Sari la conținut

villa_ra

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de villa_ra

  1. Dupa multe teste a pornit !
  2. villa_ra

    Jawa

    Bine v-am regasit! Multumesc de raspunsuri si am prins ideea. Acum, de unde cumpar piesele? Eu momentan sunt cu serviciul in alta tara dar ajung inainte de paste acasa in Romania. Apropo, daca cineva are nevoie de vreo piesa sau mai stiu ce din Germania pot sa o aduc. Daca nu e voluminoasa ....eventual o pot cumpara eu , nu adaug la pret nimic ...oricum fac drumul.
  3. villa_ra

    Jawa

    Salut, ma gandesc sa fac un RECAP la Jawa 350 /638 si nu stiu de unde as putea cumpara urmatoarele: cilindrii, pistoane, rulmentii cu ace, bolturi ,semeringuri ambielaj si ambielaj. Din ce imi amintesc la jawa care o am nu mai pot face alezare, fiind deja la ultima cota. Am trimis mail la un tip de aici care are magazin online si dansul mi-a zis ca cilindrii noi nu prea se gasesc. deci, daca cineva stie il rog sa-mi spuna de unde as putea cumpara. Sau, in cazul in care cineva are cilindrii in stare ok si mai suporta alezare il rog sa ma anunte. Ce sa fac cu ambielajul? Eu as vrea nou ....insa daca ma indrumati spre un specialist care repara nu ma dau inapoi... Sincer nu stiu daca ambielajul are ceva. Sau altceva , unde pot sa duc motorul (bucuresti sau imprejurimi) si sa il desfaca si sa il faca ca si nou?
  4. Salut, pedala aia pare de minsk...voshod-ul o are dintr-o bucata.
  5. Salut, are cineva o pedala de pornire/schimbator de Jawa 350 model 638 cu ax cu tot?
  6. Vand Jawa 350 model 638 stare optica perfecta , motor buna , inmatriculata pe numele meu, ITP expirat in martie. Pret 1600 lei foarte putin negociabil. Daca cineva este interesat sa lase un PM. Va salut!
×
×
  • Creează nouă...