Sari la conținut

madalin74

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de madalin74

  1. Salut, ai vandut un V-Strom, ce poti sa-mi spui despre el, sunt interesat sa-l cumpar si tipul nu prea raspunde la telefon. Numai bine. 0721212520

  2. Multumim Cristi. E clar ca s-a suparat pe mine ca nu l-am asteptat! Data viitoare am sa fiu mai atent.
  3. Din C-ta ne propunem sa plecam la prima ora. Daca o sa fie cald 35-38 grade e mai indicat sa plecam la 6 dimineata. Poate ne regrupam pe traseu. Vlad vezi ca link-ul catre formular nu mai este functional. Si asta e de ceva timp. Am zis ca e doar la mine dar mai sunt si altii care se plang.
  4. Ca a venit vorba, ce se mai aude de Miercurea Ciuc ??? Cati mergem etc.
  5. La intoarcere ar fi frumos sa treceti pe la Capidava. Dunarea a crescut si e un peisaj super.
  6. Sa vezi cum trece timpul! O sa fie super. Pentru gasca solo o sa fie ceva program artistic !
  7. Scurta pentru unii! La Drajna am avut vedenii, am crezut ca masina de scoala din fata e Politia . Scuze
  8. Esti bun de cinste! S-a schimbat data! Sper sa fie ultima! O sa fie dificil pentru cei cu serviciu sa tot schimbe. La mine planificarile se fac din timp. Numai bine!
  9. M-am uitat si eu dupa cazare. Ce recomand eu: 1. Varianta 1 2. Varianta 2 Am ales pensiuni cu parcare si numar mare de camere. Referitor la camerele in regim single. Sa-si exprime fiecare dorinta in tabel, in campul de observatii. D-ul Nastase are dreptate daca stim un numar aprox. de persoane se poate negocia pretul. Din experienta in Baile Tusnad nu prea e aglomerat.
  10. Super frumoasa! Si pretul este super pentru un motor de 1000. Si este un KAWASAKI KLV...dar mai conteaza!?!. Am apelat si eu la FABIO, a fost foarte amabil . Astept sa-mi vina una...alta pentru motor si merg la el sa le montam. Ma pregatesc pentru intalnire ! Mesaj completat Mi-am permis sa mai modific putin tabelul. Trebuie mentionat tipul camerei in campul de observatii, poate sunt care vor sa stea singuri , sau cine stie ce pretentii !
  11. Cum se face ca eu am nimerit la 69 ?!! :laugh: Vad ca avem numai nickname-uri! Ne ferim sa ne dam numele?
  12. Mai ramane de rezolvat cu cazarea, cum procedem? Incepem sa ne uitam si noi prin zona? Mai mult ca sigur ca daca suntem multi, nu vom sta la un loc. Cu toate ca ar fi de preferat.
  13. O sa venim si 2 DL-uri din C-ta. Sa ne luati si pe noi in calcul. Locatie e foarte frumoasa. Au mai refecut drumul catre Cheile Bicazului? Cine a mai fost recent pe acolo?
  14. Pom de iarna e putin spus! Mai lipsesc CD-le atarnate de GPS! Cand mai are timp sa se uite si la drum la cate informatii are de procesat?!?!
  15. In ritmul asta o sa ne fie greu cu cazarea la intalnirea V-Strom-lor ! O sa fie nevoie de un hotel intreg ! Ma repet: Ce bine de voi ca va puteti intalni saptamanal. Asa mai poti primi un sfat, o idee. O sa vin si eu intr-o miercuri la voi!
  16. Oameni buni ... citesc aici de viteze de croaziera de 180-200 km/h ! Oare cum reusiti voi sa mergeti constant cu 200 cu un DL de 650??? Cartea tehnica il duce undeva la 184 km/h in fine nu vreau sa trezesc polemici. Asa cum a spus si Cristi, eu nu am experienta lui pe DL, cel mai bine e la 130-140. Una peste alta sunt foarte multumit de motorul asta!
  17. La Multi Ani Mugur! Multa sanatate! Hai in weekend (duminica) la Tulcea. E si mai aproape de voi! Ce parere aveti?
  18. Si daca o sa ploua ce facem? Din provincie o sa venim cu masina. Ne vedem la SMAEB?
  19. User-ul este mugur400 Tricourile au iesit super. Cand vad pozele sunt invidios , foarte frumos in gasca. Frumos motor V-Stromu-ul asta!
  20. Reusim sa facem ceva pana pe 24 la SMAEB? Pentru voi e mai usor ca va vedeti saptamanal.
×
×
  • Creează nouă...