Sari la conținut

cartush

EX+
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    inca ma mai gandesc

Informații profil

  • Interests
    moto & munte

cartush's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. MOTOBRAND-ule m-ai speriat oleak da' ma bucur tare sa aud asta! Daca ma straduiesc putin, poate fac si eu parte din alaiul considerabil de moto...aaa...pardon mobre! Ma primiti, da? Casa de piatra, MOTOBRAND-ule si sa fiti fericiti!
  3. E buna ideea! Afli care de unde e si cand ajunge cineva intr-un oras, stii macar cu ce persoane poti lua legatura!
  4. Si eu am aflat in ultima clipa si ma bucur totusi ca am reusit sa ajung, chiar daca a fost pentru 30 de minute!
  5. La Multi Ani! Petrecere faina!
  6. Smeagol, daca nu ma insel, ai dat vreo doua raite prin Vama Veche...ideea e ca am vazut un motor de CJ cu nr. KKK Intr-adevar...vremea, valurile si temperatura apei beton... Data viitoare cand ajung la mare va fi dupa 15 septembrie, daca termin restantele cu bine... Numai bine si conduceti prudent...
  7. weekend-ul asta o intindem si noi la Vama Veche...sper sa fie vreme buna... formatzia va fi o masina si 2-3 motociclete... Numai bine si grija mare!
  8. cartush

    Accident la Busteni

    Si eu am auzit la stiri exact de ce vorbea @ddc_oana...cred ca e vorba de acelasi accident... Imi pare rau pentru ce s-a intamplat...dar aici e o doza de inconstientza...sa faci intrecere in pantaloni scurti si fara casca??? Din partea mea...cine se crede in stare...poate sa faca intrecere si cu norii de pe cer, atat timp cat detzii echipament complet, ceva experietza si totul se termina cu bine... Insanatosire grabnica si completa...
  9. Wow! SUPER! O sa avem si noi Club moto oficial...
  10. cartush

    accident in galati

    In Galati? Despre cine e vorba? Stie cineva mai multe? Inca nu pot sa cred...
  11. Salut! Ar fi frumos sa trecetzi si prin Galati, dar...eu n-o sa fiu in perioada aia in oras... dar daca ajungetzi...sa trecetzi sa vedetzi Faleza si Zidul cu motoare! Merita! Asfalt uscat si drumuri bune!
  12. @pistolaru : multzumesc pentru simplu fapt ca te uiti si la CINE posteaza, nu numai la CE si ca mi-ai luat apararea @Andyatf : sper sa-si gaseasca jumatate (si respectivul sa stie sa conduca bine) mai repede pentru ca face asta din plictiseala... @PISTRUIATUL : te rog sa fii atent si la CINE posteaza , s-ar putea sa nu tzina toata lumea la gluma...
  13. Offtopic: ce ai folosit tu acolo e o inversiune...care suna cam ciudat! Nu mai fi asa revoltat...te agitzi degeaba...crezi ca o sa dispara de pe Pamant oamenii prosti??? Eu am unele dubii in privintza asta!
  14. Nu asculta de nimeni... Si degeaba spui tu ca ce ai scris mai sus e pleonasm...exista si exceptzii E din GL dar pleca pe la mare sau la munte anul asta... Sa fitzi cu ochii in 4 atat pot sa spun!
×
×
  • Creează nouă...