Sari la conținut

axxo

Membru
  • Număr conținut

    283
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    racealltime@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSR 600 K8
  • Club
    EBBRT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 125 - 2005, Suzuki GSX-R 750 SRAD, Kawasaki ZX6-R

Vizitatori Recenți Profil

1.025 citiri profil

axxo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am in plan sa o modific pentru sezonul urmator. Ideea era sa cumpar o alta finala originala de la dezmembrari si sa o "stric" pe aia. Doar ca baietii cu dezmembrarile au preturi cam piperate pt o toba finala originala....iti dai seama ca mi s-a cerut si 500 de lei pe una ) (doar toba finala)....e absurd. Daca nu gasesc una la pret mai corect o modific pe a mea.
  2. De ce neaparat Bel Ray? Baga Ipone linistit. Eu asta bag in GSR si nu consuma gram. Nu il laud ca e motorul meu dar chiar nu papa absolut deloc, ii place chiar. la pret e ca si Motul
  3. Incearca sa mai strangi putin filtrul de ulei.
  4. exact, daca ai "norocul" sa o dai pe jos...tine-te bine de buzunar ca o sa scoti o gramada de bani sa o faci. E plina de plastic pe toate partile. De altfel, o motocicleta foarte buna pentru inceput, usoara, manevrabila, consum exagerat de putin, la 15cp probabil ca o sa te plictisesti repede de ea(depinde ce vrei tu deocamdata de la un motor).
  5. La mine se aprinde si cu ghidonul liber (neblocat). Este de la imobilizator SAIS Suzuki Advanced Immobilizer System.
  6. Cumpar toba finala stock Suzuki GSR 600. Astept oferte pe PM. Multumesc.
  7. axxo

    Bursa locala - Timisoara

    Cumpar motocicleta de strada 400-600 cc, doar marci japoneze, inmatriculata sau nu, actele sa fie in regula, Ofer pret pana in 1000 euro in functie de starea motocicletei (inmatriculata sau nu, starea tehnica/estetica). An fabricatie 1996 in sus. Astept oferte pe PM. Motocicleta e pentru un prieten incepator ca prim motor. Multumesc!
  8. Foarte activa nu as zice ca e lumea.....cel putin nu pe topicul GSR-istilor. Bun venit!
  9. Eu am bagat in GSR ulei IPONE, sunt mai mult decat multumit de el. Motorul merge impecabil, nu consuma gram de ulei, Ce e drept motocicleta si are doar 10.000 km aprox...
  10. Eu as trece doar pe supersport. Am mai avut si tot la ele m-as intoarce. M-am saturat sa ma tot bata vantu pe naked (cu tot cu parbriz). GSR e motor foarte bun din multe puncte de vedere, sunt foarte multumit de Suzuki. Deci in viitorul apropiat GSXR 1000 K8 minim. Bafta!
  11. ok. Vorbim pe PM. Bafta!
  12. pfff...nasol incident ! Multa sanatate daca ai patit ceva! sunt interesat de semnalizari fata+ramele de plastic in care vin prinse pe rezervor daca le ai. Merci
  13. In primul rand ce carburator ai pe motor 28 sau 34? Ce evacuare ai sport sau originala? Consuma si putin mai mult fara lamela. O fi tragand ea bine in ture dar lamela aia are si ea un rol important. Am pinion de atac cu 17 dinti de rs125 daca te intereseaza sa castigi ceva in plus la viteza max. Original pe rs e cu 16.
  14. Stiu si eu un GSR cu cadrul negru rupt ( an 2009 parca), din Bucuresti dar a ajuns la Timisoara pentru dezmembrat. Nu e nici o diferenta intre cadrul gri si negru inafara de culoare.
×
×
  • Creează nouă...