Sari la conținut

Cipsk4

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cipsk4

  1. salut! pentru cine este interesat de un GS in stare buna, eu renunt la al meu. posibilitate de ''livrare" oriunde in tara. pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la tel: 0767277416
  2. salut! pentru cine este interesat imi dau jucaria. info: 0767277416
  3. priceput nu sunt, dar de facut, l-am facut repede!
  4. eu sunt foarte multumit de consum media fiind undeva la 3.3-3.5, cand ma dau la ea ajung la 4 (rar scot consumul asta) iar daca merg la consum minim la modul cel mai serios ma infig in 3.0. viteza medie fiind undeva la 100 -120. partea funny e ca sunt zile cand sare acul si peste 140 lejer (pe portiuni mai scurte) iar consumul mediu ramane neschimbat
  5. anul asta am facut itp-ul la vaca si nimeni nu a bagat de seama. Arata ca iesit din fabrica!
  6. CerzarCV -> eu puteam folosi suruburile mele originale, doar ca piulita imi prindea prea putin din surub (probabil ca merge foarte bine) eu nu am vrut sa risc. In plus, am vazut ca la un set de crashbar nou de cumparat ti se da suruburi mai lungi. Eu am ales varianta cu tija filetata, saiba grower si 3 piulite pe fiecare parte din comoditate si stiu sigur ca e safe! Acum, in legatura cu ghidonul, eu mi-am facut la Gsxf si sunt sigur ca se poate face si la GS (doar ca deocamdata eu sunt multumit cu pozitia oferita de semighidoane) niste piese metalice la strung (inaltatoare), se pot gauri/taia la dimensiune cu prindere prin suruburi de jug. Practic ai nevoie de un ghidon, cele 2 inaltatoare si 4 suruburi cu piulite. iata modelul:
  7. eu am folosit doar DID si am fost foarte multumit de el.
  8. am eu un kit de coborare (oase + telescop) de pe un bandit si pe care l-am folosit la GS. teoretic ar trebui sa se potriveasca si la gsxf.
  9. Da, am curbat teava de jumatate de tol doar la cald, (am umplut teava cu nisip si am incalzito pana a devenit incandescenta) dupa care am prins pe un banc 2 role (fulii din metal) si am tras de ea pana am ajuns la un unghi care mi s-a parut ok... mai ai nevoie de 6 bucati de platband pe care le vei gauri si pe care le vei suda de tevi mai tarziu. Gaura trebuie sa fie suficient de mare incat sa treaca tija filetata M10 pe care o vei cumpara si o vei taia la dimensiune. Ar fi bine daca ai gasi o tija filetata tratata termic sa nu ai surprize, caci cele 3 tije filetate iti prind motorul de cadru si toata greutatea lui e distribuita pe ele. Seibi grower si piulite pe fiecare parte a tijei. Scoti borna de la baterie si dupa ce inlocuiesti suruburile originale (care sunt mai scurte) cu tijele filetate poti sa pui bucatile de platband si tevile ca sa le punctezi cu un aparat de sudura. Vezi cum faci sa protejezi blocul motor de scantei etc. La final tragi cordon de sudura la tot si dupa preferinte il vopsesti.. roz
  10. In urma cu un an am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine [naibaf], de aceea, ideea de a-mi construi singur un crashbar a devenit realitate. Eu nu am avut parte de schite sau de masuratori ci doar de ambitie. Toata lucrarea am facut'o la ochi, din incercari, dupa o poza pe care am gasit-o pe net. Nu stiu daca te ajuta sau nu dar am cateva poze din perioada aceea. Maine poate reusesc sa-ti fac totusi o schita exacta.
  11. Exista un reglaj de duritate a suspensiei ( mai moale sau mai tare si sunt in jur de 7 setari daca nu ma insel) dar, daca vrei sa o ridici de fund vei fi nevoit sa-ti schimbi "oasele" de la telescop. eu am un kit de coborare..pt cine doreste.
  12. din experienta iti recomand un cleste autoblocant iti va rezolva problema din prima! ar trebui sa gasesti unul la un atelier auto sau magazin de piese & ustensile auto. succes!~
  13. daca dai furca jos sa schimbi semeringurile de ulei, eu zic ca se merita sa le inlocuiesti si pe cele de praf, iar ca ulei din cate stiu SV-ul vine din fabrica cu 10W insa eu iti recomand Motul 15W ai sa fi multumit!
  14. DA! poti pune! eu am de 1 luna 120/70/17 pe fata si 150/70/17 pe spate de aproape 2 ani si sunt foarte multumit! e adevarat insa te "lupti" un pic mai mult pe curbe sa o inclini cu guma de 120 dar te obisnuiesti!
  15. Felicitari pt tura! Confirm! anul trecut prin octombrie am dat o tura cu fratimiu (aprox. 776 km Medgidia - Cheia - Brasov - Targu Secuiesc - Lepsa - Focsani - Braila - Harsova - Medgidia) iar peisajul este mirific in special toamna..clar un traseu ce merita refacut cu toate ca pe o portiune drumul era in lucru.
  16. Are cineva pe acasa o oglinda stanga in plus ?
  17. Clar, a mea merge corect :friends:si e posibil sa fie si asta un motiv pt care Suza cu pricina se balbaie la relanti...
  18. daca e tras mai mult, da! se tureaza, la mine insa daca e deja motorul cald si ciupesc un pic socul se balbaie la relanti si trage sa moara...dar poate are a mea un dichis mai special. nu stiu sigur..dar eu zic ca poti verifica..
  19. 6 trepte la toate modelele, indiferent de an si da, scrie si pe capacul de la schimbator.
  20. dimensiunile cricului lateral sunt: Ltotal = 300 mm; Lgaura-talpa = 270 mm, cu observatia ca al meu e un pic mai indoit. nu e modelul drept care probabil e mai scurt.
×
×
  • Creează nouă...