Sari la conținut

TitiX88

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.stefansibogdan.com
  • Yahoo
    tititeroristu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca ( capitala Transilvaniei)
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    fac planuri..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    scuter REX..

TitiX88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A venit echipamentul. Pantalonii is super. Protectii kevlar, aerisiri, material placut pe interior, nu transpiri in ei la 22 de grade ( m-am plimbat 10 min prin casa cu ei pe mine). Tricoul este ok, material peste FOX 360 ce am probat. Ce nu imi place ii ca vine pe gat prea tare.. si daca era sa aleg iar luam XXL ca XL ii fix cu armura pe mine. dar ii material elastic si nu are treaba!
  2. am comandat pana la urma Acerbis impact. Axo si scott nu au mai fost marimea mea..se vand foarte repede la preturi cu 50-60% mai mici cum este outlet. Am citit si cam tot acolo sunt.. axo avea protectii un pic mai bune iar scott are ventiatia mai ok. Acerbis este la mijloc..Am fost sa probez Thor si Fox 180 si 360 la pretul asta in Romania si mi se par slabute si foarte scumpe. Revin cu o parere dupa ce imi ajunge echipamentul!
  3. Salut, In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie. rog un moderator sa mute daca nu am nimerit topicul. Am cumparat toate protectiile pentru hard enduro si urmeaza sa cumpar pantaloni si tricou. Aici m-am blocat.. Am de ales intre: ( pe partea de pantaloni) *AXO DYEMAX PANTS *PANTS ACERBIS IMPACT * PANTS SCOTT 450 TRACK Toti costa la fel. O sa ii folosesc in special vara pe sectoare dificile, am nevoie de ventilatie cat mai buna si sa nu se rupa la cazaturi+protectii. Va rog un sfat cat mai urgent ca vreau sa pun comanda in maxim 1-2 zile. Multumesc! Pe partea de tricouri am de ales intre: JERSEY AXO MX STORE JERSEY ALPINESTARS RACER SUPERMATIC
  4. Motor neinmatriculabil. O sa merg cu el doar off-road. » Post actualizat in 14 Jul 2015 08:32 da-mi exemple de motoare enduro care se pot baga prin noroaie, urca pante abrupte, trecut peste bolovani mari etc ca sa inteleg si eu diferenta » Post actualizat in 15 Jul 2015 14:11 va multumesc pentru ajutor. ati fost de mare folos.
  5. salutare tuturor. Dupa ce am inceput cautarile de motor de la naked, supermoto sau enduro uite ca am ajuns la cross-uri! Cum s-a intamplat aceasta? foarte simplu, un vecin de la tara ( am firma si locuiesc intr-un satuc din apuseni langa muntele Baisorii) a vrut sa scape de o honda mtx 80 R2 din 86 pentru ca nu ii mai pornea de vreo 1 an.. ( dar nici la reparat nu a dus-o..) Am luat-o eu cu 500 de lei si am reparat-o cu 1.000 de lei -refacut toata instalatia electrica, lant nou, reglat motor, ambreiaj etc ( nu a fost nevoie de reparatii pe partea tehnica pentru ca motorul este ok). L-am luat ca sa fac naveta 1 km de la lucru pana acasa.. Mai mare mi-a fost surpinderea cand am inceput sa merg cu el prin paraie, noroaie, pe dealuri.. M-am indragostit de cross! Bineinteles ca motorul este extrem de mic pentru mine si abia ma scoate.. am 98 de kg si 1.90 m . ( fac sport de mic ). Acum eu vreau sa-i fac cadou fratelui meu de 22 de ani sa se invete si el si sa iau eu ceva mai nervos. Nu vreau sa investesc o caruta de bani in aceasta pasiune de la inceput asa ca pe langa echipamentul complet ma gandesc la ceva in 5.000 de lei. Am citit una alta si am ajuns la urmatoarele motoare ca ar fi cele mai ok pentru mine: suzuki rm 250 kawasaki kx 250 yamaha yz 250 in 2 timpi si suzuki dr 350 in 4 timpi. Nu sunt cunoscator.. sunt pe partea auto mult mai experimentat asa ca vreau sa ma ajutati cat mai mult! Sa se inteleaga ca stiu diferenta intre cross si enduro, vreau sa ma bag prin noroaie, pante abrupte, pietre, vai, cand o sa ma mai invat sarituri etc=> ceva puternic usor si manevrabil Ce inseamna o revizie? ce inseamna consumabile? ce se schimba la 2 timpi si in cat timp? ce se schimba la 4 timpi? sunt practic 0 la cross-uri! Vreau sa fac 2-3 iesiri pe saptamana. Anunturi in Zona Cluj: http://olx.ro/oferta/yamaha-yz-250-cc-ID4axpU.html#42adc8f0ac http://olx.ro/oferta/kawasaki-kx-250-ID46JL8.html#6069a6bb2e http://olx.ro/oferta/suzuki-rm-250-cross-enduro-ID4eUl4.html#e46fdb6d9c http://olx.ro/oferta/suzuki-dr-ID46KX8.html#0f781321d9 Multumesc si imi cer scuze daca este a 100-a oara cand cititi aceeasi poveste.. dar fiecare persoana este unica si are nevoie unice
  6. TitiX88

    Yamaha XT660X

    Putem cumva sa ne intalnim sa vad cum as sta calare pe bestie? ca sunt tare curios ajung in Cluj doar weekend-ul viitor:)
  7. TitiX88

    Yamaha XT660X

    Ia sa vad daca pot sa scot topicul de la naftalina. Am scris mai mult la topicul Pegaso Strada, factory si Trial dar la inaltimea mea de 1,90 si 94 kg ( constitutie atletica, picioare lungi) mi s-a recomandat o motocicleta mai inalta. Am cautat si am gasit yamaha XT660 ca ar avea o inaltime la sa rezonabila pentru mine 875 fata de 780 de la Pegaso Strada si 820 Trial. Ma intereseaza drumuri de maxim 100-150 km, mers prin Cluj si pe drumuri pietruite prin padure. Mentionez ca sunt incepator Partea financiara este si ea limitata momentan la 2200 euro cu totul ( fara costum/casca). Pot sa gasesc ceva decent? ( adusa din Italia) Multumesc
  8. Din pacate sunt pe santier la o lucrare pe langa Ramnicu Valcea pana in 29 luna aceasta..De aceea nu mi-am dat seama despre ce post era vorba. Alta data.. Daca are cineva drum prin apropiere sau pe drumul Ramnicu Valcea-tg Jiu ne putem intalni Nu iau absolut nicio decizie pana cand nu ma urc pe motor sa vad ca ma simt bine PS nu mai stau in Turda, m-am mutat in Cluj dar in principiu doar in weekenduri sunt acolo cu toate santierele
  9. In sfarsit un raspuns favorabil! Daca la 1.98 stai ok atunci pt mine nu trebuie sa fie probleme. Pretul este foarte bun.. daca mai are cineva ponturi de acest gen i'm all ears( and eyes!) Sa o stapanesti sanatos! Sper sa gasesc pe cineva in Cluj cu Strada/Factory/Trail sa calaresc una ca sa fiu sigur!
  10. multumesc de sfaturi! cum reusesc sa incalec un Trail? degeaba tot ma amagesc cu Strada si Factory ca sunt prea mici ( chit ca as vrea sa ma urc pe una sa ma conving) In zona Cluj sunt posesori de Trail Strada? Dau o bere!!! PS bugetul maxim pentru motor este de 2.200 euro ( stiu ca este putin dar nu imi permit sa dau mai mult pe un motor)
  11. Am facut un mic research iar modelul Factory are saua cu 40 mm mai inalta din fabrica decat modelul strada. Ma indrept spre acest model
  12. Salutare, am nevoie de un sfat in legatura cu achizitia unei aprilia pegaso strada. Sunt 99% sigur pe acest motor dar am citit un review si m-a cam speriat. Si anume, eu am 1,90 m si 97 kg ( constitutie sportiva-picioare lungi) si am citit ca nu se adreseaza persoanelor peste 1.88. Pana acum am fost innebunit dupa honda hornet si cand m-am asezat pe ea am fost dezamagit de pozitie=picioarele loveau rezervorul, stateam prea jos etc. Va rog sa ma ajutati pentru ca vreau sa o iau cat mai repede sa nu pierd vara. Multumesc!
  13. Salutare, am nevoie de un sfat in legatura cu achizitia unei aprilia pegaso strada. Sunt 99% sigur pe acest motor dar am citit un review si m-a cam speriat. Si anume, eu am 1,90 m si 97 kg ( constitutie sportiva-picioare lungi) si am citit ca nu se adreseaza persoanelor peste 1.88. Pana acum am fost innebunit dupa honda hornet si cand m-am asezat pe ea am fost dezamagit de pozitie=picioarele loveau rezervorul, stateam prea jos etc. Va rog sa ma ajutati pentru ca vreau sa o iau cat mai repede sa nu pierd vara. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...