Sari la conținut

kamyaah

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    aaaliyah20

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Brasov

Informații profil

  • Interests
    Speed rides, Hip Hop

Vizitatori Recenți Profil

1.741 citiri profil

kamyaah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ba da, deja e imprejmuita toata zona. Accesul se poate face numai pe la poarta
  2. Am cautat si eu dar cam totul este rezervat in perioada 10-12. Am gasit totusi loc la o pensiune dar nu stiu cat de aproape este de 3 brazi, oricum mai aveau camere libere, cu 80 ron/zi. Iti las nr de tel: 0722.605327, 0268.456467 Iar la o alta pensiune mi s-a spus k au camere dar le rezerva numai uni grup care inchireaza cel putin 5 camere, acolo ar fi 60 ron/zi camera 0722243692 Poti sa mai incerci si aici: http://www.turistinfo.ro/predeal/cazare-ho...ni-predeal.html Bafta si sa ne vedem cu bine la Predeal
  3. Intrunirea se tine sigur, am aflat de la surse sigure, doar ca e prea deveme pentru mai multe informatii deoarece inca nu a inceput organizarea. In orice caz aici vor fi postate primele noutati despre motorshow. Asa ca inca putina rabdare... Toate cele bune si asfalt uscat!
  4. Nu vreau sa fiu ratacioasa in cazul pozelor tale. Astept sa vad rezultatul final... Daca eu sunt cea din avatar, asa arat, cu mici schimbari de look, dar in rest tot eu sunt. Pot oricand sa dovedesc ca eu sunt cea din poza daca ar fi cineva f curios desi ma indoiesc, la cate bunaciuni sunt pe la voi...nu mai e nimeni interesat de o poza de pe un forum. Nu sunt eu genul acela de fata sa imi etalez tot felu de poze indecente pe forumuri doar vb ta ' sa bag in boala barbatii'. Las pe altele sa faca asta...eu nu am nevoie
  5. Superb motorul. te-as ajuta cu placere cu pozele acelea dar din pacate sunt din Brasov, dar sunt sigura k vei gasi ceva pipitze mai modeste. Asfalt uscat!
  6. cred ca este destul de evident cum sunteti unii dintre voi, cel putin. Atat spun: ATV-ul cu nr de VS...care stresa pe toata lumea, degeaba i s-a spun in nenumarate randuri sa o lase mai moale...nici gand...se credea acasa la ma-sa, unde face cum il taie pe el cap ala patrat. Invatati sa va comporati si sa vorbiti, nu judecati oamenii fara sa ii cunoasteti si nimeni nu are nimic cu voi.
  7. de tine nu am ce sa zic, esti moldoveanca si asta spune totul!
  8. Aici 'afisul blond' de la intrare! Nu stiu care dintre noi doi este mai blond! Tu care nu esti instare sa scrii corect, 'scoata', adica 'scoasa' sau eu care mi-am tinut gura, ce mai era sa zic?! Sa fi zis ca e iarba, umbra, tot ceea ce nu era? Atunci ma faceai si nebuna. Nu aveam legatura cu organizarea, pur si simplu m-am oferit sa ajut la intrare. Daca asta ma face un afis blond, atunci mai bine asa decat un f.r.a.i.e.r ca tine. Nu te-a obligat nimeni sa intri....asa ca fugi in munti!!!
×
×
  • Creează nouă...