Sari la conținut

mirel

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mirel

  1. mirel

    Ce trebuie sa fac?

    Cred ca esti foarte aproape sa pierzi termenul de a-i face plangerea aia. Banuiesc ca este vorba de 2 luni de cand i-ai aflat identitatea. Fa-i plangerea aia, incepe procesul si pe parcurs, daca vrea sa scape de dosar, cere-i banii de o motocicleta. Nu trebuie sa ai nici un fel de mila fata de nenorocit, te omora fara probleme sau mustrari de constiinta (vezi ce s-a intamplat acum 2 ani, pe plevnei, cand o taratura de asta a omorat 2 copii pe motocicleta). Constituie-te parte civila cu cat consideri tu ca face motocicleta si cere condamnarea lui pentru fapta. Poti oricand sa-ti retragi plangerea, chiar dupa ce il condamna (e nenorocit si numai cu o amenda penala pt ca asta inseamna cazier si nu-l mai angajeaza nimeni), daca iti satisface pretentiile. Nu te incurca cu declaratii false, nu merita.
  2. Excelenta idee. Iti recomand un F650 cu ABS. Fie ca este GS sau CS, te poti baza pe el. Daca folosesti moto mai mult in oras, ia un CS, are si rotile mai late si scapi de unsul lantului ( e pe curea). Am avut unul aproape 8 luni, stiu ce spun, inafara de faptul ca era putin uratel, nu am avut ce sa-i reprosez. Iarna trecuta am mers cu el pana pe 15 dec. iar abs-ul si-a facut treaba nu o data.
  3. Aproape sigur sunt camere in intersectia aceea. La stiri, pe nu mai stiu ce post, aratau intr-o vreme traficul cu imagini in direct, de pe vreo 4 camere din Bucuresti printre care si intersectia de la Casa Presei.
  4. Iart-o ... e femeie, e blonda si e urata rau.
  5. Mai bine o vinzi, mai pui o diferenta si-ti cumperi una cu ABS; gasesti bmw F650 cs sau gs din 2002-2004, pana in 3500-4000 euro.
  6. mirel

    BMW G650 Xmoto

    Bayerische Motoren Werke - iti suna ceva asiatic in astea 3 cuvinte ? Cum am mai spus, mai pune un banut si cumpara noul f 650 gs sau, daca dispui de un pic mai mult (cred ca vreo 2000 de euro in plus) , f800gs.
  7. mirel

    BMW G650 Xmoto

    Iar motorul e facut in .... Chinaaaaaa! Ca sa iasa mai ... ieftiiiiiin! Intereseaza-te pls.
  8. mirel

    BMW G650 Xmoto

    Are autonomia prea mica...max 200 km. Saua te rupe dupa primele 5 min. Seria X a fost un esec total mai putin x-country, dar si acesta s-a vandut greu. Pe mobile.de e plin de motoare seria X aproape noi Oare de ce? Mai degraba mai pui un ban si cumperi noul F650GS (are motor de 800cmc si 71 cp).
  9. mirel

    Accident mortal Craiova

    Nu esti "NOOB"....Esti nazist.
  10. mirel

    Romania tara de c a c a t

    Ai cazut in fata unui cimitir...
  11. WAW ! Uite un mascul adevarat! Ce periculos si sexy e!
  12. mirel

    Accident Lascar Catargiu

    Eu nu cred ca asta conteaza asa de mult. Ultimul lucru la care se asteapta un motociclist cand se apropie de o trecere de pietoni e ca pe acea trecere sa traverseze -perpendicular cu benzile, bineanteles- o huiduma de masina de 2-3 tone si nu pietoni. Probabil ca ne-ar fi surprins pe oricare dintre noi pentru ca, din obisnuinta, am fi cautat cu ochii pietoni, aflati deja pe trecere sau gata sa traverseze. De cate ori vi s-a intamplat sa va uitati la un obiect fara sa-l vedeti, pentru ca pur si simplu obiectul nu avea ce sa caute in locul respectiv? Cel putin eu ma astept numai la pietoni sau biciclisti, care sa traverseze printr-un loc ca acela. Dar de acum o sa ma astept inclusiv la avioane...
  13. mirel

    Accident Lascar Catargiu

    La fel de ingrijoratoare ca si fapta nemernicului de nistorescu este opinia catorva soferi care au postat pe diferite site-uri -ziare.com, hotnews, etc. Unul din ei-mi se pare pe ziare.com- se bucura de accident si scria ca se abtine cu greu sa nu ne deschida usa in fata cand inaintam printre coloanele de masini oprite la semafor, "cu faza mare si plini de tupeu". Trist e ca jigodia si-a gasit repede adepti. Semna "realitateaTV"scris invers.
  14. Mitocanie mai mare rar mi-a fost dat sa citesc. Sa gandesti in felul asta despre cineva care da sfaturi, complet inofensive, este urat. Dar sa mai si scrii, e dovada clara a faptului ca prostia romanului nu cunoaste limite. "mr.pilot"...cred ca, in momentul in care ai scris ce ai scris mai sus, ti-ai revazut pubertatea si adolescenta, frustarile si neamplinirile, abuzurile la care ai fost supus in copilarie...nu-mi imaginez ca mintea unui om sanatos ar putea concepe asa ceva fara un exemplu foarte apropiat lui sau familiei.
  15. Sunt sigur ca nu o sa i se intample nimic fetei. Tot scandalul pe care-l fac rudele accidentatilor este pentru bani. Chiar cand se omoara intre ei, ajung la stabor, si totul se rezolva cu bani. Mai ales atunci cand nu a fost ceva intentionat. Insa exista lege, politie si parchete. In cazul in care fetei i se vor prezenta astfel de pretentii, eu cred ca e vorba de santaj si amenintare, care sunt pedepsite de lege. E suficient sa faca plangere direct la Procuratura si eu cred ca se misca aia. Pentru ca daca este amenintata/santajata de 3 sau mai multe persoane, e deja grup infractional organizat si e treaba Parchetului, nu a politiei. Iar daca respectivii mai fac parte si din "lumea interlopa", cum scria cineva mai sus, eu sunt sigur ca Parchetul abia asteapta un pretext de genul asta sa le dea mandate. La cea mai mica amenintare, fata ar trebui sa fuga urland in strada Scaune nr. 3 unde sunt parchetele de sector. Nu la politie.
  16. Eu am scris la modul general. Din pacate am pierdut din vedere faptul ca cel caruia i-a imprumutat motorul nu avea carnet. Chiar ai ras de mine?
  17. mirel

    Inca Unu In Militari

    Mi se pare de foarte mult bun simt comentariul tau, chiar daca este putin cam acid. Oamenii are conduc masini, ca si cei care conduc motociclete pot avea diferite probleme in familie, la serviciu - un ruda bolnava, sau sunt pe cale sa-si piarda slujba, sau casa etc. Inconstient, chiar si atunci cand conduc, nu mai sunt atenti la trafic ci se gandesc tot la problemele care-i framanta. Asa ca degeaba claxonam, injuram, le facem semne...etc pt. ca, in proportie de 90%, singurii capabili sa evite o situatie ce poate avea urmari mai mult sau mai neplacute, suntem noi. Ei sunt mari si greoi, au un camp vizual restrans, sunt distrasi de telefon, de muzica, de ceilalti ocupanti ai masinii, au multe unghiuri moarte...intr-un cuvant, au un handicap fata de noi. Noi suntem cei care trebuie sa-i ferim pe ei, si implicit pe noi, de accidente. Iti doresc sanatate si sa-ti repari motorul cat mai repede, fara sa iesi in paguba. am vrut sa scriu "o ruda bolnava" nu "un ruda bolnava".
  18. Poate ca ar trebui ca cei care locuiesc in orasele aglomerate sa aiba doua motoare. Unul de capacitate mica, cum am zis 250 cmc (care sunt si ieftine), pentru oras- majoritatea motoarelor de 250 cmc fug 120 km/h...si unul de capacitate mai mare, ss, touring, enduro, samd pentru calatorii afara. Stiu ca nu ne permitem sa tinem doua motoare, dar cred ca, in timp, isi scot banii din diferenta de consum, piese s.a. Eu am mers pe un ss de 1000 cmc, un suzuky gsx r1000 din 2004 si mi s-a parut groaznic de obositor. Dupa 30 de min., inafara de faptul ca eram lac de transpiratie, ma durea palma stanga de la ambreiaj si aveam o stare de oboseala de parca dadusem cu sapa. Si nu a fost singura data cand m-am urcat pe acel motor, dar de fiecare data senzatia de disconfort a fost groaznica. Ii admir pe cei care au ss pentru efortul pe care trebuie sa-l faca sa tina in frau o astfel de masinarie, dar cred ca este extenuant sa-l conduci in oras. Cu banii pe care i-a dat pe gsx 750 r care a fost distrus, proprietarul putea cumpara doua motoare, si -ar fi imprumutat celui care a facut accidentul, evident pe cel mai mic, pe care-l folosea zilnic. Si nu s-ar fi intamplat accidentul. Acum stiu, urmeaza sa ma ridiculizati.
  19. Eu cred ca un motor de max 250 cmc si 30 cp e mai mult decat suficient intr-un oras ca Bucuresti. Oribil oras.
  20. mirel

    Cazatura In Poligon

    Cred ca trebuie sa citesti contractul de scoala cu atentie. Oricum, chiar daca exista clauza in contractul de scolarizare conform careia ai stricat/platesti, procedura e destul de greoaie. Trebuie sa te dea in judecata, sa probeze cu martori ca ai cazut cu acea motocicleta, ca pagubele a fost cauzate din cazatura ta si nu a altor 50 de elevi care au cazut, inaintea ta, cu aceeasi motocicleta, samd. E cam aceeasi procedura pe care o suferim noi daca ne loveste un sofer fara RCA in trafic, din vina lui; presupunand ca au rezultat numai pagube materiale. Cat despre lasatul de motociclism, eu cred ca esti doar putin speriata si, inconstient, cauti un motiv plauzibil pt. a renunta. Complet aiurea.
  21. Foarte urat vorbesti si scrii dl. "al naibii". Ce ai cu omul ala? Esti din Craiova si, dupa vocabularul pe care-l folosesti fata de colegii de pe forum, cred ca esti unul dintre cei care au participat la inmormantarea tiganului interlop "caiac". Deja te vizualizez: tuciuriu, burtos, cu tricou negru din nylon, ras in cap, cu 3-4 cute de grasime pe ceafa si, de ce nu, cu un lant aurit la gat. Daca ai si Q7 sau X5, esti unul dintre reprezentantii de vaza ai majoritatii rrome din Craiova. Intrebarea este: ce cauti tu aici?
  22. "3. Analogia e buna pana la un punct dar nu putem interzice motocicletele si castile negre. In plus eu am un eveniment acum doua trei luni cand purtam casca galbena, yamaha galbena, faruri aprinse si ala a oprit in fata mea intr-o intersectie in care avea stop. A, scuze geaca era neagra, de piele- PROBIKER- cred ca de-aia nu m-a vazut" Esti un batran mincinos cu o minte perversa; uite, ai scris "eu am avut", in loc de "noi am avut", ai scris "ala a oprit in fata mea" in loc de "ala a oprit in fata noastra", ai scris "cred ca de aia nu m-a vazut" in loc de "cred ca de aia nu ne-a vazut" cum ar fi trebuit sa scrii daca erati 2 pe motor. Ai mintit dar te cred acum ca esti profesor. De sport. Scuipar viteza.
  23. Dom profesor, te cheama cumva Munchaussen? Si esti si baron? Le cam minti experimentatule. Parca in mesajul trimis lui Stanciu pe pm recunosteai ca ai obtinut categoria A din 28.07.2008. Adica de acum una luna si vreo 3-4 zile. Pai tu ne scrii mai sus, la pct. 3, ca inca de acum 2-3 luni calareai yamaha galbena, aveai "evenimente" etc. Nu esti tu putin cam mincinos? Ia revezi ce ai postat la pagina anterioara, referitor la permis, cand expui corespondenta purtata cu stanciu. Cred ca avea dreptate ala cand te-a facut "cocalar".
  24. Mie nu mi se pare ca te-a insultat complexatule. Cred ca suferi de mania persecutiei. Interneaza-te undeva o perioada...A, si era sa uit: esti cel mai mare mincinos posibil cu pilele tale; nu ai reusit sa ma muti de la Rosal sector 5 la sectorul 3 si deci esti un fripturist. Bine ca nu ti-am dat banii pe care mi i-ai cerut. Sa stii ca pentru mine 300 de euro sunt bani profitorule.
  25. Domnule Adrianm, referitor la pct. 2 din ceea ce i-ati scris dlui Nightwolf, si fiind convins acum ca sunteti o persoana cu relatii extrem de puternice, va adresez urmatoarea rugaminte: eu lucrez la Rosal (pe masina cu bena) sector 5 in zona Pietii Rahova si pe mai multe strazi adiacente acesteia. As dori sa ma mut la Rosal sector 3 deoarece este un sector mai curat in care nu sunt atatia rromi.Am facut cerere dar am fost refuzat. Ati putea uza de relatiile dvs. senatoriale pt a ma muta la Rosal sector 3? Si as vrea, daca este posibil si nu cer prea mult, sa ma dezbracati si de salopeta maro care oricum imi este mica; imi doresc o salopeta verde fosforescenta cu ecuson rosu. Multumesc anticipat. Va trimit numele meu real si nr de legitimatie de la Rosy pe pm. Va urez o seara fericita.
×
×
  • Creează nouă...