Sari la conținut

CRYLLYN

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CRYLLYN

  1. Incredibil cum de a reusit sa parcheze motorul in duba...ce e cel mai important, este ca el a scapat! Ma bucur ca un copil pentru faptul asta! Insanatosire grabnica biker-ului!!! Sper sa nu ma luati in ras...s-a scris mai sus ca motociclistul ar fi accelerat...! Pun si eu mai mult o intrebare: este oare posibil sa fi incercat sa se ridice pe o roata??? Adica ar fi posibil sa ai mai multe sanse de supravietuire daca in cazul unei ciocniri cu o duba sa te afli pe roata din spate decat pe ambele roti??? Ma gandesc ca daca intri direct, inevitabil te duci si cu capul inainte peste moto, direct in caroseria dubei(n-ai sanse sa mai zbori peste ea ca peste autoturisme)...iar de aici ar putea rezulta fracturi craniene, posibil gat rupt, coloana fisurata etc.... Cu riscul de a parea un pic penibil in ochii vostri din cauza scenariului la care m-am gandit, astept eventuale pareri din partea voastra! Asfalt uscat fratilor!!!
  2. Am si eu o problema cu un CBR600 F2 din 95' ! Am sa incerc sa explic cat mai bine si mai detaliat toate etapele pornirii in speranta ca se vor gasi printre voi posesori de cbr-uri care sa inteleaga si sa-mi dea si mie niste raspunsuri. O scot dimineata din garaj (temperatura in jur de 15 grade afara). Pun contactul, apas "Run"-ul, trag socul de tot si evident "Start". Motocicleta porneste, urca incet pana la 2500 de ture si tinde sa se tureze si mai mult. Dupa circa 10-15 secunde, o accelerez finut si imping socul de tot inapoi. Ramane turata numai de mine, din acceleratie! Nu o tin numai la o anumita turatie, ba chiar o mai si urc (3000 - 3500) dar finut, fara sa o turez aiurea mai mult decat trebuie. In tot acest timp temperatura se vede ca urca. Pentru cei care au sau au avut CBR600 F2 si care stiu cum arata ceasul de la temperatura, eu am fost invatat ca este indicat sa plec cu a mea in momentul in care acul trece de prima liniuta alba de pe cadran. Aici precizez ca este un fel de punct critic asta pentru ca au fost nenumarate dati cand a trecut de linia alba si motocicleta a mers perfect. Acum, de ceva timp, pana sa treaca acul de linia alba, o simt ca incearca sa scada in ture iar daca incerc sa o accelerez scade si mai repede pana se opreste de tot!!! Din acest moment, nu-mi mai porneste la automat. Mai porneste numai daca ii trag socul de tot, urca iar singura la 2500 de ture dupa care incepe sa scada iar in ture pana moare! Daca continui sa repet iar figura nu mai fac altceva decat sa o inec de tot. Reuseam sa o mai pornesc, numai impinsa dar nu o lua direct! Adica ma impingea cineva, ea incerca sa porneasca in treapta a doua dar nu o lua. Faceam figura asta de vreo 3 ori dupa care o lasam cateva minute si pornea singura la automat. O turam destul de mult, pana trecea acul de la temperatura de linia alba dupa care nu imi mai facea figuri. Vreau sa va spun ca niciodata nu mi s-a oprit in mers. Dupa ce se incalzeste, merge perfect. Mentionez ca dupa primele dati cand a inceput sa faca in felul acesta, am hotarat sa-i iau bujii. Mi-am luat bujiile cu Iridium, i-am schimbat si filtrul de aer, filtrul de ulei si uleiul. Nu am reusit sa scap de problema. Face exact acelasi lucru. In sparanta ca nu v-am plictisit si ca am reusit sa ma fac inteles, astept sugestii din partea voastra!!! Va multumesc anticipat si asfalt uscat!
  3. Am si eu o problema cu un CBR600 F2 din 95' ! Am sa incerc sa explic cat mai bine si mai detaliat toate etapele pornirii in speranta ca se vor gasi printre voi posesori de cbr-uri care sa inteleaga si sa-mi dea si mie niste raspunsuri. O scot dimineata din garaj (temperatura in jur de 15 grade afara). Pun contactul, apas "Run"-ul, trag socul de tot si evident "Start". Motocicleta porneste, urca incet pana la 2500 de ture si tinde sa se tureze si mai mult. Dupa circa 10-15 secunde, o accelerez finut si imping socul de tot inapoi. Ramane turata numai de mine, din acceleratie! Nu o tin numai la o anumita turatie, ba chiar o mai si urc (3000 - 3500) dar finut, fara sa o turez aiurea mai mult decat trebuie. In tot acest timp temperatura se vede ca urca. Pentru cei care au sau au avut CBR600 F2 si care stiu cum arata ceasul de la temperatura, eu am fost invatat ca este indicat sa plec cu a mea in momentul in care acul trece de prima liniuta alba de pe cadran. Aici precizez ca este un fel de punct critic asta pentru ca au fost nenumarate dati cand a trecut de linia alba si motocicleta a mers perfect. Acum, de ceva timp, pana sa treaca acul de linia alba, o simt ca incearca sa scada in ture iar daca incerc sa o accelerez scade si mai repede pana se opreste de tot!!! Din acest moment, nu-mi mai porneste la automat. Mai porneste numai daca ii trag socul de tot, urca iar singura la 2500 de ture dupa care incepe sa scada iar in ture pana moare! Daca continui sa repet iar figura nu mai fac altceva decat sa o inec de tot. Reuseam sa o mai pornesc, numai impinsa dar nu o lua direct! Adica ma impingea cineva, ea incerca sa porneasca in treapta a doua dar nu o lua. Faceam figura asta de vreo 3 ori dupa care o lasam cateva minute si pornea singura la automat. O turam destul de mult, pana trecea acul de la temperatura de linia alba dupa care nu imi mai facea figuri. Vreau sa va spun ca niciodata nu mi s-a oprit in mers. Dupa ce se incalzeste, merge perfect. Mentionez ca dupa primele dati cand a inceput sa faca in felul acesta, am hotarat sa-i iau bujii. Mi-am luat bujiile cu Iridium, i-am schimbat si filtrul de aer, filtrul de ulei si uleiul. Nu am reusit sa scap de problema. Face exact acelasi lucru. In sparanta ca nu v-am plictisit si ca am reusit sa ma fac inteles, astept sugestii din partea voastra!!! Va multumesc anticipat si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...