Sari la conținut

alnaibii

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    kawasaki zx9r
  • Numar Moto
    dj-xx-kaw

alnaibii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Cretinii de pe Eurosport 1 afiseaza in program (si la ei pe pagina si in teletext) MotoGP dar dau doar Il Giro in direct in reluare. Dau orice altceva dar nu moto GP. Unde il putem vedea?
  2. alnaibii

    Off-topic

    Ia de-aici nr Tel :+40 (232) 201000 Fax :+40 (232) 201201 si Adresa : Bulevardul Carol I, Nr.11, 700506 Iasi, Romania Ca sa ai punct de plecare, ca scrii mult si prost. Better ?
  3. ai murit manca-mi-ai (cuvant urat) ?

  4. mu.istule ai vrea sa fii si tu bogat si plimbat ca doruBMW. Dar esti urat si prost ca cu.rul care te-a cac.at pe lumea asta

  5. mai mult sex oral.stule ai vrea sa fii si tu bogat si plimbat ca doruBMW. Dar esti urat si prost ca cu.rul care te-a cac.at pe lumea asta

  6. bah mai traiesti ? mori da-te dracu de ca.cat. boratule. ti-ai luat mobra sau tot cu conserva lu tattu ?

  7. sa-mi sugi p.ula mortaciune

  8. sa-mi sugi (cuvant urat) mortaciune

  9. Soso spune că pe el îl înțeleg doar "motocicliÂştii adevărați". Pasă-mi-te eu nu sunt, pentru că eu nu-l înțeleg.Bravo ție. Dacă îl înțelegi,foarte bine, încurajează-l. Învață-l Âşi puțină gramatică, apoi luați-o pe curbe. Doar că aia nu era cine Âştie ce curbă, be serious ! Restul...aberații din lipsă de logică. Nu cei care se dau pe curbe merg tare, ci cei care se dau pe circuit. Când, dacă o să ajungi acolo vreodată, o să înțelegi. ÂŞi cei care merg la munte poate se înclină mai mult ca voi, reisării de linie dreaptă. ÂŞi da, asfalt cât mai uscat, gume cât mai aderente că toți avem nevoie. Cât despre curbe nu țin neapărat, luați-le voi pe toate, curbele frumoase, motocicliÂştii "adevărați".
  10. Iar ai inceput cu injuraturile mascariciule. Ai inceput sa dai si mesaje pe privat cum ai obiceiul ? Vezi ca ai mai muscat-o odata.Ai multi prieteni, o s-o mai musti, "agariciule" ! @andu_wasup Nu-l lua in seama nu stie ce spune !
  11. Ai dreptate : lm323 si lm123 ambele 3A si ambele putere mare de disipare (30W / TO3) dar capsula mare depinde ce alimentezi si daca ai loc. Daca esti ambitios folosesti MC34063A din incarcatoarele de tel auto ca aici ca sa ai alimentator in comutatie. Doar ca asta in comutatie produce armonici multe. Apropo de HID, sunt foarte multe detalii de care se ocupa chinezii in ultimul timp: elimina armonicile, fac semnalul sinusoidal, protectii.
  12. Esti cam pe langa, ti-am dat niste linkuri sa citesti e vorba de HID urile comercializate acum, cele noi. Nu prea esti familiarizat cu fenomenele, nu te supara. Daca tensiunea nu e suficienta potzi sa cresti frecventa cat vrei tot n-o sa strapunga gazul si in plus sa-l incalzeasca rapid.Crezi ca aia care folosesc FIT ( foarte inalta tensiune) la tuburile color nu au creier ? Alea merg la 25 kv cu max 1 mA ( cu 25 semicadre x 625 linii = 15625 Hz). Omu vrea 5 V din tensiunea auto de 12 V, nu invers.
  13. Bine ca nu era calificat sau doamne-fereste vreun inginer ca aia sunt tari in gura ! Din astia, muncitori necalificati cati ai dreptul sa tavalesti pe zi ?
×
×
  • Creează nouă...