Sari la conținut

al3xandru_l

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi-Dorohoi
  • Carnet moto din
    urmeaza
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    Nipru solo si mecanica sa :) , drumetii prin tara Arhitecutra - Autocad2007-2009

al3xandru_l's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am putea adauga si o lista de distribuitori de piese ? ca sa stie incepatoru unde sa caute
  2. al3xandru_l

    Near Miss

    Ce conducea ameramanu? parerea ma ca trebuai sa auda motoru.
  3. Nu oblig pe nimeni sa imi raspunda daca sunt enervant nu mai intra pe topicu meu. Toti suntem incepatori odata. Sunt curios de unde fac rost de butelii din alea mici? Cata presiune suporta ce volum?
  4. in principal il vreau ca sa fie mai economic ca consumu de 5% e usturator la buzunar:)
  5. Si nu se poate sa fie facut home made ca in film da un carburator de nipru sau de dacie ca merge pe nipru?
  6. totusi vreau unul functional unu la 300 probabil tre sa mai bag 300 ca sa mearga pe drum Stie cineva daca nipru poate fi adaptat cu instalatie GPL???
  7. cine nipru sau dacia?? In legatura cu gropile acum avem transeie, intra dacia , aro , Q7 cu totu )
  8. Multumesc tuturor pt raspunsuri deci eu intentionez sa-l folosesc zi de zi in urmatori 3-4 ani prin oras (Iasi) + excursii dupa sesiune si drumuri acasa vreo 200km acuma eu o sa mai meditez la ceea ce ati spus ,bugetu meu o sa fie cam 600-800 de euro cam atat poti starnge in vacanta asta de vara si nu prea am de gand sal modific poate o sa pun saua traditionala ca-mi place si cam atat. Mentionez ca sunt student in Iasi si locuiesc in Dorohoi Hai so luam in alta ordine de idei sa zicem ca o sa cumpar unu stau toata vara si-l restaurez de la a-z reglaje tot-tot Cat m-ar costa consumabilele pt o luna cu utilizare cum am zis mai sus si inspectie tehnica in fiecare sambata gen verificare nivel ulei gradu de ungele si reglajul sau/si sincronizarea carburatoarelor? Fara a lua in calcul bezina apropo cu carburatoarele reglate bine si motor bine restaurat cat ar consuma oras/afara am auzit cifre de genu 6 in oras si 5 inafara? Si mai am o intrebare cat de repede pleaca de pe loc pana la 40- 50 ca e greu si nu vreau sa ma claxoneze toti prin trafic si sa urle pe geam "miscati harbu!!"
  9. Deci daca ii fac inspecti in fiecare sambata ma tine jumatate de an fara interventii majore? adica numa cu schimb ulei completat nivel adaos lubrifiere si reglatu carburatoarelor??
  10. Multumesc pt sfat. Eu intentionez sa-l folosesc zi de zi in urmatori 3-4 ani prin oras (Iasi) + excursii dupa sesiune si drumuri acasa vreo 200km acuma eu o sa mai meditez la ceea ce ati spus ,bugetu meu o sa fie cam 600-800 de euro cam atat poti starnge in vacanta asta de vara si nu prea am de gand sal modific poate o sa pun saua traditionala ca-mi place si cam atat. Mentionez ca sunt student in Iasi si locuiesc in Dorohoi In regimum de viteza ma gandesc cam 90 pe autostrada si 50-40 prin oras unde pot, nu prea vreau sa merg offroad ca ma gandesc cal farma
  11. Mentionez ca sunt incepator da nu mie frica de oleaca de mecanica orice sfat este binevenit. Multumesc in avans.
×
×
  • Creează nouă...