Sari la conținut

mihaiu70

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

mihaiu70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Interesanta optiune cursa de scutere la SMAEB. Poate la anul se vor aduna mai multi scuteristi si va fi mai multa agitatie. Succes!
  2. mihaiu70

    Nr. 70

    Stie cineva ce s-a intamplat cu primavara asta? Nu vreau sa par rau, dar dupa discutiile de anul trecut si dupa zvonurile din piata a cam disparut profesionalismul (daca a existat cumva...). Zvonurile spun ca s-ar putea renunta la anumite titluri. Sunt adevarate? si asta este o intrebare pentru Geo Casapu.
  3. mihaiu70

    Nr. 70

    dupa cum am explicat si eu...ma ocup de studii efectuate in interesul publicatilor aparute la nivel de UE. Numele conteaza mai putin, deoarece nu sunt o persoana atat de publica. Fata de multe alte 'coincidente' am 'iesit la lumina' atunci cand am revenit in tara, dupa specializare. Fiind vorba de un forum, iar eu prin prisma ocupatiei si a unui contract ce imi restrictioneaza anumite lucruri, nu pot vorbi foarte mult despre mine. Si inca ceva. Piata publicatiilor din Romania este relativ mica si detaliile despre anumite lucruri se afla foarte usor. Ramane pe primavara.
  4. mihaiu70

    Nr. 70

    Sincer, daca vroiam sa-mi prezint CV-ul nu o faceam pe un forum. Nu vad legatura dintre specializarea in BTL si informatiile din spatele revistelor. Si apropo de specializari: cum poti comenta o aparitie editoriala care isi schimba aspectul de la un numar la altul (cred ca stii la ce ma refer). Si, da, daca dau un ban chiar am pretentii (si aici stii la ce ma refer). Si da... da, da,da.
  5. mihaiu70

    Nr. 70

    Ca sa fiu sincer, este job-ul meu de a analiza piata publicatiilor din Romania comparativ cu cele de UE. Sunt niste fonduri alocate pentru a supraveghea eventualele "nereguli" cu privire la publicatiile care pot "imita" aparitiile din alte tari. Deci chestia cu scoala si cu mersul la culcare este intr-adevar putin cam deplasat. Important este sa incerci sa comunici normal. pentru mai multe detalii va rog sa urmariti evolutia prin aparitiile in comunicatele media si concluzile trase la sfarsit de an. Mult succes. Raspunsul mi l-am oferit in momentul in care am vazut numarul numarul 168 al revistei italiene si numarul 2 al revistei romanesti.
  6. mihaiu70

    Nr. 70

    In afara de titulatura si culorile front-ului, nu. Si mai am o intrebare. De ce au modificat cei de la Scooter Magazine din Romania front-ul dupa primul numar? Era doar o curiozitate personala. Numai de bine.
  7. mihaiu70

    Nr. 70

    Chiar nu era lobby. ma bucuram ca aparuse pe piata o revista de profil. si ma bucur atunci cand apar asemenea reviste (moto sau auto) in Romania. Conjunctura a fost sa primesc de la cineva din Italia acel numar din Scooter Magazine. Nimic mai mult, si asta nu este o incercare de justificare.
  8. mihaiu70

    Nr. 70

    Tocmai, fiind un cititor inteligent si documentat in tot ceea ce inseamna publicatiile de profil din Europa, am avut ceva dubii cu privire la alaturarea numelui unei reviste din Romania. Ma bucur ca s-au lamurit lucrurile. Multumesc pentru explicatie, chiar daca putin cam agresiva.
  9. mihaiu70

    Nr. 70

    nu inteleg de ce mi s-a sters reply-ul cu solicitarea unui raspuns, dar ...chiar nu mai conteaza. Oricum succes, indiferent cum vreti sa-l obtineti. Valabil pentru toti...
  10. ...parca si pe 14 era stabilit...oricum se mai poate cam pana in noiembrie, dupa aceea vine zapada...si ne dam cu sania...nu cu lingurita...
  11. mihaiu70

    Nr. 70

    se pare ca tu te incluzi la specialisti...oricum abordarea ta este interesanta...am vazut in magazine mult de pe scooterinfo...nu ca ceilalti ar excela. oricum specialistii nu sunt, de obicei, cei autodeclarati. Si de unde acel 2,2? imi scapa...
  12. ma poate lamuri si pe mine cineva? am o mare dilema...azi se zvonise de o cupa la scutere pe amkart...o fost ceva? ca la mine nu prea s-a auzit...pls
  13. mihaiu70

    Nr. 70

    nu cred ca e scoasa de dealeri de scutere...nu mi se pare ca ar exista o anumita orientare, sincer. am vazut de la peugeot, la piaggio si ceva chinezarii. oricum multa vespa pe acolo. din cate stiu si dupa ce i-am contactat pe ceilalti sa vad, fiind prima revista de scutere din Romania, am avut senzatia ca stiu cam ce vor si prin presa. Nu stiu daca urmaresti fenomenul, dar dupa suita de comunicate de presa m-au cam convins. Pasii au fost corect efectuati. Oricum piata este deschisa si are potential. Si inca ceva. Mi-a placut de ei ca au un stil prietenos si ca se distribuie gratuit. Nu a trebuit sa o cumpar si am gasit-o la un dealer de scutere cand am fost sa-mi cumpar unul. Succes ambelor publicatii! Numai bine
  14. mihaiu70

    Nr. 70

    interesant supliment...dar a aparut o revista independenta de scutere inainte...Oricum este ok. Le-am citit pe amandoua si cred ca inca se mai poate lucra. Oricum cei de la SCOOTER FUN au scos numarul 2 zilele trecute. Astept si numarul 2 de la magazine.
×
×
  • Creează nouă...