Sari la conținut

dany_let

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dany_let

  1. da , nici eu nu o suport , in conditia in care asta de pe ea acum e taiata....cand era normala ...nush ...avea 2 metri ! ) mi am luat Arrow care si el va fi taiat !
  2. va multumesc, abia astept sa-mi montez si toba sport....
  3. multumesc frumos , abia astept primavara...m am saturat de iarna asta luuuuuuuuuunga
  4. mi am luat si eu in vara Kawa , sunt foarte multumit de ea, mai ales ca am facut trecerea de la supermoto la naked . Mesaj completat dupa ce am achizitionat motocicleta , am schimbat culoarea si am mai adugat una alta ptr design . urmeaza toba sport arrow in primavara si anvelope noi .
  5. va salut ! am si eu 2 intrebari , la fel ca toti incepatorii de aici . ce parere aveti de un ktm 640 super-moto pentru inceput ? e mult 3000 de euro din 2002 sa dau pe ea? multumesc.
  6. va salut , sunt incepator , dupa cum vedeti este si primul post , si ca toti ceilalti care posteaza am si eu ceva intrebari daca ma puteti indruma spre o alegere bun ....?!?! ca echipament , geaca , manusi , pantaloni , ce parere aveti de icon??? sunt bune sau sunt proaste?? de casca am tot citit pe aici si am inteles ca arai sun pe primul loc si dupa aia shoei . cred ca am sa optez ptr un shoei , am vazut si la icon casti , f frumos desenate , dar prefer calitatea. si o ultima intrebare : ce parere aveti de un ktm 640 super-moto pentru inceput ? e mult 3000 de eur din 2002 ??? multumesc anticipat ptr. raspuns.
×
×
  • Creează nouă...