Sari la conținut

Daniel.O

INACTIV
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.RcTube.ro
  • Yahoo
    dni4ss

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti Dr.Taberei
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gilera Runner 2008 210cmc Malossi
  • Interests
    auto / moto / it / automodelism

Daniel.O's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare colegi, Caut un coleg sa inchiriem impreuna un garaj in zona Cetatea Histria , nu am nevoie de tot garajul ci doar pentru un loc de parcare auto sigur in zona, iar inca o persoana cu motor ar fi super sa impartim chiria la 2. Am avut si eu motor si garaj inchiriat cu ceva timp in urma in aceiasi zona dar am vandut motocicleta temporar si am renuntat si la garaj. Cine este interesat sa se combine la un garaj inchiriat in 2 persoane zona Cetatea Histria il rog sa ma contacteze: tel 0736.443.783 (daca nu raspund sms si sun eu). Multumesc.
  2. salutare, caut in continuare un loc in garaj in zona romancierilor, cetatea histria, valea ialomitei etc.
  3. salut, pe cetatea histria stau si eu, caut un garaj ai idee ? sau daca cineva vrea sa imparta... am nevoie de garaj doar 2-3 ore pe zi in general dupa ora 17:00
  4. salutare, este cineva din dr.taberei care are nevoie de garaj pentru moto ? vreau sa inchiriez un garaj , am nevoie de el cam 2-3 ore pe zi ,doresc sa il impart cu inca cineva. zona valea ialomitei, romancierilor, etc. Stie cineva ceva, ma poate ajuta ? Sau daca gasesc eu intre timp in cateva zile si doreste cineva il rog sa imi lase un mesaj privat sau mesaj aici, intru si verific.
  5. nu mai este un loc la noi liber. daca auzi pe cineva. hop luna asta este platita e moca. 2 mil trebuie platit pt iunie si iulie.
  6. Disponibil 1 loc in garaj in zona Romancierilor , mai exact strada Cetatea Histria, este aproape de strada principala ! Garaj curat, lumina buna, cuier , polite pentru pus casca si manusi , 1 mil / luna. Costa 3 mil garajul sunt 2 motoare mai trebuie unul. 0767 113 430
  7. bine geo ... astept sa te vad cum te misti. o sa fiu acolo si eu sunt dani ex. runner.
  8. super pozele si drumul asfaltat foarte tare vad si un Hornet , cum s-a descurcat naked-ul ?
  9. furca upside down am vazut de vanzare 250e pe bikeshop si merge si pe bandit pt cine doreste chiar arata ambele f frumos.
  10. la Hornet imi place toba unde este pozitionata, in rest fata este identica ghidonul vreau si eu sa-l schimb cu unul asemanator cu al tau, am gasit de la barracuda la noi , cel de fabrica e putin cam incomod pt mine. poate ne vedem intr-o seara sunt din zona cu tine, sa-mi dau putin seama de pozitie. ideea este sa nu mai fie manerele inclinate , sper sa intelegi ce zic , sunt mai drepte cu alt ghidon.
  11. frumoasa sa ai grija de ea , imi plac foarte mult naked-urile. eu am ales Bandit-ul vad ca ai si ghidonul schimbat nu ?
  12. super arata banditul negru... imi place la nebunie. abia astept sa scap si eu de suportul de numar din spate si de semnalele batranesti, chiar mi-am facut o idee cum o sa arate si al meu arata f bine , ingrijit. al meu tot 2001 este. multi km fara incidente !!!
  13. la fiecare intersectie trec de pe o banda pe alta, ma asigur ca cineva nu poate sa faca viraj peste mine, ma asigur ca nu are unde sa se duca... loool este groaznic
  14. Accident 8.04.2010 - Fantana Miorita Bucuresti Astazi in jurul orei 13:00 Daca stie cineva vre-un detaliu despre cum s-a intamplat .... la prima vedere cel cu autoturismul cred ca a vrut sa schimbe directia de mers , nu s-a asigurat iar mobristul l-a luat in plin fix pe lateral. Avea dureri ceva la picior, sper sa nu fie rupt nimic.
×
×
  • Creează nouă...