Sari la conținut

fearme666

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fearme666

  1. fearme666

    Honda CR 250

    ce ai citit tu despre orificiile alea e total absurd. si chiar asa,peste 120km/h cu un cr? trebuie sa ai pinioane de strada clar ,cu pinioane adecvate cr'ului greu prinzi acea viteza.
  2. fearme666

    Honda CR 250

    acele orificii externe ar trebui sa fie supraplinurile de benzina,care in caz ca motocicleta e trantita ,benzina se scurge afara pentru a nu se ineca .sugerez sa verifici nivelul de benzina .
  3. Pentru cei interesati in a cumpara un dr ... am eu unul aici foarte bun http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...994-259449.html Se vede si din poze cat de ingrijit este .
  4. fearme666

    Suzuki Dr 350 S

    am eu un suzuki dr 350,in stare perfecta,inmatriculat..pretul 1650 euroi:)..daca esti interesat baga ID-ul meu si mai vorbim fx_alex13@yahoo.com
  5. in primul rand vreau sa il salut pe Dragos...sunt Dobre:D....cat despre motocicleta..pot sa zic ca..este foarte fiabila.personal nu am avut,dar 2 prieteni au avut si le-au tinut la mine.deci..nu le faceau nimic,infara de consumabile,iar despre ''forja''pot sa zic ca au luat!..
  6. Multumesc la toti pentru raspunsuri....o sa-mi caut atunci un dr-u cu e-starter sau cu electromotor din fabricatie
  7. Cat de curand as vrea sa imi cumpar un motor,mai exact un suzuki dr 350,dar singura problema este ca am gasit doar kickstarter si m-ar interesa sa stiu daca se poate sa ii pun si electrostarter?astept raspuns cat mai rapid....Multumesc anticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...