Sari la conținut

White_Dragon

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de White_Dragon

  1. Va salut, ma ajuta cineva sa aflu mai multe despre principul de functionare ai diferentialului de pe muravey? ce ulei trebuie sa bag in el? T90? are surub de golire? multumesc.
  2. Eu caut sa fie cat de cat originala, stiu ca se gasesc greu si is destul de coapte.
  3. Victor ma intereseaza si pe mine o sa de mobra, astept pozele.
  4. Ce sanse am sa mai gasesc o sa in stare buna/foarte buna pt mobra?
  5. White_Dragon

    Ij (izh)

    Pedala pornire + pedala schimbare viteze + roata Jupiter 4 intereseaza pe cineva? Tel: 0766 582 636.
  6. Dupa destul de multi ani, ma intorc la cea care m-a initiat pe 2 roti. Mobra rosie e cu fiscal iar cea verde o sa fie donatoarea.
  7. Vand o roata de jupiter 4. Mai am si o janta... dar nu stiu de pe ce motocicleta e. Pretul il facem impreuna.
  8. de ieri sunt posesor si de mobra... prima dragoste nu se uita, la 13 ani m-am invatat pe turist-ul tatalui meu... ceva piese mai am... sper sa ma descurc cu piesele care le am
  9. De unde va procurati piese la mobrele voastre? se mai gasesc noi?
  10. Ma ajutati sa aflu de pe ce motocicleta provine janta? Multumesc.
  11. White_Dragon

    MZ

    Caut vitezometru si turometru pentru mz etz 150... » Post actualizat in 23 Apr 2018 07:21 Cat ulei sa bag in benzina? Am bagat 20 ml/litru... oare nu e prea putin?
  12. Va salut, caut pentru un mz etz 150 vitezometru si turometru. Multumesc. » Post actualizat in 22 Apr 2018 10:21 + janta fata + picior central
  13. Si sunt ceva beneficii fata de numerele normale sau nu? costuri fata de numerele normale?
  14. Inseamna ca nu as fi singurul care as circula cu o mobra. Sper sa o aduc acasa cat de curand si in functie de starea in care e o sa iau o decizie. Stiu ca trebuie sa fac RAR la ea, cum e mai bine sa o inmatriculez... numere normale sau galbene? are cineva mobra inmatricula cu numere galbene?
  15. Va salut, Mai circula cineva zi de zi cu Mobra? Mi-a venit o idee... sa repun in circulatie o mobra, sa o folosesc la naveta ~ 10 km/zi in sezonul cald. Stiu ca nu se mai gasesc piese la ele, dar totusi prefer o mobra decat un scuter. Asa ca intrebarea mea este... mai circula mobre? eu unul nu am mai vazut niciuna.
  16. White_Dragon

    Ij (izh)

    Motorul invarte dar are compresia slaba (parerea mea), nu ma grabesc cu pornirea, oare sa desfac capacul/chiuloasa sa vad in ce stare e setul motor? La cutie stiu ca avea probleme la treapta a 2 a. Astept de la voi tot felul de scheme... instalatia electrica, manual de reparatii.
  17. White_Dragon

    Ij (izh)

    Salut, dupa o perioada lunga de absenta vreau sa revin la 2 roti, mai exact vreau sa pun in miscare un ij 56 (cred). Motocicleta e nepornita de f mult timp, asa ca am nevoie de ajutorul vostru... cu ce sa incep? gasesc manual de reparatii pentru el?
  18. White_Dragon

    Ij (izh)

    Am nevoie de set motor pt un IJ 56... in ce bani gasesc nou?
  19. White_Dragon

    Ij (izh)

    Urmeaza sa il desfacem zilele acestea si sa vedem atunci piesele de care e nevoie...
  20. White_Dragon

    Ij (izh)

    Salutare, De mult timp nu am mai intrat pe forum... dar am nevoie de ajutorul si sfaturile voastre. Impreuna cu un prieten vrem sa repunem in functiune un ij 56, an '60. Starea motocicletei este destul de precara dar incetul cu incetul se poate readuce la viata. Motocicleta nu a mai fost pornita de ~ 1 an, ultima data cand s-a incercat pornirea ei se auzeau sunete suspecte... batai ale motorului. Vrem sa incepem prima data prin a desface motorul sa vedem ce balauri gasim. Care sunt costurile unui set motor nou si cu cine pot lua legatura pentru a achizitiona piesele necesare? Va multumesc. » Post actualizat in 02 May 2016 20:13
  21. Vand IJ Jupiter 4 cu atas, an '83, numere noi, motor desfacut... are nevoie de ambielaje. Pret: 400 lei. Tel: 0766582636. YM: ady_cseke URGENT!
  22. Vand IJ Jupiter 4 cu atas, an '83, numere noi, motor desfacut... are nevoie de ambielaje. Pret: 400 lei. Tel: 0766582636. YM: ady_cseke
  23. Vand IJ Jupiter 4 cu atas, an '83, numere noi, motor desfacut... are nevoie de ambielaje. Pret: 400 lei. Tel: 0766582636. YM: ady_cseke Poze cu atasul care e praf/varza.
×
×
  • Creează nouă...