Sari la conținut

Aberantus

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Honda VT750C Shadow

Informații profil

  • Interests
    Life.

Aberantus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Oltenia Bikers MC, cu sprijinul Primăriei Craiova și a Poliției Rutiere Craiova, organizează o paradă moto (un marș moto) duminică, 12 mai, începând cu ora 10.00. Adunarea participanților va avea loc pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu (Piața William Shakespeare) din Craiova. Traseul aprobat de municipalitate, cu avizul Poliției Rutiere, măsoară aproximativ 35 km, străbătând mai multe cartiere ale orașului. Sunt invitați să ni se alăture toți motocicliștii, indiferent de tipul motocicletei, de orașul de proveniență, de afilierea sau neafilierea la cluburi :)) http://olteniabikersmc.ro/2019/05/07/campanie-constientizare-trafic-craiova-2019/
  2. Vă salut, domnilor. După ce, în vară, am devenit deținător de permis moto, iată-mă acum și proprietar de motocicletă: Honda VT750C Shadow, fabricație 2005, cu vreo 40.000 km la bord. În cele din urmă, voi deveni și motociclist... dar mai durează. Toate cele bune!
  3. Vă salut şi vă deranjez cu o întrebare. Sunt un începător temperat şi comod, tentat de cardan. Îmi place mult Honda Shadow 750 Aero, dar nu am avut încă ocazia să călăresc asemenea bidiviu. La vreo 1,76 înălţime şi vreo 78 de kile, credeţi că ar fi o mobră adecvată pentru mine? Scuze pentru intruziune, mulţam pentru feedback.
  4. Am mai cautat informatii despre modelul asta, care imi place chiar foarte mult si ai avut dreptate. Joker este numele pe piata japoneza, Shadow pe cea europeana. Exista si motorizare de 50 cc, dar si de 90. Pentru cei ce doresc mai multe detalii, whatscooter.com/browse1.asp?make=Honda&scootcat= Multam fain din nou. Bafta.
  5. Sorin e doar un copil nesupravegheat, cu prea mult timp liber si cu prea putina educatie. Trebuie doar ignorat Pe powersports.honda.com/scooters/ nu am gasit acel Shadow, dar nu sunt trecute modele mai vechi de anul 2006...
  6. Multumesc, VladuL. Nu gasisem nimic despre modelul asta, iar un amic imi spusese ca ar avea, de fapt, 90 cmc. Bine, posibil sa fie vreun truc la mijloc, sau poate se gasesc cu ambele variante de cilindree. Oricum, mi se par foarte fain desenate
  7. Nu, mai degraba ca VT-ul 750 Aero...
  8. Iar replica ta nu spune nimic. Am pus o intrebare, pt ca nu imi este clar daca acele scutere retro pe care scrie Honda Shadow sunt autentice (fabricate de Honda) sau "facaturi" chinezesti. Daca poti sa ma lamuresti, merci. In caz contrar... nu inteleg care e problema ta cu nick-ul meu. Deschide un topic separat pe tema asta, daca te plictisesti si vrei sa ai "posturi".
  9. Pana la urma, ce este cu aceste scutere retro Honda Shadow? Ca eu tot nu sunt lamurit. Am vazut cateva, erau frumusele. Sunt sau nu Honda?
  10. Am vazut multe scutere pe care scrie Honda Shadow. Sunt interesante ca si look si au un sunet frumos, atipic pentru scutere. Imi puteti furniza detalii?
  11. Amice... fetele stiu cand esti disperat! Mai bine ia un Sprite!
  12. Doar 175 de kile? O bagatela!!... Glumesc. Merci pentru sfat. Stiu ca e un motor mai greu, dar incerc sa am in vedere si faptul ca nu il voi conduce doar pe coclauri si ca voi avea de multe ori pasager (bineinteles, dupa ce voi invata temeinic joaca - ceea ce nu va dura prea mult, cred eu...).
  13. I'm the invisible man! I'm the invisible man!! Incredible how you can see right through me!!! Adresez domniilor voastre respectuoasa rugaciune de a ma baga si pe mine in seama... Aferim!
  14. Salutare. Ca si "antescriitorul" meu, sunt pasionat de munte si iesiri in natura. Am inaltimea de 1,76 m si greutatea de 72 kg - totul numai muschi si creier "Vreau si eu enduro..." si ma trage ata spre un BMW F 650 GS. Stiu ca probabil voi cam sari peste etape, daca prima motocicleta nu va avea o cilindree mai mica, dar nu vreau sa simt dupa un anume interval ca trebuie trec la o clasa mai mare. Intrebarile mele sunt urmatoarele: - de la inaltimea mea pot ajunge cu picioarele la sol de pe motocicleta? Nu am urcat niciodata pe un Gs. Precizez ca de pe KTM 690 Supermoto imi pot sprijini picioarele pe sol cu usurinta, iar de pe KTM 640 Adventure ajung la sol doar cu varfurile. - BMW-ul asta care imi place mie are pornire la buton? - in eventualitatea ca voi avea si un pasager pentru un drum mai lung, cat de confortabil sta acesta pe BMW F 650 Gs, in comparatie cu alte motociclete din aceeasi categorie? Cu toata consideratiunea, avem a multumi anticipat.
×
×
  • Creează nouă...