Sari la conținut

Gheorghe

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Iulie 2008
  • Motocicleta
    Honda CBF 500
  • Numar Moto
    Patrat

Gheorghe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. Mare noroc ai avut. Bine ca ai scapat cu bine. Despre motor, te asigur ca daca mergi la Honda Bucuresti iti vor da dauna totala. Am fost si eu de curand, si a mea arata mult mai bine. Mi-au dat totala. Orice piesa atinsa cat de putin trebuie inlocuita. Preturi: rezervor 33 mil, radiator 25 mil, furca 75 mil etc etc. Am rotunjit, nu mai retin exact sumele, dar pe acolo. Ai grija ca atunci cand va veni agentul de la asigurari sa evalueze motorul, (poti chema agent de teren la tine, nu te chinui sa mergi tu cu ea la ei) sa scrie in formular ca starea initiala era F buna (sau excelenta...nu mai retin formularea din chestionar). In functie de aceasta evaluare se va stabili si suma cu care te despagubesc. Mi-e mi-a bifat acolo stare medie, si nu sunt multumit cu cat m-au despagubit. (si a mea arata impecabil si avea 2-3 ani vechime). Insista pe tema asta, chiar daca vor zice ca impecabila este doar cand e noua. Pentru echipament ia-ti gandul ca vei primi despagubiri daca nu ai facturile cu numele tau pe ele!!! Bafta maxima!
  3. Care a fost intai. ou` sau gaina? On topic: o fi avut ceva viteza (nu cred ca poate nicio expertiza stabili exact) dar vinovata e soferita clar. Cand schimbi directia de mers BELESTI bine ochii si semnalizezi. Daca BELEA ochii VACA nu avea cum sa nu-l vada, noapte fiind farul se vede de la mare distanta. Daca semnaliza, riderul o vedea si imi este greu sa cred ca nu o evita cumva. Personal as anula permisele tuturor femeilor. 90% nu au nicio treaba cu sofatul, sunt prea putine exceptii. Eu acum 3 luni aveam 30-40 km/h si tot nu m-a vazut/auzit o muiere, mi-a intors in fata. Nu am avut cum s-o mai evit...
  4. Ce pateste soferita in astfel de cazuri? Cred ca maximum 3 ani cu suspendare, asa-i? Au mai pus si separatoarele alea de plastic pe Mosilor...
  5. In sfarsit a venit placuta azi, si maine dimineata o opereaza. Deci la 9 zile de la accident. De cotizat, am cotizat la greu. Asta e tara si asa se misca lucrurile... Frustrant este ca, dupa ce le umpli buzunarele, tot se poarta cu tine ca cu un rahat... Nici acum nu stiu cat dureaza recuperarea, cum se face, cand se poate intoarcea la serv sau alte detalii de genul. Nici macar cat mai sta in spital dupa operatie. De plimbat aiurea nu prea ne plimbam nici noi. O duc in fiecare dimineata la serv, seara acasa. Doamna Ghica- Victoriei (o las pe ea), apoi ma duc la birou (pe la Circ). Seara retur. Se pare ca de acum vom face traseul cu masina Multumesc pentru incurajari! Asfalt uscat!!!
  6. Bai frate, asa ceva nu se poate. Tocmai m-am intors de la spital si a inceput sa aibe dureri la umar. Cum e posibil sa stai cu osul rupt o saptamana??? Deci accidentul a fost luni 9 Aug, operatia va fi luni 16 Aug. In ce cacao de tara traim bai nene?!?!?! Asta ar trebui bagata la tortura!
  7. Deja mi-a zis sa-i vand tot echipamentul. Eu parca nu as renunta...Sa vad si ce verdict imi dau cei de la asigurari. Ironia este ca prin Iunie, cand au venit caldurile, am fost sa-i cumpar armura de vara, dar nu au avut masura ei, si nici nu se fabrica marimi mai mici decat ce aveau in magazin. Asa ca avea o geaca de piele, fara protectii (cea cu protectii e de iarna). Si eu sunt mega atent cand merg cu ea, rar depasesc 60 in oras. Castile si-au facut treaba. Amandoi am lovit zdravan cu castile de asfalt, fara urmari.
  8. Multumim mult dar nu e nevoie de sange. Azi noapte a venit placuta din Elvetia, asteptam operatia de luni. Iti vine sa crezi, dar am apucat sa si claxonez! Silviu (parca s-a recomandat a fi Ursul pe forum) le-a auzit, fiind in apropiere. Vazul-auzul dispar in timp...
  9. Salut, De ce imi era frica n-am scapat. S-a intamplat luni, 9 Aug 2010 la 19:15. Veneam pe Radu Beller dinspre Piata Dorobanti spre Lacul Floreasca. Drumul absolut liber in ciuda orei. Aveam aprox 50 km/h cand observ pe dreapta o masina parcata, care semnaliza sa iasa din parcare. (aproape de terasa din parc) Era la aprox 150 m in fata mea. Incetinesc, ca deh, sunt multi gura-casca... Masina se misca 20-30 cm dupa care se opreste. Logic, am presupus ca m-a observat si a oprit sa trec (my mistake). Mi-am continuat drumul, deja incetinisem pana pe la 30 la ora. Cand ajung la 2-3 metri de masina, aceasta iese fix in mine. Am tras cat am putut stanga, am claxonat, dar degeaba. Am intrat cu roata in roata/aripa stanga fata a masinii. Aveam si prietena in spate. Am zburat amandoi peste capota masinii si am aterizat pe contrsens. Eu am avut noroc si m-am ales doar cu o zgarietura la genunchi. Prietena mea a fost mai putin norocoasa. Piciorul i-a fost prins intre motor si masina, si pulpa i-a fost perforata de cuiul de sub sa (unde se prinde plasa de carat a doua casca). Cuiul iese in afara 2-3 cm in mod nornal, dar cand s-a indoit carena, cuiul avea vre-o 10 cm. S-a ales cu o plaga urata de vre-o 15 cm lungime/ 10 adancime (practic se vedea osul). La aterizare din nou ghinion. A cazut pe umar si si-a fracturat clavicula. Inca este in spital la Floreasca asteptand operatia sa-i fixeze osul cu o placa. Prima operatie, la picior a fost ok, avand loc in prima seara. Soferul, o tanti la 50 si de ani are placa clasica: NU V-AM VAZUT, NU V-AM AUZIT. Oprise masina sa se asigure a doua oara (dupa cum sustine). Vroia sa intre pe o straduta in stanga sa parcheze regulamentar... Multumesc pe aceasta cale lui Silviu si lui Vlad ( primul isi repara motorul in apropiere, al doilea s-a intamplat sa treaca pe acolo) care mi-au fost de mare ajutor. De asemenea medicii de la clinica stomatologica langa care am avut accidentul au fost fff amabili si au bandajat-o pe Nico pana a venit SMURD-ul. Grija maxima si asfalt uscat!!!
  10. Are sens ceea ce zici. Tocmai ce m-am intors din garaj, am demontat farul (3 suruburi), dar ca sa il pot da jos a trebuit sa demontez si parbrizul... Am scos becul, m-am uitat la el, pare ok. L-am conectat la mufa in afara farului, i-am dat contact si nimic. L-am batut usor cu manerul surubelnitei dar tot nimic. L-am montat la loc, am pornit/oprit motorul de cateva ori, iar la una din porniri a mers si farul. Cand i-am dat faza lunga s-a dus iar... O sa incerc sa arunc o privire si la contact... Merci
  11. Multumesc mult pentru sfaturi. Am fost putin plecat din tara si nu am mai avut timp sa ma ocup de problema. Maine sper sa pot desface farul si sa le iau in ordine, de la verificare bec, sigurante, borne baterie. Si am o vaga impresie ca becul este vinovat. Daca nu, posibil sa fie de la vre-o siguranta. Ma gandesc ca de la atatea gropi si denivelari, ori s-a dus filamentul becului, ori vre-o siguranta s-o fi slabit. Imediat ce ma ocup de problema revin cu feedback. PS Flashul merge tot timpul.
  12. Salut, Multumesc de sfaturi. Vin cu completari: Cateodata merge perfect, faza scurta, faza lunga...tot. Alteori merge doar pozitia si flash-ul. Si azi cand am pornit-o, a mers doar pozitia si flash-ul, restul mort. Am ajuns la destinatie, iar cand sa plec inapoi, totul mergea perfect (faza scurta, lunga...). Am fost la Honda sa iau bec, dar au zis ca nu au, ca trebuie sa fac comanda...dureaza o sapt-doua...Am zis sa intreb aici pana sa fac comanda la bec, sa nu fie de la altceva... Cand o sa am timp o sa incerc sa demontez farul sa ma uit la bec...poate o fi acolo ceva in neregula. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...