Sari la conținut

mario.b

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mario.b

  1. Salutare baieti, daca nu dernajez vin si eu cu o intrebare pentru voi, este posibil ca la o motocicleta Yamaha R6 sa ii pot pune un motor de R1, nu de alta dar cel original al ei a crapat, s-au spart 3 camasi. Vin cu aceasta intrebare deoarece nu am gasit sa cumpar motor complect sau un bloc motor de R6, am mai vazut R1 tavalite si la dezmembrat dar R6 ori nu am cautat unde trebuie ori nu gasesc ceea ce caut eu. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  2. Man chill, in primul rand nu am incercat sa fiu dur, nu am de ce, nu trebuie sa impresionezi cu parul sau cu pumnul, nu sant adeptul unor astfel de tactici (eu is mai firav din fire), in al 2 lea rand, tie nu am ce sa iti fac, nu am motiv, nu am datorii la tine, nu ai datorii la mine, mai devrme m-am referit ca daca ai chef de ras si mistouri sa le facem in cadru organizat, sa ne cunoasteam si dupa aia sa vedem cum si la ce mod putem face misto, aiurea in tramvai oricine poate face. iar la faza cu R6 -- initial contul fusese facut pentru un prieten de-al meu (un var care chiar are R6, eu nu am asa ceva) iar acesta dupa cateva zile a spus ca nu il mai foloseste, asa ca am zis sa nu imi mai fac si eu inca un cont ci sa il iau eu pe acesta,urmand sa fac modificari in legatura cu datele. De permis??? a specificat cineva asa ceva. Desi am trecut prin scoala de sofer nu am retinut legislatia rutiera privind inmatricularea vehicolelor si auzisem de la niste "shjmecheri" de cartier ca modelele de 125 se incadreaza tot la regimul primariei dar se specifica in talon capacitatea de 125cc. sper sa nu te fi ars tare rply-ul meu mai de sus, mai am conturi si pe alte forumuri, stiu ce inseamna comunitate virtuala, nu dorect sa fac scandaluri si nici sa nasc dar nici nu imi place sa fiu luat peste picior cand intreb ceva si imi recunosc necunostiinta. Probabil ca user mai vechi esti satul de persoane ca mine care tot intreaba tot felul de tampenii, dar din moment ce nu exista un test cand se inregistraza pe un forum, din pacate intra toata lumea, se inregistreaza si intreaba tot felul de nebunii. sper sa ma fi facut inteles in sensul bun cu cele scrise mai sus. O seara placuta si asfalt uscat.
  3. Era greu o asa explicatie, multumesc frumos de intelegere si lamurire. Baietii au chef de caterinca, poate ne intalnim sa facem face 2 face, ca prin tastatura cu cuvinte de pe net toti santeti buni, de obicei in fata te mai pierzi, esti mai timid. Respect gasca voastra de raceri cu chef de caterinca, mult prost si fara rost. Sa inteleg ca lucrurile destepte sant facute de tine, e usor sa caracterizezi cand ai tastatura in brate, hai sa ne vedem la o intalnire si sa ne testem cunostiintele generale. asfalt uscat, daca ai cu ce btw, copii terminati! ai cautat si tu ma nebunule de cunosti?
  4. salutare baieti, ma bag si eu in seama cu voi ca santeti mai in masura sa ma luminati si pe mine, un moto de 125cc trebuie inmatriculat cu numere mari de masina sau trebuie inregistrat la primarie. Multumesc anticipat pentru raspuns. O seara buna.
  5. Imi pare rau de ei ca trebuie sa inchida, MZ-ul de 175 modelul comunist a fost prima moto pe care am invatat sa conduc, imi era si imi este si acum acea motocicleta. Poate o mai pot aduce pe linia de plutire.
  6. Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care detin cbr600rr, sant la inceput de drum si vreau sa cumpar si eu un cbr600rr din 99-00 si as dori sa stiu daca pot modifica fata motocicletei, in sensul sa ii pun modelul de carena cu 2 faruri separate, daca stiti detalii ce ar implica acest lucru si sa impartasiti si cu mine as fii fericit. Nu doresc sa mi se sara in cap ca un 600RR este mult pentru un incepator, sant mai ponderat din fire, am mai mers pe motocicleta (2 ani in vacante pe un MZ175cc) si am pierdut un prieten din cauza vitezei si nu vreau sa il urmez, deci cu viteza nu le am pentru moment. va multumesc anticipat pentru raspunsuri. daca mai sant topicuri sau intrebari de acest gen link me si voi citi acolo. o seara placuta.
×
×
  • Creează nouă...