Sari la conținut

mirel

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Otopeni
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    XT660R
  • Numar Moto
    IF-09-ZZX
  • Club
    dolly moto

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda NX Dominator

mirel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mu.istule ai vrea sa fii si tu bogat si plimbat ca doruBMW. Dar esti urat si prost ca cu.rul care te-a cac.at pe lumea asta

  2. mai mult sex oral.stule ai vrea sa fii si tu bogat si plimbat ca doruBMW. Dar esti urat si prost ca cu.rul care te-a cac.at pe lumea asta

  3. bah mai traiesti ? mori da-te dracu de ca.cat. boratule. ti-ai luat mobra sau tot cu conserva lu tattu ?

  4. sa-mi sugi p.ula mortaciune

  5. sa-mi sugi (cuvant urat) mortaciune

  6. mirel

    Ce trebuie sa fac?

    Cred ca esti foarte aproape sa pierzi termenul de a-i face plangerea aia. Banuiesc ca este vorba de 2 luni de cand i-ai aflat identitatea. Fa-i plangerea aia, incepe procesul si pe parcurs, daca vrea sa scape de dosar, cere-i banii de o motocicleta. Nu trebuie sa ai nici un fel de mila fata de nenorocit, te omora fara probleme sau mustrari de constiinta (vezi ce s-a intamplat acum 2 ani, pe plevnei, cand o taratura de asta a omorat 2 copii pe motocicleta). Constituie-te parte civila cu cat consideri tu ca face motocicleta si cere condamnarea lui pentru fapta. Poti oricand sa-ti retragi plangerea, chiar dupa ce il condamna (e nenorocit si numai cu o amenda penala pt ca asta inseamna cazier si nu-l mai angajeaza nimeni), daca iti satisface pretentiile. Nu te incurca cu declaratii false, nu merita.
  7. Excelenta idee. Iti recomand un F650 cu ABS. Fie ca este GS sau CS, te poti baza pe el. Daca folosesti moto mai mult in oras, ia un CS, are si rotile mai late si scapi de unsul lantului ( e pe curea). Am avut unul aproape 8 luni, stiu ce spun, inafara de faptul ca era putin uratel, nu am avut ce sa-i reprosez. Iarna trecuta am mers cu el pana pe 15 dec. iar abs-ul si-a facut treaba nu o data.
  8. Aproape sigur sunt camere in intersectia aceea. La stiri, pe nu mai stiu ce post, aratau intr-o vreme traficul cu imagini in direct, de pe vreo 4 camere din Bucuresti printre care si intersectia de la Casa Presei.
  9. Iart-o ... e femeie, e blonda si e urata rau.
  10. Mai bine o vinzi, mai pui o diferenta si-ti cumperi una cu ABS; gasesti bmw F650 cs sau gs din 2002-2004, pana in 3500-4000 euro.
  11. mirel

    BMW G650 Xmoto

    Bayerische Motoren Werke - iti suna ceva asiatic in astea 3 cuvinte ? Cum am mai spus, mai pune un banut si cumpara noul f 650 gs sau, daca dispui de un pic mai mult (cred ca vreo 2000 de euro in plus) , f800gs.
  12. mirel

    BMW G650 Xmoto

    Iar motorul e facut in .... Chinaaaaaa! Ca sa iasa mai ... ieftiiiiiin! Intereseaza-te pls.
  13. mirel

    BMW G650 Xmoto

    Are autonomia prea mica...max 200 km. Saua te rupe dupa primele 5 min. Seria X a fost un esec total mai putin x-country, dar si acesta s-a vandut greu. Pe mobile.de e plin de motoare seria X aproape noi Oare de ce? Mai degraba mai pui un ban si cumperi noul F650GS (are motor de 800cmc si 71 cp).
  14. mirel

    Accident mortal Craiova

    Nu esti "NOOB"....Esti nazist.
  15. mirel

    Romania tara de c a c a t

    Ai cazut in fata unui cimitir...
×
×
  • Creează nouă...