Sari la conținut

mithik

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mithik

  1. Din pacate nu am termen de comparatie, fiindca e prima mea motocicleta, iar pe versiunea originala nu m-am urcat. Alaturat e linkul unde gasesti ce te intereseaza. http://www.accossato.com/en/half-handlebars.asp "ACCOSSATO handlebars are made of high tensile alloy avional widely used in racing for quick release available in different sizes and applications color is silver handlebars supply of these is the inclination is 7 degrees The raised handlebars ACCOSSATO are specific for the Suzuki SV650 and SV1000 models allow you to change your driving style by sliding the handlebars to the fork of plus or minus 4 cm from its original position without having to change cables, brake hoses and no vibrations Realized in aluminium alloy are available only in titanium color."
  2. Daca te referi la mine, eu asa am luat motorul din It. Amanunte despre firma cred ca stie nea' goagle. Cred ca la un moment dat am vazut si pe forum pe cineva care vindea de la Acossato, dar nu mai stiu cine. Asta fiind primul meu motor, nu sunt prea calificat sa zic cum e chitul... Ideea e ca dupa 40 de km pe un drum prost, cu viteza medie de 15-30 km/h tot ma dor incheieturile ca pe un hamal dupa o zi de munca. Da' orice pasiune cere ceva sacrificii, asa ca nu ma plang.
  3. Cateva poze cu motorul. Plus poze cu ghidonul inaltat. Ce zice dihania?
  4. Eu am cumparat motorul cu un kit de la Acossato. Tot semighidoane, dar mai inalte. Daca vrei ii fac o poza si o postez sa vezi despre ce vorbesc.
  5. Salut. Mai curand cauta pe topicul dedicat SV sau pune o intrebare celor de acolo. Cu siguranta te vei lamuri mai bine. /index.php?/topic/50927-suzuki-sv-650s-sau-1000/page__st__6720
  6. Am schimbat computeru' si n-am poze acum. Da promit sa o arat ca sa vezi daca ai dreptate. Nu ca te-as contrazice.... Doar n-o sa contrazic veteranii.
  7. Thanx Cap0ne & Dihania. Am bugetat deja uleiul si filtrul de la sursa comunicata. O sa comand saptamana asta. Am bagat cam 250 de km si zilele astea si parca m-as mai da. Oare ce sa aleg? Sa mai stau cu nevasta sau sa ma dau cu motoru?! Apropos. SV -ul meu seamana cu al Dihaniei. Al meu e negru.
  8. Thanx Capone. Aveti un ulei (ieftin si bun ) sa recomandati? Si eventual o sursa. Eu am facut cam 1500 de km cu moto (poate mai mult) si nu stiu cat a facut proprietarul anterior, deci ma gandesc ca ar fi cazul sa fac schimbul. Respect comunitatii de Sv-isti care inteleg ca un sfat primit la timp cantareste enorm pentru cineva la nevoie.
  9. Salut. Nou posesor de SV 650 S, cu care am deja cam 1500-2000 de km. Va rog sa ma ajutati cu cateva info. Reguli de baza de intretinere (n-am avut moto, n-am prieteni motociclisti de la care sa invat, stau prost cu timpul liber), uleiul (ce recomandati si periodicitatea schimbului), etc. Multumesc. PS. As vrea sa stiu ce motor s-ar potrivi ca dimensiuni pentru o fata de 1.55 si 47 de kg. Eu nu am termen de comparatie si nu stiu pe cine sa intreb.
×
×
  • Creează nouă...