Sari la conținut

Ycky

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ycky

  1. si cu asta de 400 daca ii dai in a 2-a in curba mai tare fuge de sub tine .. deci eu zic daca ai prieteni cu motoare ... sa faci un test drive .. asta daca ti-o da careva .. ca multi sunt sceptici in privinta incepatorilor ...
  2. bravo , sa'l stapanesti sanatos (carnetul) sa n-ai parte de puncte , si sa ai parte de mult asfalt uscat . eu unul mi-am luat de 400 pentru inceput ... e mai mult decat are nevoie un incepator .. zic eu .
  3. aham , uite tocmai am gasit unul mi-a dat dark engel PM .. eu sunt din bucuresti .. al meu este fisurat, dar stii cum e .. lucrul sudat nu e ca cel din fabrica la rezistenta ...
  4. aham .. am gasit pe ebay suport scarita ... capac in schimb pauza ... @delu , unde ai gasit magazinul ? niste detalii pls ? ai zis ca , capacul este 115 euro .. unde l-ai gasit ? oricum am hotarat sa le sudez pe aman2 si capacul si suportul de scarita .. sper sa nu am surprize cu ele sudate.
  5. salutare baieti , intrebare , mi-am dat si eu barcuta pe jos , un zzr400 ... stiu ca se potrivesc piesele in general de la 600 la 400 .. si caut capac stanga si suport scarita stanga ... aveti idee pe unde gasesc ? PM va rog daca aveti vreo informatie : ) Multumesc frumos.
  6. sa'ti traiasca : ) altii gen eu inca mai hoinaresc .. si mai joaca un cs din cand in cand .. // cum zicea si amicul de mai sus .. si asteapta cu nerabdare starcraft 2 ... cel mai piesa joc de strategie facut vreodata : )
  7. repede gixxx`u da vina pe kawa ca a stricat peisajul ... eram undercover ma da era un RR rosu , un amic de'al meu : ) , i-am dat un tel sa socializeze si el cu restu de cbr'isti
  8. sta careva in zona chibrit ? m-ar interesa daca stiti un garaj ceva unde sa imi tin si eu mobra .. eventual la comun , sa ies si eu mai ieftin : ) // ca bate sezonul rece acum la poarta si stau cu ea in strada :| multumesc anticipat pentru raspuns : )
×
×
  • Creează nouă...