum nici nu mai postam. Seara buna si asfalt uscat! Adriane, ne vedem in poligon!!
  14. Ne-ai lsat cu ochii in soare pe malul balticii..Urmaresc calatoriile tale de ceva timp si recunosc ca ma cam roade pizma FELICITARI!Pentru curajul tau, pentru dorinta de a trai si pentru felul in care ne povestesti! P.S. Crezi ca Maricica mea ar putea sa se incumete/preteze/potrivesca unei astfel de plimbari?
×
×
  • Creează nouă...