Sari la conținut

Cipsk4

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cipsk4

  1. eu sunt foarte multumit de consum media fiind undeva la 3.3-3.5, cand ma dau la ea ajung la 4 (rar scot consumul asta) iar daca merg la consum minim la modul cel mai serios ma infig in 3.0. viteza medie fiind undeva la 100 -120. partea funny e ca sunt zile cand sare acul si peste 140 lejer (pe portiuni mai scurte) iar consumul mediu ramane neschimbat :)

  2. CerzarCV -> eu puteam folosi suruburile mele originale, doar ca piulita imi prindea prea putin din surub (probabil ca merge foarte bine) eu nu am vrut sa risc. In plus, am vazut ca la un set de crashbar nou de cumparat ti se da suruburi mai lungi. Eu am ales varianta cu tija filetata, saiba grower si 3 piulite pe fiecare parte din comoditate si stiu sigur ca e safe! Acum, in legatura cu ghidonul, eu mi-am facut la Gsxf si sunt sigur ca se poate face si la GS (doar ca deocamdata eu sunt multumit cu pozitia oferita de semighidoane) niste piese metalice la strung (inaltatoare), se pot gauri/taia la dimensiune cu prindere prin suruburi de jug. Practic ai nevoie de un ghidon, cele 2 inaltatoare si 4 suruburi cu piulite. iata modelul:

    image.jpg image.jpg

    image.jpg image.jpg

    image.jpg image.jpg

    image.jpg image.jpg

    image.jpg

  3. Da, am curbat teava de jumatate de tol doar la cald, (am umplut teava cu nisip si am incalzito pana a devenit incandescenta) dupa care am prins pe un banc 2 role (fulii din metal) si am tras de ea pana am ajuns la un unghi care mi s-a parut ok... mai ai nevoie de 6 bucati de platband pe care le vei gauri si pe care le vei suda de tevi mai tarziu. Gaura trebuie sa fie suficient de mare incat sa treaca tija filetata M10 pe care o vei cumpara si o vei taia la dimensiune. Ar fi bine daca ai gasi o tija filetata tratata termic sa nu ai surprize, caci cele 3 tije filetate iti prind motorul de cadru si toata greutatea lui e distribuita pe ele. Seibi grower si piulite pe fiecare parte a tijei. Scoti borna de la baterie si dupa ce inlocuiesti suruburile originale (care sunt mai scurte) cu tijele filetate poti sa pui bucatile de platband si tevile ca sa le punctezi cu un aparat de sudura. Vezi cum faci sa protejezi blocul motor de scantei etc. La final tragi cordon de sudura la tot si dupa preferinte il vopsesti.. roz :nono:

     

    platband_si_teava.jpgdimensiuni.jpgtije_filetate_M10.jpg

  4. In urma cu un an am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine [naibaf], de aceea, ideea de a-mi construi singur un crashbar a devenit realitate. Eu nu am avut parte de schite sau de masuratori ci doar de ambitie. Toata lucrarea am facut'o la ochi, din incercari, dupa o poza pe care am gasit-o pe net. Nu stiu daca te ajuta sau nu dar am cateva poze din perioada aceea. Maine poate reusesc sa-ti fac totusi o schita exacta.image.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpgimage.jpg image.jpg

  5. Salutare!

     

    Vin si eu cu o intrebare: exista vreun reglaj de suspensie la mobra asta? As vrea sa o mai ridic putin de fund. Se poate?

    Exista un reglaj de duritate a suspensiei ( mai moale sau mai tare si sunt in jur de 7 setari daca nu ma insel) dar, daca vrei sa o ridici de fund vei fi nevoit sa-ti schimbi "oasele" de la telescop. eu am un kit de coborare..pt cine doreste.

  6. Sa ii ia gaia, inca odata :)) O sa pun niste lichid de frana pe surub si sper sa il slabeasca putin. Sper totusi ca sensul surubului este unul normal si nu l-am strans mai tare ca boul. :crack:

    Vorbesc de mizeria de surub din varful sagetii rosii. Poate cineva sa imi confirme ce sens de desfacere are?

     

    din experienta iti recomand un cleste autoblocant iti va rezolva problema din prima! ar trebui sa gasesti unul la un atelier auto sau magazin de piese & ustensile auto. succes!~

  7. Gata, in sfarsit am revizuit si bibilit si eu motorul si acum l-am scos la asfalt :grinbandit: . Se pare insa ca o sa mai trebuiasca sa ii fac o revizie si furcii care din cauza ca a stat mai mult timp nemiscata si inclinata( am pus eu ceva sub cric dar tot nu statea dreapta), a inceput sa scape ulei pe stanga.

    Este necesar sa iau si semeringuri de praf( se pot folosi cele actuale?), sau doar semeringuri pentru furca ? ca si ulei as vrea ceva mai gros sa intaresc putin furca, imi recomandati ceva anume?

     

    Mersi :friends:

     

    daca dai furca jos sa schimbi semeringurile de ulei, eu zic ca se merita sa le inlocuiesti si pe cele de praf, iar ca ulei din cate stiu SV-ul vine din fabrica cu 10W insa eu iti recomand Motul 15W ai sa fi multumit! :friends:

  8. Salutare,

    baieti probabil s-a mai discutat, dar acum nu am timp sa rasfoiesc 600 de pagini. Vreau sa stiu daca se poate pune fara nici o modificare cauciuc de 120/70 pe fata la GS 500?

    Exista vreun dezavataj?

    Multumesc

     

    DA! poti pune! eu am de 1 luna 120/70/17 pe fata si 150/70/17 pe spate de aproape 2 ani si sunt foarte multumit! e adevarat insa te "lupti" un pic mai mult pe curbe sa o inclini cu guma de 120 dar te obisnuiesti!

  9. Partea cea mai frumoasă e între Focșani și Tîrgu Secuiesc!

     

    Felicitari pt tura!

     

    Confirm! anul trecut prin octombrie am dat o tura cu fratimiu (aprox. 776 km Medgidia - Cheia - Brasov - Targu Secuiesc - Lepsa - Focsani - Braila - Harsova - Medgidia) iar peisajul este mirific in special toamna..clar un traseu ce merita refacut cu toate ca pe o portiune drumul era in lucru.

     

     

    post-42710-0-48112100-1340832886_thumb.jpg post-42710-0-18100100-1340832956_thumb.jpg

     

    post-42710-0-80981100-1340833055_thumb.jpg post-42710-0-80410700-1340833111_thumb.jpg post-42710-0-14427400-1340833187_thumb.jpg

     

     

  10. La o carburatie bine reglata se tureaza atunci cand este motorul rece in schimb cand ajunge la temperatura de lucru tinde sa se innece si se balbaie la relanti.

    E foarte simplu de curatat si uns cablu de soc,acceleratie si ambreaj ,in plus este o operatiune care este bine sa fie facuta in fiecare an,de preferat la inceput de sezon.

    Spor. :cheers:

     

    Clar, a mea merge corect :friends:si e posibil sa fie si asta un motiv pt care Suza cu pricina se balbaie la relanti...

  11. Am sa verific. Asta sa fie cauza? Totusi relantiul este la locul lui, daca ramanea tras nu statea mai turata?

    daca e tras mai mult, da! se tureaza, la mine insa daca e deja motorul cald si ciupesc un pic socul se balbaie la relanti si trage sa moara...dar poate are a mea un dichis mai special. nu stiu sigur..dar eu zic ca poti verifica.. :rolleyes:

  12. salutare

    aveti careva un cric lateral?

    sau macar imi spuneti lungimea lui?

    masurat de la gaura la talpa,,,,sau lungimea totala?

    multumesc si numa bine

     

    dimensiunile cricului lateral sunt: Ltotal = 300 mm; Lgaura-talpa = 270 mm, cu observatia ca al meu e un pic mai indoit. nu e modelul drept care probabil e mai scurt.

     

     

    post-42710-0-43200000-1335608359_thumb.jpg

     

     

     

×
×
  • Creează nouă...