Sari la conținut

cristinadyanghel

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Motocicleta
    HONDA NX 650 Dominator

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB 750 F

cristinadyanghel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!

  2. Nu stiu daca 1cc=1mL ulei, tocmai de asta am zis sa intreb daca a facut careva schimb de ulei la furca, cate bidoane de ulei atzi cumparat ? unul sau doua ?
  3. Salut, a facut careva schimb de ulei la furca ? Mi-am luat doar un litru de ulei si cand sa pun in furca am vazut ca trebuie cate 592 cc in fiecare amortizor. Oare merge si cu 500 grame /amortizor ? altfel tre sa fac iarasi comanda de ulei, alt comision la curier etc
  4. Salut, are cineva de vanzare o pedala de pornire ? cu tot cu mecanism ? Ma intereseaza sa pun pe un Dominator pentru ca am inteles ca se potrivesc.
  5. Am descoperit care era problema ... si anume ... este o bucata de plastic inauntru mecanismului de la manerul de acceleratie care ghideaza cablurile. Acel plastic era ros (uzat) si prinde cablu unul din cabluri de mecanism. Am inteles ca acel plastic este "consumabil" . Avetzi idee daca se poate cumpara doar bucata aia de plastic sau trebuie sa comand tot sistemul de la maneta de acceleratie.
  6. -Mansonul nu freaca pe ghidon - problema pare sa fie de la mecanismul manerului de acceleratie (acea bucata de plastic alba) cred ca apasa cumva pe cabluri. Dar mai vin cu o intrebare : Este un fel de saiba (garnitura) parca din teflon foarte subtire , aia trebuie sa intre in interiorul mecanismului, sau pe exterior izoleaza mansonul de cauciuc de restul sistemului ?
  7. Problema, am scos acceleratia sa lubrifiez cablurile , am facut-o, cablurile merg foarte usor acum, numai ca dupa ce am montat totul la loc (de 10 ori) acceleratia merge foarte greu, nu revine la loc etc... Avetzi un sfat pentru mine... trebuie sa merg asa pana isi da drumul ??? PS nu am lubrifiat intre plastic si metal adica mansonul de acceleratie. Avetzi vre-un sfat pentru mine ?
  8. Multzam de filmulet, am vazut cum merg cei de acolo super fain. Inteleg ca nu a participat nimeni cu Domi la vre-un concurs .. .Ca de adus "gogosi" la baietii care se dau profi tot aduc si eu de ceva vreme .. dar m-ash baga si eu la Hobby .. dupa ce imi mai fac curaj
  9. A participat careva cu Domi la un concurs de enduro , la Hobby eventual ? Cum se comporta Domi in competitii ?
  10. Si pe mine ma intereseaza cum imi dau seama daca am ambreiajul obosit . ce test pot sa fac ?
  11. Depinde de unde iei. Daca iei SH, mai bine lasa-te. Ia-ti noi si gata ca vorbesti de frane. Prima chestie: regleaza jocu la maneta de ambreiaj, sa nu cumva sa ai acolo buba. Dupa aia vezi de uzura ambreiajului. Probabil trebe schimbat. Abia pe urma fa-ti probleme de cum merge; daca la 3000 nu merge egal in treptele 2-4 atunci ai o problema. Verifica filtrul de aer, carburatia in primul rand. Kilometrajul clar nu e real. Aia e. Am sa ma mai joc la maneta de ambreiaj, totusi eu ma asteptam de la un Domi sa scurme pamantul si sa-l arunce 10 metri in spate cand bag mana in gaz. Discurile de frana si placutele sunt noi la 60 $ dar sunt in America. . si mi-e teama ca nu se vor potrivi, sau sa nu fie niste piraterii ordinare. De aceea am sa iau de aici de undeva .. .renuntz la ebay .
  12. Salutare, pun si eu ceva intrebari de proaspat posesor de Dominator: Daca bag mana tare in gaz , motorul se tureaza de ajunge aproape pe rosu .. .dar motorul parca nu "zboara" ... asta-i semn ca trebuie sa schimb ambreiajul ? Daca merg constant pe la 3000 de ture, parca nu merge motorul rotund, problema poate fi de la carburator murdar ? Kilometrajul bineinteles ca nu merge .. dar imi arata pe bord 27.000 km. Problema este ca am discul de pe spate uzat tare, iar cel de pe fata e ovalizat. Din experienta voastra cam cat tine un disc de frana ? O fi avand mototul meu 80.000 Km reali? Am vorbit la Dilly si unul nou e in jur de 3 milioane, iar pe ebay am gasit pe la 60 $ (cu tot cu placute) A luat careva discuri de frana de pe ebay ?
  13. Salutare tuturor, sunt proaspat posesor al unui NX 650 Dominator din 1990 si ma bucur sa gasesc atatea informatii pe acest forum. Nu mai pot de nerabdare sa il scot din garaj si sa fac macar catziva kilometri, la mine in Bacau de o luna de zile e zapada si cauciucurile desi sunt destul de bune .. aluneca foarte tare. Imi lipsesc cateva piese la el .. de exemplu pedala de kick start .. ma ajuta cineva sa imi spuna de unde o pot comanda. . sau sa imi spuna ce cod are sa o pot comanda spre exemplu la dillypoint.ro . Melucul de kilometraj este dus si el si trebuie sa il schimb. Discurile de frana sunt cam "obosite" cel de pe fata e si ovalizat .. dar fostul proprietar m-a asigurat ca prinde destul de bine .. m-ar interesa deasemenea codul acestor piese sa le caut sa imi fac o idee cat costa. PS Nu am expierinta mai deloc la enduro .. fostul meu motor era un "animal de CB 750 din 1979" - cu patru carburatoare si era un cosmar sa il pornesc ; pe care l-am schimbat pe okazii.ro pe acest dominator dar fostul proprietar imi spunea ca lantul este de enduro si nu necesita intretinere. Cum pot sa stiu ce fel de lant este al meu? Am citit forumul cu intretinerea lantului si am vazut ca nu exista nici un lant care sa nu necesite intretinere.
×
×
  • Creează nouă...