Sari la conținut

mihaigom

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    SUZUKI GSXR 1k K5
  • Numar Moto
    CT-76-GOM
  • Club
    PENSIONARILOR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI GSX 600F GSXR 1000 K5

mihaigom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Caut sa cumpar oglinda dreapta pentru un GSX-R 1000 din 2005. Multumesc anticipat.
  2. mihaigom, bine ai venit si sa ajungi cu bine acasa...sper sa ramai cu bani suficienti dupa ce dai restul de spaga pentru plecarea in Irak.. sau s-a schimbat modalitatea de aprobare a dosarelor in MAPN? stai sa te lamuresc. spaga se da inainte, ca nu are omul "incredere" ca te mai intorci viu... acum sunt liber de datorii, deci numai bine pregatit de minunatie. sanatate !
  3. bine ai venit printe noi, sa ajungi cu bine acasa... deci daca pentru un gixer de 1k treci prin stresu ala... tot respectu multumesc de primire. sigur merita fiecare minut pt asa ceva. sanatate.
  4. salut ! ma intitulez Mihai, sunt din Constanta, posed un suzi gsf 600 si sunt in "bransa" de vreo 2 ani jumate. lucrez in armata si momentan va salut din Irak, unde imi "rup" c--u pt o cauza nobila. nu va ganditi la patriotism, e vorba de un gsxr 1000 yoshimura sa ne auzim cu bine si va salut cu faru'.
  5. parerea mea:eu zic sa o cumperi linistit ca au trecut RAR multi altii cu tobe si mai nervoase.eu cand am fost la RAR o zis las-o n-o mai porni sa-mi sune aci in cap.impinge-o pana aici sa-i fac poza .in cel mai rau caz... ii pui o toba stock si mergi la RAR sincer, m-am gandit si eu sa o "fentez" cu schimbatul, dar, din poze, mi se pare ca e corp comun cu teava intermediara, asa ca e cam greu.
  6. cred ca aici e cel mai potrivit loc in care pot gasi si eu raspuns la problema mea. in martie vreau sa merg si eu la cumparaturi in italia. mi s-a pus pata pe un gsxr 1000 k5 ,model yoshimura. e superba varianta asta , mai ales ca e neagra. nelamurirea vine din faptul ca nu stiu daca pot sa trec rar-ul cu ea, dat find faptul ca e echipata cu modelul acesta de evacuare (chiar daca e din fabrica si nu after-market). daca aveti cunostinta de treaba asta, rog sa ma lamuriti si pe mine. multumesc !
  7. dar dc nu esti un fan al marcii yamaha? ce stii de ea? nu sunt motoare fiabile? rezistente? ca de alergat..se infige mai grav decat 1000r nu pot spune ca am ceva clar de spus impotriva r1-lui, dar, din dorinta de a-mi achizitiona un moto din aceasta categorie,de ceva vreme "colind" forumurile in cautare de date comparative intre cele trei "bestii",si asta e concluzia la care am ajuns (e doar parerea mea). oricum aceasta parere imi e confirmata si de rezultatul votului propus de tine. adaugand si faptul ca am avut "onoarea" de a conduce un miar de la honda model 2006, care nu m-a impresionat cu nimic, mai ramane varianta gsxr-ului. si daca chiar conteaza pt tine si pretul, atunci mi se confirma logica. succes la cumparaturi!
  8. Si eu am aceeasi dilema, numai ca intre gsr-ul de 1k-2005 si 1000rr acelasi an. Totusi nu exclud nici r1, chiar daca nu sunt un fan al marcii, din motive mai mult sau mai putin obiective. Oricum, astept evolutia topicului cu mare interes si iti urez spor la cumparaturi!
×
×
  • Creează nouă...