Sari la conținut

mateis

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mateis

  1. Va multumesc pentru raspunsuri! Cred ca o sa folosesc o placa din teflon sau un cauciuc mai gros, din care o sa tai forma celui vechi (dupa sablon), apoi il voi prinde in suruburile deja existente.
  2. Salut! Stie cineva din ce material (si de unde pot cumpara materialul respectiv) sa imi confectionez un chain slider? Cel vechi pare facut dintr-un plastic moale, a cedat total si este imposibil de gasit pentru motocicleta mea. Fara nu pot merge, imi taie lantul in bascula spate. Am ce a mai ramas din cel vechi pentru un sablon. Multumesc! Matei
  3. Cagiva Navigator 125 130 fara vant, 110 cu vant
  4. DL-ul de 650 e putin submotorizat pentru marimea lui insa eu cred ca e foarte bun si asa. Eu am doua motociclete la care visez in fiecare zi...una mai accesibila, Aprilia Caponord de 1000 si una mai SF : care imi place din toate punctele de vedere dar costa...nu chiar cat un GS 1200 totusi DR-ul meu, cu care m-am plimbat si astazi (putin) pana am inghetat, e un hooligan bike de teren Florin, nu vinzi topcase-ul ala, daca tot a fost pe DR? Daca stiti pe cineva care vinde un GIVI monokey sau ceva care se potriveste pe suportul de monokey sa imi spuneti si mie... O zi buna!
  5. Pana la urma i-am luat 2 L de Bel-Ray EXL 10w40 mineral, pentru la primavara. Stie cineva vreo marca / tip de silicon pe care pot sa il folosesc pentru etansarea flanselor de la carburator si de unde pot cumpara? De asemenea, la evacuare, acolo unde iese din motor am inteles ca exista niste ''garnituri de foc''? Cred ca ar trebui schimbate, mai pufaie pe acolo gaze de esapament in ture inalte. Nu prea am gasit pe siteurile cunoscute... Multumesc!
  6. @ irinel2006, ce ulei folosesti la dr-ul tau? daca trebuie sa fie mineral asa va fi dar pana acum am folosit doar sintetic la mobra pe care am avut-o. ramasesem la repsol cu care imi placea cel mai mult cum mergea. ce ulei 10w40 mineral imi recomanzi pentru DR?
  7. Yamaha nu mai am, am vandut-o, dupa un accident. Si eu cred ca e o achizitie buna. Deocamdata nu merge asa cum vreau, trage aer fals pe undeva a fost testata cu spray special, inca nu am depistat pe unde, oricum in zona flansei dintre carburator si motor. Mai e posibil sa fie ceva in zona galeriei de evacuare acolo unde iese din motor, in ture inalte ies ceva gaze pe acolo, foarte putin, probabil si asta contribuie la problema. In orice caz am fost la service si s-a lucrat azi ceva la ea, merge aproape normal, e aproape ce trebuie. O sa i pun filtrul original, pe ea avea un alt filtru, sa vad daca se comporta mai bine. In rest azi erau ceva coloane de masini, compacte, am luat-o putin pe trotuare (erau goale nu sunt chiar vandal) , merge pe oriunde si e tot ce ai nevoie. Poate iesim odata, acum ca sunt si eu dr-ist, sa imi mai impartasiti si mie ponturi despre model si sa ne plimbam.
  8. Salut, eu sunt cel care se chinuia aseara sa porneasca dr-ul lui George, acum al meu. Motocicleta arata foarte bine pentru varsta ei si am mers astazi cu ea. E foarte ok...mai trebuie totusi reglata carburatia pentru ca se ineaca daca o accelerezi mai brusc, chiar daca e motorul cald. In rest am vaga impresie ca voi tine motocicleta asta pana la adanci batraneti, daca voi reusi sa le prind. Intre timp o pornesc mult mai usor . Incet, incet, o descopar. Sunt curios ce are de oferit. Sunt al 5-lea proprietar...in Romania
  9. salut! exista cineva din bucuresti care are 5 minute libere intr-o zi sa ma ajute si pe mine sa-mi fac o parere despre un transalp 600? ma tot bate gandul sa-mi iau unul (e una din optiuni) dar nu am apucat sa cunosc motocicleta mai indeaproape. multumesc !
  10. Salut! Probabil s-a mai intrebat dar...se poate pune roata fata de 21 pe f 650 clasic 94-97? Stiu ca furca de gs dakar nu merge pe funduro clasic dar ma intrebam daca si-a pus cineva roata de 21. Multumesc!
  11. Salut, vezi ca vin si eu daca te duci cu vaca ! Sa-mi dai un semn la telefon cand te duci.
  12. Ehe...arata bine, i-as mai pune un parbriz mai inalt si crashbaruri pt carena, poate un scut de aluminiu si pe aici mi-e drumul. E un pret foarte bun, dar trebuie curatata, lantul e negru ca noaptea, discurile ruginite, in general semne ca motoreta a stat dar nimic grav. Oricum bafta cu ea, daca aveam banii, o luam pe loc , poate la toamna daca mai vinde cineva... Cand ai adus-o din Italia ai venit pe ea? Sau a adus-o cineva? Sunt foarte multe de vanzare acolo, dintre care unele cu multe optionale si la preturi foarte decente, ma gandeam si la varianta asta, dar nu stiu cat de fezabil e sa ma duc eu direct acolo si sa vin calare pe ea.. Numai bine!
  13. O poza din ianuarie, cand ma plimbam...acum in martie, aproape aprilie, sunt nevoit (ca si restul probabil) sa ma uit la ea cum sta.
  14. Pai hai sa stabilim in caz ca e cineva prin cartier Eu sunt in cartier acum, ne putem vedea la petrom pe sibiu pe la 13 13:30, dam o tura prin oras sau pe langa, eu pot sa ma plimb pana pe la 5.
  15. Hai ca e soare si frumos deocamdata! Iese cineva in recunoastere ?
  16. Eu o sa ies putin miercuri, prin oras, in intervalul 12-18 (nu stiu exact pe la ce ora). Daca are cineva chef de o tura, o apa si o punga de stixuri e binevenit.
  17. Nu-i rau, arata decent locul. Cand se mai incalzeste poate mergem mai multi.
  18. Salut, in legatura cu terasa asta...e in Ruse sau langa Ruse? Pe Google Earth Luliaka e notat ca si cartier in Ruse. As merge si eu incolo...desi am fost in Ruse am vazut terase doar in centru, nu pe malul Dunarii.
  19. Ok, o sa folosesc mai mult PM de acum, mersi de sfat! mersi de ''showroomul'' de ieri, frumoasa mobra, incep sa umblu la buget.
  20. nu am trecut pe la zimnicea, m-am dus pe la giurgiu si m-am intors tot pe acolo. banuiesc ca dureaza ceva mai mult comparativ cu cel de la calarasi, aici treci granita... nu promit ca vin (calculez) dar in caz de...sambata la 8 30 la petrom billa?
  21. Am fost la Veliko, cu masina e drept, e un traseu ok si asta, mai putin bucata aia lunga si dreapta de pe la Alexandria. Fiind mai scurt il facem destul de usor intr-o zi. Vreti sa plecati sambata sau duminica?
  22. Bucuresti - Daia - Oltenita - Calarasi - Adamclisi - Constanta cu retur pe autostrada? Eventual o oprire in vama. 323 km la dus, la intors stiu toti, aproximativ 550 km in total.
  23. Cu siguranta supravietuim in satul Bucuresti dar uneori simti nevoia de ceva mai bun decat simpla supravietuire. Mie imi place mai mult sa ma plimb in afara lui...presupunand ca ne intalnim mai multi pentru o ''plimbare'' mi-as dori sa nu ma dau pe linia lui 41 sau pe la prelungirea ghencea
  24. Probabil sunt deja prea multi motociclisti sau un numar considerabil, probabil motociclismul devine si la noi ceva normal, de zi cu zi. Intalnirile au devenit poate mai rare, salutul cu alt motociclist la fel. Bafta la vandut si la cumparat Gixer desi la cum arata cartierul ti-ar trebui minim un naked si ideal un adventure.
×
×
  • Creează nouă...