Sari la conținut

K_Atti

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de K_Atti

  1. Ce bine de cei d-acolo, provincia .............e cam departe, dar gandul n-e acolo, mai ales ca DVD da mici gratis (glumeam). Sper sa fie si ceva on-line cu ramburs, ca daca noi din polul frigului tre sa batem drumu pentru-n schimb de ulei, mai tre sa-l schimbam shi la intoarcere. Oricum fapta laudabila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. Nu sunt de acord cu amenda de 5.000.000 lei, si nu sanctiunea trebuie sa stimuleze portul castii, ci propria constiinta. Exista fapte care se sanctioneaza mult mai drastic, si tot se intampla. De exemplu conducerea cu alcool la cap. Deci in loc de o cerere de majorare a unei amenzi care oricum se majoreaza singure de la an la an, cel care a pus acest pool ar fi mai bine sa faca mai multe pentru constientizarea riscurilor nepurtarii castii. Pe mine anul trecut casca m-a salvat de la o moarte sigura, asta se vede si pe casca. De multe ori iau casca in mana (un Shark XRR) care nu se mai poate folosi fiind fisurata (neluand in considerare smaltul sarit) si-mi vine s-o pup. Mie nu-mi da nimeni amenda pentru nepurtarea castii. Dar ideea era ca nu trebuie starniti cei care majoreaza amenzile, ca maine ne trezim cu amenzi de milioane pentru toate cacaturile, si o sa motiveze ca noi am cerut. O sa faca amenda de 10.000.000 pentru ca motorul i-ti suna mai tare, 20.000.000 ca-ti picura ulei (deh protectia mediului) alte milioane ca ti-a expirat verificarea sau asigurarea si exemplele ar putea continua. DECI NU AMENZI CI CONSTIENTIZARE !!!!!!!
  3. Hmmmmmmmmmmmmm, pana la urma ce-o mai ramane, clujul privata, brasovul cade, trist.... decand s-a infiintat UCMR-ul numai probleme, totul a cam devenit comercial,
  4. Atti din Toplita, am 35 de ani, motoare din 1986, permis de Hoinar din '88, categ.A prin diferenta (numa oras a trebuit) din 1991, am avut ETZ, Simson, Suzuki DR, Honda VT500, Aprilia Tuareg 350, si acum Tuareg de 600 ca ala de 350 l-am busit la Cluj anul trecut la intrunire. Sunt endurist pasionat si in rest sa ne vedem sanatosi. Va salutut cu farurile (io am doua )
  5. Eu am votat pentru scoaterea intrunirii, si am o propunere: cine voteaza contra sa motiveze de ce nu doreste acest lucru. Doar sa stim acesti fake bikers de ce nu vor unii sa fie cu noi.
  6. Am si eu o parere, daca tot e discutie libera. Am testat si KTM dar mai putin, si cu BMW Dakar m-am dat o vara. Deci la capitolul KTM ADV.vs. BMW Dakar: 1: minus pt.KTM + pt.BMW = saua incomoda la KTM la drum lung (dar se poate suporta) 2:minus KTM + BMW = trepidatiile (vibratiile la motor, slabesc suruburile, si la KTM cam la fiecare 1000 km, trebuie verificate) si in rest vin plusurile la KTM si minusurile la BMW dar acestea le stiu mai bune cei de la KTM.
×
×
  • Creează nouă...