Sari la conținut

|ucif3r

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de |ucif3r

  1. zic sa ne mutam cu totii in UK. http://www.libertatea.ro/stire/si-a-prajit...nde-304556.html noua saptamani FARA suspendare ca a omorat UN HAMSTER!!!! la noi...cat a luat camionagiu de a omorat-o pe Ela si prietenu ei? Suntem mai putin decat UN HAMSTER!
  2. interesant e sa aflam ce a patit soferul din poza de la tine si sa comparam cu ce va pati cel din .ro
  3. asta am zis si eu, ca dreptatea nu se face in strada. Ziceam doar ce ar merita, nu ca cineva ar fi trebuit sa faca asa ceva acolo. Mai citeste postul meu o data. Regretul meu e ca nici in instanta nu se face dreptate.
  4. nu fi naiv, Diaconescu nu si-a luat elicopter si Bentley din prea multa generozitate. La otv daca pui un anunt d-ala cu SMS sa slavezi pe cienva, minim jumate din bani merg la Otv, mai o parte la operator si nici un sfert la saracul om ce trebuie salvat. Dreptatea nu se face in strada, asta e clar. Rugati-va sa nu se ajunga la asa ceva vreodata. Pacat insa ca dreptatea nu se face nici in justitie in cacao asta de tara. Nenorocitul ala merita sa ii rupa careva o vertebra, sa ramana paralizat de la gat in jos, moartea ar fi prea putin. Dumnezeu sa-l odihneasca pe motociclistul ce s-a dus intr-o lume (speram) mai buna.
  5. daca esti singur cu motorul, fara alte masini pe sensul tau, ai toate sansele sa nu te vada unu d-asta de o ia la stanga. Unul din unghuiurile moarte la conserva, e stalpul dintre parbriz si portiera. E trickie ca iti da impresia ca ai vizibilitate si ca nu poate acoperi mult si de mule ori te trezesti cu un pieton, scuterist sau mobrist in fata. Uneori chiar si cu o masina ce vine mai tare, ca in momentul in care era departe era acoperita de stalp si cand ajungi sa o vezi uneori e prea tarziu. In intersectii d-astea e bine sa nu stai chiar pe ultima banda, mai ales daca esti singur si nu ai de gand sa faci si tu stanga. Daca era pe prima banda, colegul de dimineata scapa de o spaima. later edit: si o regula ce am invatat-o eu de la instructorul meu pe conserva pentru intersectii d-astea: niciodata nu iesi mai mult decat cel din dreapta ta cu botul, ca ala are vizibilitate mai buna si stie el de ce s-a oprit acolo.
  6. Motorul parea ok, eu am vazut doar o polizare in stanga. E drept ca l-am vazut din mers, insa era pus pe cric si nu parea avariat prea tare, cel putin pe partea stanga.
  7. da' conservaru'? ma bucur-obor ca esti ok
  8. Am trecut acum 20 de minute pe langa AFI Cotroceni si era o salvare SMURD la locul accidentului. Motorul o Yamaha rosie (nu ma pricep sa zic de care -naked cred) si o casca neagra pusa pe motor. Motorul era putin polizat pe stanga si motociclistul probabil in salvare. Daca aveti cunoscuti cu Yamaha rosie ce au treaba prin zona dimineata, poate ar fi bine sa-i sunati ca e posibil sa fie nevoie sa fie ridicat motorul de acolo. Sper sa nu fie nimic grav. Asfalt uscat!
  9. soferii astia...pleaca ei asa la drum vanand "biciclisti" Tu te auzi (citesti) ce zici? Auzi ...au un plan... Soferii astia nici dupa femei nu se mai uita.
  10. desi in cazul asta motociclistul e total nevinovat, sfat de la conservaru' de mine: nu uitati de unghiurile moarte pe care le avem in conserva, ca e foarte posibil ca tuta aia sa nu il fii vazut. mergeti cat mai pe mijlocul benzii, ca daca stati pe partea din dreapta a benzii, in stanga spate unei conserve, sunteti cam invizibili, deoarece sunteti foarte ingusti in comparatie cu o masina eu unu' care am avut prima masina o 1300 fara oglinda pe dreapta, mai arunc o privire in dreapta si nu ma bazez doar pe oglinda pe care acum o detin
  11. o fi fost cici balerina din topicul cu greata. Sanatate multa celor implicati
  12. nu ca era beat conta, ci ca a presupus ca se opreste pana trece el.
  13. eu m-as arunca si as spune ca PRESUPUNEREA. A presupus ca ala beat cum era, odata oprit va sta pana va trece el. Din pacate a presupus gresit si si-a complicat total inutil viata.
  14. defensing driving nu se limiteaza la viteza, asa ca mi-e teama ca ai facut doar o traducere Am 30 de ani...deci nu as lua in serios o astfel de afirmatie, insa ce ma ingrijoreaza este faptul ca tu la 20+ ani consideri legea talionului o lege numai buna de aplicat. Iar dpdv al unui absolvent de psiho, ma ingrijoreaza paranoia dezvoltata, vazand in conservari niste haituitori...in TOTI.
  15. mda, vad ca se mai vorbeste inca de conservarii de pe aici...deci era si vb de mine. daca citeai cu atentie (Beatrice) eu unu nu am zis ca pietonul nu e vinovat, ci doar ca daca mobristul conducea preventiv se scutea pe sine insusi de o gramada de probleme. In plus, nu cred ca e nimic de sarbatorit in moartea unui om, oricat de (cuvant urat) a fost. Multi din conservari (si sunt convins ca si din mobristi) au auzit de defensing driving, o metoda de condus conceputa tocmai pentru a micsora riscul de accident, iar in caz de accident minimizarea pagubelor. Cat timp vedeti in noi, pietoni, gropi si ale naibii marcaje rutiere alunecoase niste inamici, nu stiu de ce va mirati de reactile pietonilor dupa un accident in care e implicat un mobrist... Am cont si pe vwforum, fiind posesor de Seat, dar nu imi aduc aminte sa fi vazut acolo o sectiune de accidente unde oamenii sa se imparta in seatisti, vwisti, skodisti si sa isi scoata ochii unii altuia. La voi se intampla asta din pacate...choperisti, speedisti...etc.
  16. Pai cati km experienta are mecanicul ala de tren de nu e in stare sa fandeze si sa ocoleasca sinucigasu'?
  17. adevarat grait-ai. zilele trecute sunase un nene la mircea badea si povestea ca prin 40 si ceva a luat trenu pana la bv fara bilet. A primit 14 zile de arest, paine uscata si apa. Dupa ce a iesit de acolo si a baut o bere la Gambrinus, a urmarit toata viata sa nu mai se intoarca in arest si sa se bucure de libertate. Asta se intampla in Romania. Asa ar trebui din nou. Ai bout o bere la volan. 1 luna puscarie. Ai depasit viteza cu 10 km la ora peste limita...7 zile puscarie. Da' toti...nu numai saracii... Mesaj completat infinit *0 tot zero da Testul ala e frectie la picior...sau cel putin ala dat de mine cu luminita si manivelele in 2002 Ce vezi azi pe strazi e tupeu jegos, nu neaparat prostie. Tupeu ptr ca la noi politaiu daca scoate pistolu da cu subsemnatu 3 luni
  18. Nu stiu unde vedeti voi ca incercam sa va zicem cum sa mergeti pe mobra? Eu unu' vad conservari ce simpatizeaza cu mobristii si vor un trafic mai civilizat si mai corect, astfel incat sa fie bine pentru toti. Conservari care inteleg problemele voastre si incearca sa va dea un sfat DPDV al traficului, nu al pilotarii. Eu zic ca ar trebui poza cu testul IQ la obtinerea permisului, ca prea multi scelerati sunt pe drumuri, indiferent de numarul de roti. HD a luat suspend, nu ban. El a luat ca indeamna la mers preventiv, dar aveti un topic de 30 de pagini despre droguri, mod de preparare si administrare, dar ala e ok.... Din pacate multi mobristi nu au B si nu inteleg punctele moarte, nu inteleg ca un motor de 1.2 la 1200 de kg nu are aceasi acceleratie cu un R6 si sfarsesc in a intra in fundul unei corsa sau intrand pe contrasens
  19. daca ai fi citit cele nici 60 de posturi ale mele in 2 ani ai fi vazut ca nu e asa. no pb, scuze acceptate. Asfalt uscat
  20. stai linistit ca nu ma atac dintr-atat, doar ca nu inteleg de ce unii cred ca au trei oo pentru ca stau calare pe o mobra (el personal, na e la varsta la care si eu eram mare zmeu). Ideea e ca daca doamne fereste are vreodata un accident, sa se roage sa fie conservari ca mine pe acolo, care au mai citit cum e cu nescosu castii de exemplu. Nu de alta, dar in timp ce un motociclist e in sant si un conservar ii face primul ajutor, e posibil ca alti "motociclisti" sa treaca ca gandul pe langa el.
  21. e forum public. putem continua pe PM sau pot fi banat de admin daca locul meu nu e aici. Faptul ca imi place motociclismul se pare ca nu ma califica? Sau ca "contul" l-am facut cand cautam info despre un accident moto sa vad cum pot ajuta (donatie sange, etc)? Poate atunci cand e un accident si pot ajuta cu ceva, sangele de conservar nu e bun, nu?
  22. la ce trafic e aici, normal. Si numarul de motoare mult mai mare ca in restul oraselor. In plus in bucuresti sunt foarte multe masini in tranzit care nu stiu bine drumul, iar semnalizarea lasa de dorit.
  23. contul meu e din 2008 si nu va invat sa mergeti pe mobre. Va zic doar ca legea e si pentru voi. Carnet am din 2002 si merg din cate stiu pe aceleasi strazi ca voi, iar codul rutier e acelasi. Nu am spus nimic de maniera de pilotaj, evident specifica mobrelor. Cei ce au drum prin buc pe timisoara - unirii - dristor poate ma stiu. Eu sunt ala cu SEAT-ul cu nr de bv care VA VAD si va fac loc Te pot invata sa nu mai faci triplu post pe forum daca vrei ti-ar fi mai bine sa mint ca atati alti mobristi inchipuiti pe aici ca sunt frate cu rossi? atunci ai intelege ca la trecerea de pieton se decelereaza?
  24. doar ca sansa de a da mortal cu capu de asfalt e mult mai mica la 30 la ora. Ai cazut vreodata cand erai mic cu bicla cand te dadeai la vale? e...cam aia sunt 30 la ora fara sa mai apuci frana. Te julesti, pui o frunza si te dai iar. Uneori pui un ghips si te dai iar mai incolo mai bine zis lipsa ei doar ca noi ca posesori de plastic nu am vrea sa ii avem pe constiinta, nu? Eu unul nu
  25. Din cate stiu eu pentru a fi pieton, nu trebuie sai ai 18 ani si sa dai examen. In locul batranului putea fi un copil de 6 ani ce se ducea in parc. Nu imi zi ca si de la ala mic astepti responsabilitate. Ala nici daca omoara nu il judeca nimeni, d-apoi daca trece strada aiurea. Cei ce conduc un autovehicul, au o responsabilitate mai mare. Au responsabilitate si pentru pasageri. Ce urmeaza sa zici...bine ca a crapat pasageru', ce ii trebuia sa stea in spate? Motociclismul ca mijloc de locomotie trebuie sa se faca in limite legale. In acea zona viteza mobristului trebuia sa tinda catre 30km/h, indiferent de ce avea sub posterior. Motociclismul ca sport se face pe circuit, pe coclauri, in functie de ce ai sub posterior. La naiba, poate ala cu boeingul sa mearga cu 10 la ora in "taxi" spre pista, dar nu se poate mere cu vitezana sub 50?
×
×
  • Creează nouă...