Sari la conținut

KATANA

Membru
  • Număr conținut

    174
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2003 - 2005 -> JAWA 350 TS, an fabricatie 1992 2005 - 2007 -> SUZUKI GSX 750F "KATANA", an fabricatie 2005 2008 - 2010 -> SUZUKI GSX-R 1000 K7, an fabricatie 2007

KATANA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Orgasm de politist Doi politisti povesteau la sectie: -Am invatat sa fac sex in stil cowboy. -Cum se face ? -Pai, daca fac sex cu nevasta-mea pe la spate, cand sunt pe punctul sa ma termin, ridic pistolul si trag 4 gloante in sus. Ea se sperie si strange din poponeata ! E o senzatie nemaipomenita. Poti sa incerci si tu ! A doua zi, al doilea politist vine la munca foarte tacut. La un moment dat, prietenul lui se apropie si il intreaba cum a fost: -Eh, la inceput totul a fost bine... Am luat Magnum-ul de .44, pe care il tin pentru ocazii speciale, am inceput sa facem sex si am ajuns la pozitia 69. Cand am simtit ca ma termin, am tras 6 gloante in sus. Ea m-a muscat de p_la , mi s-a c_acat pe fata si... din dulap a iesit un tip cu mainile ridicate...
  2. Salut, Eu iti recomand de 750 cmc. Este o motocicleta "grea". Vorbesc in cunostinta de cauza - am avut 2 ani un GSX 750 F.
  3. Si eu am comandat un accesoriu pentru motocicleta la ei. Dupa 2 luni am renuntat la comanda si am apelat la alt dealer SUZUKI (nu dau numele ca sa nu spuna cineva ca e vorba de reclama mascata). Acelasi accesoriu pentru care ei nu au fost in stare sa precizeze un termen de livrare mi-a fost livrat in 10 zile. Eu unul sa nu mai aud de B&S. Nici motorul actual nu l-am mai cumparat de la ei cu toate ca initial aveam de gand sa fac acest lucru.
  4. e. le pliez manual sa nu se agate "binevoitorii" de ele. Si procesul este unul foarte simplu si nu necesita reajustarea oglinzilor. Auzi, motoras electric pentru plierea oglinzilor
  5. GSX-R 600 K7 nu are comutator pentru rezerva iar pompa de benzina nu se afla sub sa.
  6. Parere personala -> cu un asemenea sistem video instalat pe o motocicleta poti face un accident mult mai usor. Display-ul este foarte mare si vei fi tentat sa te uiti la el cand de fapt ar trebui sa fii atent la drum. In schimb pentru oglinzile retrovizoare iti folosesti destul de des vederea periferica. Eu unul sincer ma uit chiar foarte rar pe bord la viteza/ turatie, etc. Deja cunosc motorul si informatiile imi sunt nefolositoare. OK poate la viteza ma uit mai des mai ales cand merg in zonele unde sunt de regula amplasate radare.
  7. "Consumetru ???!!! WTF? Asta e un cuvant "proaspat" nici nu cred ca exista in DEX. Daca te referi la afisarea consumului instantaneu, nu, nu are asa ceva in meniul computerului de bord. l.e. Daca ma uit cu atentie in avatarul user-ului numai GSX-R 1000 K8 nu e ala. Mai mult, sincer, la un asemenea model este exclusa o asemenea problema tehnica si chiar daca ar avea probleme le-ar rezolva mult mai usor pe garantie decat sa ceara sfaturi aici.
  8. Traseul "FAST & FURIOUS" "... traseul "FAST & FURIOUS" pe acest traseu iti poti duce masina sau motocicleta in putere maxima, impresionand in acelasi timp prietenii sau mai bine punctat, tipa sau tipele cu care urmeaza sa te distrezi la noi in club. Este foarte simplu, ajungi in zona Nicolae Grigorescu( Salajan) inaintand spre Piata Trapezului.De acolo mergi drept pana intri pe Autostrada Soarelui (drumul catre mare) .Odata intrat pe A2, bagi un CD cu melodia care iti place, iar daca masina ta este suficient de puterninca, poti ajunge la punctul de iesire de pe autostrada, inainte ca melodia sa se termine. Iesirea de pe A2, se face la km 36,(este prima iesire), in dreptul Orasului Fundulea(nu este orasul nostru..." A trecut mult timp de cand nu am mai ras asa bine.
  9. M-ar mira. Cand pornesti motorul este setat implicit modul A chiar daca anterior ai avut setarea pe B sau C.
  10. "plus de contact (adica ai plus pe el numai daca pui contactul)" iei cel mai simplu de la lampa de pozitie spate (te legi la "+") asta numai daca in momentul in care ai pus contactul ti se aprinde automat lumina de pozitie spate si farul. Ideea e ca atunci cand cineva incearca sa-ti porneasca motorul cu alarma activata aceasta se va declansa cand va primi tensiune (+) pe respectivul fir.
  11. Felicitari. Cu un raspuns imbecil ai ajuns la incredibilul numar de 2 posturi.
  12. In concluzie, stie cineva un service SUZUKI unde se folosesc chei dinamometrice, mai ales la strangerea axului spate (cand se intinde lantul)? Personal ma apuca groaza cand ma gandesc ca ajung iar la revizie si mi se vor strange piulitele la roata spate cu cuplul la care cedeaza muschii mecanicului.
  13. Exista sigur si metoda cu ventuze. Incearca la service-urile auto care vand marci premium.
  14. asta era bun in campanie: CPT (Calin Popescu Tariceanu) adreseaza o intrebare Radio Erevan: CPT: M-ar interesa sa stiu, un om politic adevarat, asa ca mine, cate oo ar trebui sa aiba? Raspuns Radio Erevan: Stimate Domnule CPT, un om politic adevarat, ca orice barbat normal are 2 oo... ...in schimb daca dumneavoastra, atunci cand va aplecati, observati ca aveti 4 oo, inseamna ca Stolojan vine tare din urma... .. si daca prin absurd observati ca aveti 5 oo inseamna ca e si Geoana pe acolo.
×
×
  • Creează nouă...