Sari la conținut

GES

INACTIV
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GES

  1. GES

    Reparatii sei

    Astazi am luat de la Darian saua modificata pentru al meu Kawasaki ZR7. V-am atasat niste poze. Excelent lucrat Darian, multumesc!
  2. GES

    Reparatii sei

    E in regula atunci. Cand si unde pot veni sa ti-o aduc? Mai vorbim atunci de modelul final. Oricum o fac. Ti-am atasat 2 poze mai mari. Multumesc.
  3. GES

    Reparatii sei

    Salut Darian, ma intereseaza sa modific saua de la kawasaki zr7. Principala problema actuala este ca pasagerul aluneca in fata din cauza inclinatiei si lipsei unei delimitari intre cele 2 locuri. Te rog sa imi spui cat ma costa in varianta neagra. Am vazut in posturile recente cateva modele dragute. Multumesc.
  4. Superba excursie. Am in plan si eu ceva similar. Te rog posteaza si statistici, cat mai detaliate daca se poate.
  5. Nu mai spune nimeni nimc? Pacat ca nu am reusit sa ne cunoastem vara asta. Si asa se pare ca suntem destul de putini, ar fi fost bine daca stiam unul de altul.
  6. asta am gasit despre intalnirea de la Breaza: /index.php?showtopic=252504
  7. Salutare, Eu sunt nou in lumea moto, am permis si moto cam de o luna. Stau pe Birca si mi-ar place sa va cunosc. Am prins ideea cu intalnirea de Vineri seara de la mac, dar din pacate acum pe 15 nu pot veni pentru ca plec cu moto la mare, tot vineri pe la orele 17-18. In principiu plec singur, dar tare mi-ar face placere sa merg insotit de cineva mai cu experienta. Daca nu e nimeni amator atunci voi veni la mac vinerea viitoare si poate ne vedem. Drum uscat! Intre timp am gasit pe forum ca weekend-ul viitor 21-23 sunt doua intalniri moto: una la Snagov si una la Breaza. Reiderii din Rahova unde merg?
  8. Salut, Eu am programata o plecare la mare vineri 15 aug pe la ora 17 - 18. Nu am cu cine sa merg pentru ca sunt nou in bransa si nu prea cunosc multi motociclisti. Dar find primul meu drum afara, si mai ales vinerea spre mare cand e full, mi-ar fi de ajutor sa nu merg singur. Asa ca daca sunt amatori eu as fi foarte bucuros. Asfalt uscat!
  9. Salut, Ai incercat la www.louis.de? Pe site au o baza de date cu motoare (bike-datenbank); acolo iti cauti motorul si ei iti afiseaza ce piese au disponibile pentru el. Cauti in lista "Windschutzscheiben" adica parbriz si o sa vezi ca au vreo 14 variante. Il alegi, iei codul si te duci la magazinul www.kronaumoto.ro din targul vitan, unde daca nu au pe stoc poti comanda si iti aduc in maxim 3 saptamani, zic ei, la pretul de pe site fara comision. Sper sa gasesti ce cauti. Bafta multa.
  10. Salutare, Doar ce mi-am luat un ZR7 din 2001. Are nevoie de un pic de atentie specializata (schimb ulei, bujii, cablu ambreiaj, placute frana) si eventual mici reglaje. Imi puteti recomanda un mecanic bun si rezonabil la bani?
  11. Salut, Intr-adevar arata foarte bine, ingrijit. O sa ma duc sa-l vad, chiar daca nu prea imi plac unele detalii cum ar fi anul de fabricatie, culoarea si farurile gen streetfighter. Pretul e bun si pare ingrijita. Pacat ca echipamentele pe care le da pe langa nu imi vin. Eu sunt cam maricel 1.84 inaltime, 107kg Multumesc mult.
  12. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Intr-adevar chiar mi-ar place sa mi-l iau personal din Germania si sa vizitez ceva nou cu aceasta ocazie, decat sa dau 500 euro cuiva sa mi-l aduca. As avea nevoie totusi de cateva indrumari, sfaturi, orice credeti ca poate fi util si poate chiar o sugestie de unde pot imprumuta/inchiria o platforma in Bucuresti. Sper ca ma puteti ajuta. Toate cele bune.
  13. Salutare tuturor! Sunt un foarte incepator motociclist care a facut o pasiune pentru GSF 600 S zis Bandit. Am nevoie un pic de ajutorul vostru. Dupa ce am cautat netul in toate partile am fost sfatuit sa imi iau din Germania pentru ca: 1. ar fi umblate mai putin si ar avea toate reviziile la zi fata de cele din Italia 2. din cate am observat pe la 2500 - 2800 eur cat as fi eu dispus sa dau, in Germania gasesc un an mult bun as gasi in Romania. (la banii astia il iau cam din 2000 in Germ. si cam din 95-98 in Romania) Problema cu Germania e ca n-am fost niciodata, nici nu vorbesc germana si nu prea stiu ce sa fac. Ca sa nu spun ca mi-e frica sa nu cad in plasa vre-unui tzepar pe mobile.de. Am mai gasit o firma din Bistrita, motocicleteleasing.ro, care zic ca daca le dau 300 EUR avans aduc ei motorul pe care il aleg eu de pe mobile.de si cand mi-l predau le platesc diferenta. Daca nu imi place cum se prezinta pot sa refuz si imi dau avansul inapoi. Costurile ar fi pret motor + 500 eur. Avansul trebuie sa il virez prin OP in contul firmei lor din Bistrita. Ce parere aveti? Ati luat vre-unul prin ei? Sau imi puteti sugera alte modalitati prin care imi pot lua un Bandit 600 S cam de prin 2000 sau mai nou pana in 3000 euro?
  14. Salutare tuturor! Sunt un foarte incepator motociclist care a facut o pasiune pentru GSF 600 S zis Bandit. Am nevoie un pic de ajutorul vostru. Dupa ce am cautat netul in toate partile am fost sfatuit sa imi iau din Germania pentru ca: 1. ar fi umblate mai putin si ar avea toate reviziile la zi fata de cele din Italia 2. din cate am observat pe la 2500 - 2800 eur cat as fi eu dispus sa dau, in Germania gasesc un an mult bun as gasi in Romania. (la banii astia il iau cam din 2000 in Germ. si cam din 95-98 in Romania) Problema cu Germania e ca n-am fost niciodata, nici nu vorbesc germana si nu prea stiu ce sa fac. Ca sa nu spun ca mi-e frica sa nu cad in plasa vre-unui tzepar pe mobile.de. Am mai gasit o firma din Bistrita, motocicleteleasing.ro, care zic ca daca le dau 300 EUR avans aduc ei motorul pe care il aleg eu de pe mobile.de si cand mi-l predau le platesc diferenta. Daca nu imi place cum se prezinta pot sa refuz si imi dau avansul inapoi. Costurile ar fi pret motor + 500 eur. Avansul trebuie sa il virez prin OP in contul firmei lor din Bistrita. Ce parere aveti? Ati luat vre-unul prin ei? Sau imi puteti sugera alte modalitati prin care imi pot lua un Bandit 600 S cam de prin 2000 sau mai nou pana in 3000 euro?
×
×
  • Creează nouă...