Sari la conținut

andynuta

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://nuam
  • Yahoo
    andynuta

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    R1200GS
  • Numar Moto
    Nou

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk 125cc Yamaha diversion FZ6, Nt700va

Vizitatori Recenți Profil

513 citiri profil

andynuta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca te ajuta, stiu un motor bun, cca 19 mii km din 2008. are spart capacul la chiulasa pe stanga, in rest e ok.
  2. Foloseste la "asa vreau eu". Daca ma poti ajuta iti multumesc, daca nu te rog abtine-te!
  3. Salutare! Aveti idee unde gasesc kit de colantat gentile de aluminiu originale bmw, in Romania? Vreau ceva simplu, maxim 2 culori,fara desene si stelute, pentru a evita reflexia soarelui in anumite momente. Am vorbit cu cineva din Mures, avea anunt pe olx, dar se pare ca e prea ocupat!
  4. Acum am desfăcut si cred ca se va rezolva. Este diferența foarte mare între jocul pe priza la Discul vechi fata de cel nou. Plus ca nu a avut nici o urma de unsoare pe priza, cu toate ca in manual scrie clar ca se greseaza. In rest nu am observat altceva ce ar putea face acel zgomot.
  5. Multumesc Dan de sfat. Am auzit câteva GS-URI la diverși km si la al meu se aude similar dar mai tare. Între timp am mai căutat si am găsit asta clipul de mai jos. Este exact zgomotul meu!!!. Am comandat deja disc si sper sa nu fie afectată si priza de la cutie. Petre81punct nu am auzit pana acum de probleme majore la CV la 1200gs. Sa nu uitam ca sunt produse de Getrag si ăștia cam se știu cu cutiile de viteze.
  6. Salutare! Sunt proaspăt posesor de r1200gs din 2008, adus din Italia și are 104000 km. Toate bune și frumoase, moto are istoric bogat la bmw, se vede ca a fost întreținut. Singurul inconvenient este ca are uneori un clampanit destul de enervant (ducatti style) la ambreiaj (sau cel puțin acolo îl aud), ce dispare când calc ambreiajul și uneori când las maneta ușor nu se mai aude. Știu ca sunt zgomotoase, dar asta e cam tare. Ca funcționare nu am ce sa ii reproșez. Sunt sigur ca s-a mai discutat aici dar în cele 100 de pagini citite încă nu am gasit. La ce sa ma aștept? E disc sau rulment! Mulțumesc de sfaturi și accept!
  7. Nu imi fac probleme de legat (printre altele cu asta ma ocup dar la auto) dar ma gandeam ca sunt ceva conectori unde legi alarma originala si sa ma folosesc de ei. Alarma e putin mai complicata in sensul ca vrea si demaror, si mai multe. Nu vreau pornire din casa.
  8. Salut! Din decembrie sunt posesorul unui R1150RT din 2004. Si tot de atunci ii tot fac mentenanta si il pregatesc de sezon. Ma poate ajuta cineva cu o schema sau ceva pentru a monta o alarma? Am un Clifford gt1000t, am schema alarmei, dar nu gasesc numic la moto (nu sunt strain de subiect). Nu as vrea sa bajbai cu lampa de control prin toata moto. Multumesc!
  9. Am intrebat si mi-au dat un nr de tel care nu mai este bun. Stiu ca ar trebui schimbate dar nu ma lasa "parintii". Una din jambe este putin stramba exact sub prinderi. Nu e f grav numai ca trebuie facuta profi (curole, nisip, etc). multumesc!
  10. Salut baieti! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la indreptat jambe in Brasov? Nu sunt strambe rau si nu pe calea de frictiune dar ma intereseaza sa lucreze bine. Le dau eu jos de pe moto! Multumesc!
  11. Salut! Am o nedumerire! Furtunele de la rezervor...cele 2 de scurgere(aerisire)... aveti idee cum se termina? Cu dop sau supapa? Din desenele din manual nu imi dau seama. Ca eu am luat moto putin incompleta si daca fac plinu imi curge benzina p-acolo! Multumesc anticipat! Seara buna.
  12. Salut baieti!! Cam liniste... In acest timp "calduros", dupa ce am schimbat bujiile si altele pe la al meu FZ6 din 2004 am inceput sa ma "joc" prin meniul de la bord Diag si Co. Are cineva idee ce face exact fiecare? La Co m-am jucat putin dar nu am simtit nimic! Apropo! Mi-am luat niste bujii Denso cu iridium echivalentul la NGK CR9EX dar mult masi ieftine(49 ron bucata). Le-a mai incercat cineva? Multumesc!
  13. Greu de crezut ca e pe bucata! trebuie sunat la ei. Si asa mi se pare mult 85 euro pe 2 tevi!!! Nu am model ca mi le-as face singur! Un suport de topcase are cineva de vandut? Ma intereseaza ceva SH! eventual si cu "valiza"
×
×
  • Creează nouă...