Sari la conținut

stevemax

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Destule
  • Numar Moto
    nevazut

Informații profil

  • Motociclete detinute
    cbr, vtr, gsx

Vizitatori Recenți Profil

352 citiri profil

stevemax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu se merita drumul, timpul si banii ... trist
  2. Prin Ph nu ma mira ca nu vezi multi motociclisti:) dar prin Bucuresti sunt destui. Care i rostul unui salon?! si pan' la urma nu trebuie si noi sa evoluam? nu vezi ca totul e in schimbare si la noi? chiar si piata moto. Da, e drept ca nu avem salariile din vest, dar in timp trebuie sa ne aliniem si noi; doar nu vrem sa ramanem vai mama noastra in veci?! putina ambitie nu strica Si daca nu s ar mai tine astfel de evenimente, cum vrei sa evoluam? mai ales cei care nu si permita sa mearga la Geneva? Targuiala este peste tot, dar in alt mod si e normal cand ai salariu mediu de 2000lei sa te dramuiesti cum poti, cand stii cat muncesti pentru ei.
  3. a inceput sa fie funny. pe site ul oficial, s a anuntat o estimare de 40.000 vizitatori, din care, dupa cum rezulta din postarile unora pe forum, unii vor plati de 3x intrarea; atat de excitati vor fi de promotii si subiecte de vazut. 40.000 vizitatori ar trebuii sa fie un argument solid pentru o banca sa amplaseze un bancomat(totusi, sunt estimate venituri de aprox 200mii euro doar din intrare) dar cred ca n au incredere in eveniment, asa cum nici mie nu mi vine sa dau 25lei pe bilet avand in vedere ultimele editii auto-moto, la care am ramas dezamagit, si nu s singurul; totusi, unii au considerat ca merita sa achiti de 3x biletul/zi ) si au facut si cumparaturi( daca mai vii si din provincie, cred ca e super rentabila promotia. Exemplu: clientela lunara unui supermarket mediu(generator de trafic) este de aprox cifra estimata de organizatori pt cateva zile ale evenimentului, poate chiar mai mica; iar o banca viseaza sa stea la intrare in supermarket cu un bancomat si sa achite vreo 100 eur/luna pe 2mp, pentru ca romanului ii place sa simta banii in mana si n are incredere in banca( de aceea sunt cozi la bancomate pe 10, 15 sau 30 ale lunii); asadar, ar trebuii sa fie posibila amplasarea Atm ului si aici pentru cateva zile. Ideal ar fi ca toti comercianti sa aiba POS, nu mai e o minune in ziua de azi sa ai asa ceva si totul se simplifica; dar s ar putea ca pentru unii sa fie mai bine cu cash-ul in mana, ca poate mai uita de bf. But, it's just business! daca nu da bine la studiul de fezabilitate, nu primesti bratara, n ai bancomat...pleci dezamagit acasa; depinde ce-si doresc organizatorii, dar cred ca mai avem mult pana ajungem la nivelul saloanelor din afara, unde vine toata tara, ba chiar si din afara tarii si unde dai niste banii si la final, afirmi zambind:" A fost super tare, a meritat toti bani." Totusi e un eveniment anual care ar trebuii sa atraga: investitii, turism si da, si socializare. Poate anul acesta va merita vizita, asa speram unii dintre noi de la an la an, dar eu unul o sa astept primele impresii, apoi decid daca vizitez. Spor!
  4. gusturile nu se discuta, nu? dar mie nu-mi place cum ii sta....ce-oi fi acut cu ea nu stiu!
  5. servant, urata casa )..dar cine se lauda cu sp2?!!!
  6. ai draq astia din afara, cnd n-au bani isi iau vtr ). e tare...cum zici tu, dar eu nu ma refeream la ce spui tu(a face performanta pe vtr F), dar e clar, cred ca vorbim fiecare alta limba, pt ca se pare ca tu intelegi altceva...n-are rost sa mai continuam. apropo de cei 20% pe care i-am descoperit acum ... oare chiar exista 20%?, eu unul nu cred ca 5% din romanasi stiu cu ce se mananca performanta in motociclism, dar ce sa le faci.... eu stiu doar atat: cat timp nu avem un nemernic de circuit klumea pe care sa invatam si oameni cu experienta care sa ne indrume + bani de investit, nici pielea performantei nu o sa se faca in tara lu' papura voda....cine isi permite sa stea prin tari straine, bravo lui....dar uite ca nici asa nu prea am auzit de performanta din partea vreunui roman... pana acum. servant...din partea mea poti sa-ti bagi ce vrei tu in mobra, doar sunt banii tai, mie imi place mobra asa cum e...de restul depinde de tine ce-i "dregi" ...eu iti urez succes.
  7. parerea ta...o respect...nimic de zis. dar cred ca nu ai citit bine mai sus, am spus ca dif intre cele 2 modele o face performanta; nu am spus ca F-ul e mai performant decat Sp-ul; dar cu ceva imbunatatirii se simte si mai bine; dc nu ruleaza F-ul perfect pe pista? asa e, nu e dedicat circuitului, dar, daca toti tampitii aia din afara care folosesc F-uri pe circuit sunt habarnisti sau incepatori inseamna ca toti suntem dusi cu capul. Sunt multe alte modele supersport fara furca USD sau alte rahaturi si se dau pe circuit cu ele. Nu am zis nimic de performanta. aaa...ca vrei performanta, e altceva...te duci , bagi un sac de bani in mobra si faci performanta . Dar noi nu cred ca vb de performanta aici.
  8. 1. pt titularul topicului: Felicitari pt achizitie; s-o stapanesti sanatos si fericit , dar nu te complica la investitii aiurea(sfatul meu); 2. performantele fac dif. intre F si SP; ambele merg perfect pe circuit; greutatea asemanatoare, ciclistica dedicata circuitului la SP, dar cu o furca buna si o carena adecvata pe F, s-ar putea sa fiti uimiti ce poate sa faca F-ul.Prin afara este destul de folosit pe pista. 3. 1198 sau alte variante recente nu-si au rostul in acest topic- cam mare dif de varsta; parerea mea; Oricum, Vtr-ul in general a fost mult mai apreciat in Vest decat prin Est. Sp-ul a facut istorie doar perioadata de inceput a anilor 2000 cu Edwards, dar apoi a fost abandonat- model initiat si dezvoltat tot de Shuhei Nakamoto, actualul conducator HRC. Servant, ai grija de ea!
  9. Salut, Ideea era ca si eu am acelasi tip de motocicleta, nu-s multi cu V-uri, nu stiu dc la lume nu le prea place V-ul, pt k e mult mai agresiv decat "linia", am avut un r6 din 99 si un gsx 600,si sincer nu prea se compara, desi v-ul are mai putin cai; nu stiu cum e 1000 in linie!, oricum fiecare cu gusturile lui. Nu, nu cred k mi-ar place sa fiu alergat de politie, doar k in aceea noapte cnd erau aia dupa el, alergau nu gluma, cre k are ceva ani pe acel motor si il cunoaste destul de bine.Incepator pe V?,mi-e greu sa cred, nu as recomanda nimanui, mai ales V2 1000, prea periculos pt un incepator; dar numai respect pt el ca a invat direct pe 1000, are ceva bilutze tari . Bine k e ok si a scapat de ei, nu stiu exact ce facuse, dar poate ne-om intalni si... La ce ora e intalnirea de joi? Numai bine!
  10. salut, orsova e un orasel micutz...dar frumos....nu stiu dak aveti cu adevarat asa multe de vazut, dar drumul si poate privelistea la Dunare va fi de ajuns pentru a bate vreo 370km; sa incep cu mancarea, se poate manca pe marginea Dunarii, e un restaurant frumos localizat...k pe un dig....sper sa mai functioneze...k ultima data nu stiu ce probleme avea....dar era frumos....si servea o ciorba de peste buna,.iar k si obiective sunt cateva manastiri, ce mai de seama fiind Sfanta Ana - poate va mai spalati si voi de pacate ...glumesc....ruinele cetatii Dierna.....mai e un complex arheologic.... numai bine!
  11. salutare, eu sunt mai nou, prin zona, nu sunt din bucuresti dar sper sa raman definitiv--oportunitatile sunt infinite fata de unde sunt eu-Orsova, dar stau cu chirie pe 1 mai...si m-am gandit k poate ma primiti si pe mine, cnd aduc motoreta de-aksa.....un vtr firestorm---o sa pun si poza cu el....pt k doar ma mandresc cu el:)..glumesc..... nu pot citi 300de pagini la acest topic....dar va rog sa-mi spuneti cnd, unde, ce...etc....kre e treaba cu intalnirile....cum ne putem cunoaste?,....k nu prea am prieteni mult cu motoare prin buc.....ma primiti si pe mine?...va roooggg:) apropo...pt k totusi sunt un nebun cu un V.....am vazut prin zona un VTR Rosu, care suna criminal...duduie de rupe....nu stiu ce tobe are...da are....sunt de carbon din cate am observat in trecere rapida...are nr. de buc.......in fine...as vrea sa-l cunosc...mai ales k-l alerga garcea intr-o noapte de saptamana asta... pe strada care da din 1 mai in expozitiei(as-i spune nu?)...cre k da....frate esti nebun dak te alergi cu astia......ma gandesc k poate face parte din grupul vostru...k l-am tot vazut pe 1 mai.....expozitiei(park asa ii spune , nu?)....poate il sfatuiti s-o lase mai moale...oricum numai respect la felul cum conduce V-ul.........sper k ai scapat de gabori in acea noapte....da un semn! asflat uscat!....multumesc. .....
×
×
  • Creează nouă...