Sari la conținut

kidal

Super Membru
  • Număr conținut

    1.763
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kidal

  1. salutare la toată lumea, mă poate ajuta cineva cu o platformă transportul motocicletei Yamaha R1 de la Mako la Timișoara? are ITP expirat de mai bine de un an și nu as vrea să risc să trec granița cu ea fără ITP valabil. vă rog frumos ceva răspunsuri sau indicații (numar de telefon, date de contact). plătesc pentru acest serviciu, bineînțeles. mulțumesc mult,
  2. salutare la toată lumea, mă poate ajuta cineva cu o platformă transportul motocicletei Yamaha R1 de la Mako la Timișoara? are ITP expirat de mai bine de un an și nu as vrea să risc să trec granița cu ea fără ITP valabil. vă rog frumos ceva răspunsuri sau indicații (numar de telefon, date de contact). plătesc pentru acest serviciu, bineînțeles. mulțumesc mult,
  3. bine că s-a terminat cu poluare și mizeria produsă de comuniști. turnul e bun de pus antene pe el asta dacă nu cumva deja sunt.
  4. merci de sfat. știți cumva care este procedura de înamtriculare în uk pentru un vehicul deja înmatriculat în altă țară?
  5. hello, am și eu două întrebări: 1. dacă merg în UK cu motorul, la lucru sau la facultate, ce opțiuni aș avea ca să nu trebuiască să-l înmatriculez acolo? există vreo posibilitate să evit acest lucru? 2. dacă totuși va trebui să-l înmatriculez acolo obligat-forțat, cum se procedează? mulțumesc pentru ajutor,
  6. kidal

    Bursa locala - Timisoara

    Vând mașina Prețul este negociabil. Pentru detalii - http://autovit.ro/anunt/audi-tt-ID7GeTR7.html - sau numărul de telefon 0-730-421-411
  7. Bună, Am un prieten cu un motor Honda CBR F3 și m-a rugat să postez pentru el aici. Are nevoie de cúrățare și reglare a carburatoarelor. Dacă puteți recomanda pe cineva sau numere de contact, ar fi minunat. Mulțumesc A,
  8. kidal

    Facerea de bine...

    Legal în românia )) asta da glumă bună acum de dimineaţa. Este ilegal să fuţi curve pe bani în românia. Atâta timp cât prostituţia nu este legalizată aici, nu o poţi face legal. (aţi înţeles aluzia bănuiesc) )))
  9. am mers şi eu fără cască dar nu mai mult de 200 de metri şi la viteză mică - 20 - 30 la oră. pe drum însă, niciodată fiindcă e periculos şi incomod!
  10. kidal

    Accident Pecica

    aia oricum nu mai trăia mult. RIP pentru babă, sănătate motociclistului.
  11. corect, doar că pe astea de viteză mai greu cu 100 ... din cauză că devine incomod pentru pilotat la drum mai lung.
  12. sexy » Post actualizat in 12 Jul 2014 04:05
  13. mă, io nu folosesc fuckbook din motive de privacy şi protejare a datelor cu caracter personal dar am o întrebare: ce fel de echipament este necesar? merci,
  14. kidal

    Accident moto

    Nu e la mintea cocoşului că nu mergea în coloană? Dacă ar fi fost în coloană ar fi stat mai mult pe loc deci clar nu era în coloană; era ori pe dreapta ori, cel mai probabil, - la cum e strada aia de futută acolo - în stânga coloanei şi chiorilă cu conserva nu l-a văzut. FOLOSIŢI FAZA LUNGĂ ZI ŞI NOAPTE!! vă salvează din multe situaţii de rahat. Sper să fie ok şi să se facă bine iar la cretinu ăla de l-a accidentat îi doresc să o simtă pe pielea lui o dată să vadă cum e.
  15. kidal

    Itp Moto In Timisoara ?

    nu te controlează nici dracu... sau dacă e ceva te opreşti şi tu sau faci stânga sau dreapta undeva. ce e aşa de greu? dacă pleci de dimineaţă pe la 3-4 cu atât mai bine.
  16. kidal

    Intrunire Serbia

    nostim sună asta cu "fraţii noştrii" mă amuză când o mai văd pe aici.
  17. kidal

    Facerea de bine...

    lucrează bine acolo.
  18. kidal

    Accident la Slatina

    de aia, faza lungă că e noapte că e zi, în oraş!! iar înafară faza lungă ziua. de vreo ceva luni practic asta şi pot spune că este mult mai ok aşa, chiar am observat că sunt mai bine văzut. ştiu, nu este etic dar siguranţa e mai sus de etică.
  19. kidal

    Accident la Slatina

    mă gândesc acum... acela cu maşina o fi crezut că şi motoristu face dreapta după maşina din faţă şi a uitat să semnalizeze deşi este mică posibilitatea să fi fost chiar aşa.
  20. kidal

    Accident la Slatina

    Navigând pe net am dat peste asta... http://www.romaniatv.net/motociclist-spulberat-de-un-sofer-grabit-accidentul-a-fost-filmat-de-camerele-de-supraveghere_107704.html Mă întreb... oare cum dracu pot unii şoferi fi atât de orbi. Totuşi cred eu, dacă motociclistul ar fi folosit claxonul (sau poate l-a folosit, cine ştie) şi nu ar fi dat atâta crezanie în faptul că el are prioritate pe acel drum şi ar fi redus viteza în intersecţie văzând acel automobil trei sferturi cu botul în stradă, accest accident ar fi putut fi evitat. Bine măcar că a scăpat cu viaţă.
  21. când văd astfel de video-uri nu pot zice decât că urăsc iarna cum nu se poate mai mult!!
×
×
  • Creează nouă...