Sari la conținut

mrpilot

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    skyhigh_indy

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Crangasi
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Kawasaki VN800 Classic
  • Numar Moto
    B-89-ZRT

mrpilot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Are cineva sau stie de unde pot face rost rapid de un capac de la cutia de sigurante pentru un VN800 Classic? Prin cea mai tampita intamplare l-am pierdut pe al meu si stau cu motorul desfacut acum....
  2. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Nu exista vreun magazin in genul BikeBandit.com european? P.S: la reprezentanta costa cam 500 euro
  3. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Asta este aripa de VN800A, nu de Classic si e cam vai de capul ei. Nu am specificat mai sus, dar ma intereseaza noua si am nevoie de factura. De asemenea, as prefera Europa ca sa nu mai dau bani aiurea si pe vama.
  4. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Stie careva de unde pot cumpara o aripa spate de VN800 classic sau pe cineva care ar putea sa o faca la un pret rezonabil? Pe ebay nu am gasit nimic si nu prea cunosc siteuri europene cu piese moto.
  5. Eu am patit-o in septembrie la cateva zile dupa ce un sofer m-a calcat pe coada la semafor(la propriu, s-a urcat cu masina pe spatele motorului si mi-a nenorocit tobele, semnalul drept spate, aripa, etc). Imi duceam motorul in service si ca sa nu ma car cu geaca, armura si alte nebunii in metrou pe caldura aia, mi-am luat doar casca si manusile. La cateva min dupa ce am plecat, un catel a sarit din fata unei dube in fata mea la vreo 2 metri si am incercat sa accelerez dar degeaba. Am cazut la 70 la ora si din fericire m-am ales doar cu o julitura usoara pe brat. Cu toate ca l-am luat in plin, catelul a fugit (nu mai era acolo cand m-am ridicat). Eu m-am ales si cu celalalt semnal spate distrus si cu ghidonul si crashbar-ul indoite. Am mai patit-o o data pe DN1 dupa iesirea din Brasov cand un catel a alergat latrand spre mine sa ma intercepteze de pe partea stanga a drumului (eu fiind pe prima banda). Am accelerat cat am putut in intervalul de timp si l-am lovit peste bot cu crashbar-ul pe la 100 la ora dar nu am cazut,iar catelul a plecat inapoi latrand pe partea lui de drum. Daca ezitam putin mai mult cred ca il luam in plin si ne raneam amandoi destul de grav.
  6. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Intradevar, in euro erau doar preturile de pe ebay.de, dar chiar si asa, nu am vazut pe nicaieri vreun pret de transport care sa scada sub 250(euro/usd). Poate nu caut eu unde trebuie.... Dai si tu te rog un link, ceva?
  7. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    well... din cate am vazut pe ebay...tobele sunt pe la 300 euro si transportul tot pe la 300 euro, deci platesc dublu pentru ele. chiar nu stie nimeni de vreun magazin de genul BikeBandit in europa?
  8. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    OK, deal. Numai sa imi spui si mie cam cand vrei sa le iei ca sa stiu.... Intre timp... Stie cineva vreun magazin online din Europa unde pot gasi tobe custom pentru vulcanas?
  9. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Sal, As vrea sa imi schimb si eu cauciucurile la vn800, dar nu prea stiu cam ce marca ar trebui sa cumpar... Are careva vreo recomandare pentru un raport calitate/pret ok?
  10. atat timp cat nu o sa port braincap...
  11. tu crezi ca as face misto cu o chestie de genul asta? am 1,76 daca esti curios . faza a fost ca din instinct, chiar inainte sa ne lovim, vazand ca nu am cum sa ma opresc, am pus picioarele jos si am incercat sa ma proptesc in ele. astfel, busitura m-a prins intr-o postura nu prea ortodoxa si am lovit ghidonul cu fata, dar nu am cazut. daca tot nu esti convins, ne intalnim intr-o zi la o berica(fara alcool ) si facem o reconstituire.
  12. Nu imi vine sa cred cata inconstienta.... Pe acelasi forum care militeaza pentru siguranta in trafic si bate copii la cap ca nu cumva sa isi cumpere motoare puternice ca incepatori, chiar exista oameni care ridica in slavi braincap-ul... Si eu am vrut mult sa imi iau un braincap si nu concepeam sa merg cu o casca integrala pentru ca arata naspa pe chopper pana cand am patito... La trei saptamani dupa cumpararea motorului mi-a iesit in fata un handicapat de pe o straduta din dreapta si a intrat pe contrasens. Rezultatul: impact frontal la vreo 20km/h (viteza adunata dupa ce am franat cat am putut amandoi). NU am cazut de pe motor, dar nici nu a fost nevoie...Din inertie am dat cu capul de ghidon si in momentul ala i-am multumit lui D-zeu ca nu m-a lasat sa fiu prost sa imi iau Braincap. Din fericire purtam o casca integrala Marushin pe care mi-o imprumutase un prieten pana sa ma hotarasc eu la una. Nu aveam viteza, eram atent, strada pe care eram era goala (aparent lipsta de orice pericol). Daca purtam Braincap in ziua aia, nu mai deranjam pe nimeni azi aici si in loc de ameteala si 2 zile de dureri de cap, nu as mai fi simtit nimic niciodata. Ar fi pacat sa invatati din greselile voastre...
  13. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Daca vrei, iti pot da eu oglinda dreapta cu totul.
  14. Cineva a spus odata "Eu vreau egalitate, dar nu pentru catei" Ring a bell? Nu sunt scuterist si cu cei mai multi nici nu sunt de acord (manelistii "vitezomani" gelati cu ochelari de soare pe moaca, fara casca), dar regulile marsului mi s-au parut ipocrite.
  15. mrpilot

    Kawasaki Vulcan

    Suna prea cunoscut Eu am patit exact aceeasi chestie. Paguba s-a ridicat tot la 120 mil si VN-ul e tot de 800 din 96. Dupa multe certuri cu cei de la asigurari am aflat ca nu pot sa imi dea decat dauna totala, adica 75% din valoarea motocicletei la zi (valoarea scade cu nu stiu ce % in fiecare an). Despagubirea e in jur de 75-80 mil din pacate. Asta e o cifra estimativa. Valoarea exacta nu am aflat-o inca.
×
×
  • Creează nouă...