Sari la conținut

taurus

Membru
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de taurus

  1. Devine plictisitor și obositor să caut un banc bun prin grămada de mizerii aruncate pe aici. Se spune că desteptul cedează. Oare, de ce nu întrerupe nimeni cearta asta de imperechere?
  2. Fatăăă, data viitoare un pic de atenție la ținută, când apari in public. Bărbații văd tot,chiar dacă uneori ,din poponeata...toazie, se prefac că nu observă. Apropo de epilat: până nu rezolvi problema, vezi să nu îți apară în poze și antebratul...sau piciorul...
  3. Eu am avut chiar două....sentimente de invidie! Ambele blonde
  4. Păi... Ce nu face o țeavă încinsă?! PS: da' muschiu'...unde mi l-ai văzut?
  5. Macar vreo două genoflexiuni....bag. Din poponeata..toazie
  6. 1. E un fals ,o iluzie optică. Stă pe un geam...cred. 2. Dacă arăți așa...fac și flotari
  7. ,....Unde se poate ajunge? Imaginează-ti! ....ia in calcul și carantina...
  8. Nu fată,nu m-am dat la fundul nimanui Mă simt cel putin măgulit ca imi simti lipsa. Dacă "lipsa " are așa efect,imaginează-ti "prezența" ce efect are!
  9. naspa cu autoizolarea asta.. te simti ....asa, un pic virusata? Un tip se trezeste cu o mahmureala groaznica si vede scris pe perete: MAINE NU BEAU! - Slava Domnului ca nu astazi!
  10. ...de carantina: Dupa cateva zile de carantina, Bula o surprinde pe sora-sa goala, in fata oglinzii, mangaindu-se, excitant, pe tot corpul si spunandu-si: - Vreau un barbat! Vreau un barbat! A doua zi, o surprinde in pat, cu un barbat. Vazand aceasta, se duce la el in camera, se dezbraca, se aseaza in fata oglizii si incepe sa se mangaie, spunandu-si: - Vreau o bicicleta! Vreau o bicicleta! hmmmm, sa ....te rezolv? nu pari asa complicata oricum , nu-mi prea plac integralele ca, uneori, sunt duble...chiar triple! prefer o derivata.... tot de sezon: O tipa intr-un magazin cumpara o paine, o apa, un suc, o periuta de dinti, o portocala, o hartie igienica. La iesire un betiv: -Esti singura! Nu? -Da.de unde ti-ai dat seama?...dupa cumparaturi? -Esti urata !! Între noi la inceput a fost chimie, iar acum e matematica : tu îmi faci numai probleme!
  11. ...si z ...si w ...lista ramane deschisa.... Pe tine ,la ce litera sa te trec? Ca variabila...ca nu stiu daca poti lua valori fixe/impuse
  12. ...genoflexiunile. La flotari,depinde de...saltea
  13. Eu....termin repede E ok,am nevoie de caramizi Fac un WC, ca am luat multa hartie
×
×
  • Creează nouă...