Sari la conținut

hausmeister

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hausmeister

  1. hausmeister

    BURSA LOCALA Brasov

    Salut! Vand Set anvelope moto Metzeler Roadtec Z8, fata 120/70/ZR17, spate 160/60/ZR17, aproape noi, 95% 295 lei mai multe poze la cerere » Post actualizat in 14 Jul 2016 10:22 DOT 4511
  2. salutare! am pe Gixer o toba sport BOS care urla infernal. am impresia ca anteriorul proprietar i-a scos toate sitele. stiu ca exista un AMORTIZOR DE SUNET care e un fel de con din sita care se prinde cu un surub in capatul tobei, dar trebuie sa se potriveasca exact pe dimensiunea tobei. stie cineva unde as putea gasi asaceva sau unde se poate confectiona?
  3. salutare. caut sa inchiriez un garaj pt 2 sau 3 mobre. poate stie cineva... 10x
  4. tot mai multe evenimente in ultimul timp, numai saptamana asta am auzit de 3 cazuri. la tequilla pana la urma cine era motociclistul? curiozitate: dom' sef cu clip-board-u' in mana era treaz de data asta?
  5. eu eram la vreo 20-30 m in spatele vostru, m-am oprit la 2sec dupa ce v-a lovit . la 5m de voi era un prieten de-al meu cu un R6, el a dat declaratie ca martor. dak va ajutam cu ceva da un PM.
  6. tu esti cel care conducea sau pasageru din spate? ma bucur ca esti ok. cu nemernicu ala ce-ai facut, ti-a dat asigurarea, iti acopera dauna?
  7. practic el intreba unde e motociclistul dupa ce i s-a explicat de trei ori ca e la spital. nush cata dreptate s-a facut dar sigur nu de catre nea' Matol...
  8. Miercuri, 03sept, seara pe la ora 22.00, am avut nefericita ocazie sa asistam "live" la un accident in care au fost raniti 2 tineri aflati pe o motocicleta. Baietii circulau pe o Yamaha cu numere rosii de Bv dinspre Modarom spre Teatrul Dramatic si la intersectia de la ING au fost surprinsi de un taximetrist care a iesit din strada lateral-stanga pana pe prima banda fara sa se asigure. Motociclistul a apucat sa franeze (oarecum) si a intrat cu motoru pe lateral stanga dupa care au fost proiectati pe partea dreapta in bordura. Taximetristul nu a oprit imediat la locul accidentului (cred ca i-a trecut prin cap sa o intinda) ci a oprit mai jos in statia Rat. Cand am oprit langa ei, conducatorul era inconstient, dar si-a revenit in cateva minute pana a venit ambulanta. Apropo, nu stiu de ce se mai numeste serviciu de urgenta pt ca ambulanta a ajuns in aproape 10 minute in conditiile in care faci 5 min pe jos de la ING pana la centrul de ambulante aflat la 2 strazi distanta. Inca un lucru greu de imaginat dar care nu ne mira in Ro...la locul accidentului a ajuns un echipaj de la Politia Rutiera dupa care a ajuns un al 2-lea echipaj pentru masuratori din care facea parte un "Domn Agent foarte TURMENTAT bineinteles, in timpul serviciului in fine trecem peste asta( sunt curios daca a filmat cel de la Antena1 expresia Domnului sus amintit sau daca baietii care se certau cu el chiar au rezolvat ceva cu asta). Baiatul care a fost dus la spital am inteles ca e din Vulcan ,avea ceva rani dar nu era intr-o stare f grava. Daca mai stiti ceva de el, ce urmari sunt si mai ales daca aveti vreu film cu "agentul turmentat in slujba cetateanului", ca am vazut ca toata lumea il filma cu tel puneti-le aici. Bafta si fiti cu ochii-n 16!
  9. mai e o vulcanizare moto cu echilibrare pe str. vidin langa Panfil. va recomand calduros sa duceti numai roata acolo pt ca la depanare baietii sunt varza. mie mi-au pus roata de pe spate la loc complet aiurea, daca nu vedea cineva la timp probabil ca imi rupeam gatul mai e o vulcanizare moto cu echilibrare pe str. vidin langa Panfil. va recomand calduros sa duceti numai roata acolo pt ca la depanare baietii sunt varza. mie mi-au pus roata de pe spate la loc complet aiurea, daca nu vedea cineva la timp probabil ca imi rupeam gatul
×
×
  • Creează nouă...