Sari la conținut

Honda_rider

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Honda_rider

  1. Buna, am cateva intrebari legate de pinioane: ajuta mult la demaraj un pinion pe spate mai mare si daca da, cat costa unul....
  2. De vanzare honda hornet 600 fara acte si busit. Avarii: bord spart, far, semnalizari distruse, telescop fata indoit, rezervor spart si carburator spart, pret 700 euro negociabil, revin zilele viitoare cu poze .
  3. scuze, n-am fost atent cand am scris
  4. Salut tuturor, in urma cu o luna si ceva am avut un accident (nu am patit mare lucru, m-am julit) si motocicleta s-a avariat destul de serios. Avarii: ghidon indoit, rezervor spart, sezut rupt, carburatoare bulite, bord distrus, scarita dreapta rupta, pedala frana indoita si alte avarii de care nu mai imi aduc aminte acuma. Ca sa imi comand piesele necesare ma costa prea mult, dar am gasit o motocicleta identica (honda cb600f) la 1200 de iepuroi dar nu are acte, este radiata dar faza e ca nu stiu daca e furata. Daca e furata si eu o cumpar pentru piese nu prea as vrea sa ma prinda politia si sa am treaba cu ei. Nu stiu ce sa fac, poate ma lumina-ti voi cu niste sfaturi. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine.
×
×
  • Creează nouă...