Sari la conținut

cataene

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    -Mat

Vizitatori Recenți Profil

1.132 citiri profil

cataene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Caut Rashomon cartea, m-a impresionat filmul facut de Akira Kurosawa. Btw ce carti japoneze a-ti citit si recomandati?
  3. In week-end cand ma intorceam de la mare se oprea motorul daca slabeam putin de tot gazul indiferent de treapta de viteza. A inceput cu treapta 6 dupa care in 5, 4, 3, 2, 1. Mi s-a oprit de cel putin 30 de ori in ultimii 100 km. A 2-a probl este ca mi s-au bulit si rulmentii de pe spate si nu o pot testa. Mi s-au spus destule pareri. Sunt pilaf la mecanica si va rog sa imi recomandati un mecanic bunicel(am plecat de la 2 dintre ei ). Moto este un srad. Scriu dp tel , scuze de greseli.
  4. Pfiu am ajuns in cele din urma dupa ce mi s-a oprit motorul pe autostrada de 50 de ori. Oricum decat 2 motociclisti au oprit. Intrunirea beton, preturi rezonabile si spectacol pe cinste.
  5. Avea doar casca. Experienta doar din poligon. Grav.
  6. Mama mea este colega cu sora decedatului. Ironia sortii este ca avea permis. Asta este si motivul pentru care amicul a avut un plus de incredere si i-a dat motoreta. Oare se merita sa iti satisfaci o curiozitate ce te poate costa viata? Inconstienta ii apartine si tipului care i-a pus cheile in mana. Trist.
  7. Odihneasca-se in pace.
  8. Mama lucreaza la Spitalul Municipal Campulung si nu are nici o veste pana acum. Eu inca sper ca prietena mea sa se fi inselat. Un amic s-a dus la locul cu pricina. Ar fi fost o ploaie cu piatra in zona respectiva si pamant pe carosabil. Sunt doar presupuneri. Revin cu detalii.
  9. Accidentul s-a petrecut pe Dn 73, ruta Pitesti Campulung, localitatea Valea Popii. M-a sunat prietena spunandu-mi ca a trecut pe langa accident, pe motociclist il acopereau cu o patura. Nu a oprit, a vazut din masina.
  10. Salutare. Prin Bucuresti unde pot gasi niste plase pentru air-ram-uri? @Florin-V sa il stapanesti sanatos, ffff frumos.
  11. Ouch ce nasol. Cu o ora inainte de accident am admirat motoreta negru mat. Am plecat cativa din parcare de la Izvor pana la Victoriei. Omu mergea linistit. Dar asta nu va opreste, blamati in continuare, nimic nu se mai schimba.
  12. http://picasaweb.google.com/home
  13. Caut cadru de bord, far, carena fata pentru K1.
  14. Are cineva discuri SH de srad 600 din 2000 in stare buna? Cumpar chiar si unul singur. 0745037022.
×
×
  • Creează nouă...