Sari la conținut

XXL

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Ferrara
  • Carnet moto din
    2000
  • Numar Moto
    DA 45988

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Transalp Honda Hornet Suzuki V-strom

Vizitatori Recenți Profil

670 citiri profil

XXL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Perfect,asa da "excursie"!!!va urez multa bafta si asfalt cât mai uscat (septembrie perioada ploilor)sper să ne întâlnim pe drum,eu voi pleca pe 3 august din Italia si mă întorc când o vrea dumnezeu prin partea baltică, Ro,IT.
  2. Buna,mari cunostinte nu am,uite aici sa-ti faci o idee www.moto.it

  3. salut. am vazut ca ai cunstinte despre motociclete accidentate in Italia, moti s ami dai cateva exemple cu pret? si as vrea sa revin la Caponord cam in ce peeturi se invart pe acolo?

    O zi buna

  4. ... vezi ca se dicuta ceva si aici: /index.php?showtopic=449874
  5. ...ar putea fi o noua concurenta impotriva Bmw Gs 1200 ??? Mesaj completat Mai multe detalii pe www.motorbox.com
  6. http://www.subito.it/aprilia-caponord-1000...rno-8532002.htm ....interesant pt.Cosminst2008
  7. ...daca as fi avut domiciliul si in Romania,numai suparam pe nimeni P.S.nici o problema,as fi putut economisi ceva bani
  8. ...aceeasi problema,am un motor inmatriculat in Italia pe numele meu(am rezidenta aici)si as vrea sa-l inmatriculez in Ro.imi trebuie actul de radiere pt.export???;vreau sa ajung pe doua roti sa-l inmatriculez si sa ma intorc inapoi.Mersi anticipat.
  9. ...Daniel din Botosani,Aprilia Caponord ABS(2007)cu 14000km facuti pana acum din aprilie,printre care si Turul Romaniei 2007; sunt foarte multumit de "Bestie"
  10. http://www.v-strommers.it/forum/index.php?topic=15089.0 ...fara comentarii... P.S. Superba tara avem...la pag.9 si 10 sunt ceva link-uri cu fotografii
  11. ...cu o juma'de litru de motorina ai rezolvat problema
  12. Salutare la toata lumea Daniel din Botosani(momentan in Italia,de 13ani din pacate)pe motocicleta de vreo 5 ani,am luat "boala"asta de la "batranul"meu care a avut la viata lui nu mai putin de 18 "motoare",Mobra,Hoinar,CZ,IJ,MZ;astea erau pe vremea "raposatului",si astept cu nerabdare concediul in august;anul asta e al 3-lea an consecutiv care imi fac vacanta in moto in Ro.si sper sa am ocazia sa va cunosc .Asfalt uscat:ok:
×
×
  • Creează nouă...