Sari la conținut

NeoRusty

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    neo.dansatoru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti pe dreapta
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda CBR F4i Sport
  • Numar Moto
    B 777 FRY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 50 Aprilia RS 125

NeoRusty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, mie imi urca pana in 110 asta cand prind semafoare, ventilatorul nu lasa niciodata sa treaca de 110, am prins anul trecut o ora in trafic am stat cu 110 si nu s-a intamplat nimic, nu ar trebui sa te alarmezi, dar e bine sa incerci daca poti sa eviti sa stea in maxim. Bafta
  2. Dumnezeu sa il ierte si tarie rudelor si apropiatilor!
  3. Eu am patit asta la un cbr F4i, doar ca nu trecea de 8-9-10 mii , depinde cum avea chef. La mine problema s-a rezolvat "de la sine", avusesem apa in rezervor (si automat si mai departe pe traseu) si probabil nu se evaporase toata (deci daca ai avut vreo intamplare de genu scoate-i bujiile si incearca sa ii scoti apa) . Mecanicul imi spusese ca aceasta problema este de la TSI ( un senzor de la injectie, deci poate fi si asta problema ). Succes!
  4. Imi pare rau, dar nu am, facusem a doua zi niste poze la moto, dar cred ca nu iti prezinta niciun fel de interes. Te recuperezi bine? Numai bine!
  5. Imi place cum ai vorbit si iti respect modul de gandire. Mai sunt si oameni printre oameni, iar din acei "gura casca" de care s-a vorbit pe acest topic, mai sunt si cazuri ca mine. Spre exemplu, accidentul de la intersectia Sincai, am ajuns cu masina in zona dupa ce motociclistul fusese preluat de echipajul SMURD. Si da, am cascat gura, am dat 3 ture de bara la bara nu pentru a avea informatii de postat pe forum, nu din pofta de a vedea sange, fiare destorsionate, ci din grija pentru acel motociclist! La primul contact vizual cu motocicleta involuntar m-am gandit la ce e mai rau. Nu inteleg cum o persoana care se vrea a fi OM, cu calitati morale, cu bun simt, cu ingaduinta pentru semeni etc. sa judece pe cineva intr-un mod agresiv/superior pentru comiterea unei greseli. Multi vorbiti de relatia dintre motociclisti, altii vorbesc de ura pentru conservari, dar nimeni nu mai ia in seama ca inainte de toate suntem oameni, impartim un oras/o tara/o lume. Mesajul care ar trebui transmis este "Ar trebui sa incepi sa iti pese mai mult de tine!" , cauza accidentelor nu este nepasarea pentru cei din jur, ci nepasarea pentru sine. Folositi sectiunea asta cu mai mult suflet si cu mai putina agresivitate. Intotdeauna m-am intrebat ce gandeste motociclistul implicat in accidentul al carui topic are comentarii nepotrivite. Sanatate motociclistului!
  6. Daca e cum spune klux, e clar vina ta, daca vorbesti de o strada dintre blocuri cu 1 banda pe sens, nu inteleg cum i-ai lasat pe oamenii respectivi sa afirme ca e vina ta, poate emotii/soc/adrenalina... In afara de zgarieturi, nimic sa ramana deranjant nu? Sanatate!
  7. Salut, as dori si eu 2 stickere pentru masini si poate cu ocazia asta stam si la o tigare la o vorba, am si eu tot f4i sport nu de foarte mult timp si mi-ar prinde bine sa imi povesteti cate ceva. Merci ( 0766.433.930 )
  8. NeoRusty

    Apel Umanitar

    Sunt din Bucuresti am grupa 0 pozitiv...as vrea sa ajut dar nu stiu cu timpu...daca este vreun prieten al victimei in bucuresti cu masina si marti de dimineata la prima ora ar putea sa ma ia sa mergem la spital ar fi minunat chiar vreau sa ajut!multumesc... nr. meu e 0752.093.827 mai e o problema...fac 18 ani in martie 2009 ... dar sunt destul de bine facut asa ca nu o sa lesin pe strada dupaia ... sper sa nu fie o problema cateva luni ... pt o cauza cum este aceasta
×
×
  • Creează nouă...