Sari la conținut

Dj Alec

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dj Alec

  1. tnx:d asfalt uscat.

  2. Sal ma intereseaza niste rim-stripes pt cbrutza cu roti de 100 alea standard..dj.alec idu vb pe mess dak ma poti ajuta tnx:D care imi zice ce ulei i'ar trebui la ceberica? k voi le aveti mai demult n'ah..
  3. am actu iei de inmatriculare si certificatu de conformitate si cartea de garantie..toate in franceza sau flameza lor.. da nu imi trebuie si acte de vama nu? k alea chiar nu am:))
  4. sa va zic prob mea:)) am luat'o neinmatriculata..e adusa din belgia dar nu de mine, deci cumparata de la tipul din ro. acuma trb sa fac prog la rar pt CIV nu? si dupa am voie sa o inmatriculez? sau trb mers de mai multe ori la rar pt chestii dif? si ar fi bn sa fac ITP inainte de RAR k sa scap mai rpd? niste acte necesare pt cazu meu? k nu stiu daca e considerata adusa de afara sau "locala") tnx
  5. am si eu o intrebare ca nu sunt sigur.. am o honda cbr 125 cumparata neinmatriculata de la un tip din RO. El mi'a zis k a adus'o din Belgia. ee..in cazu asta e considerata adusa tot din afara cand trb sa o inmatriculez? pana una alta trb sa fac RAR pe 20 oct beah..
×
×
  • Creează nouă...