Sari la conținut

cristian_k83

INACTIV
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://guguboyz.wordpress.com
  • Yahoo
    cristian_k83@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda CB 500

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Singura motocicleta pe care am avut-o, si inca o mai am este Honda CB 500

cristian_k83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Gasesc pe cineva la service astazi dupa ora 14.00? Merci frumos!
  2. Ma refeream la un schimb intermediar. Pentru a curata putin motorul, si apoi dupa 1000 km sa il schimbi cu unul calitativ superior pentru sezon. Oricum, daca stii un ulei mai ieftin sau unde sa merg sa aleg din mai multe in Bucuresti, mi-ai fi de un real ajutor. Merci
  3. Cam mult. La mine intra 3. 2 cu filtru nou. Asa e in carte parca. Si sta si nivelul bine. Vezi sa nu pui prea mult. Spuneti-mi si mie un ulei cu care sa o tin la iarna. Vreau sa ii fac un schimb cu un ulei mai prostut, adica mai ieftin, ca apoi la primavara sa ii bag cel bun. Am vazut ca se mai practica. E bine sa ai ulei curat in ea. Si imi place ideea de a merge in iarna, cand se poate vreo 1000 km cu un ulei apoi la primavara sa ii bagi unu bun. Ceva pareri si preturi? Sunt in Bucuresti.
  4. Imi trebuie un filtru de aer. Pana imi vine comanda, sper sa mai circul cu asta. E cam umed, saracia. Dar e pe cale sa se rezolve. Multumesc de sfaturi si asfalt uscat. Ce culoare are CB-ul pe care il dezmembrezi???
  5. Am gasit si problema Cb-ului meu. Tineti-va bine de scaune! Io unu n-am auzit sau vazut asa ceva. M-am si speriat cand am desfacut capacul. APA in camera filtrului de aer. Cred ca vreo juma de kil a curs. Nu mi-a venit sa cred. Ce zice=ti daca usuc filtrul (asta daca se mai usuca) pot sa il mai folosesc pana imi vine altul pe comanda???
  6. Io-s indragostit mai demult de ea. Am si mers putin cu una. Nici nu se aude! Doar se simte... Pozitie foarte comoda de pilotaj, asemanatoare cu CB. Din ce stiu, te cam bate vantul la viteze mai mari, la naked. Varianta semicarenata ar fi mai touring asa. Oricum merita!!!
  7. Si mie mi s-a intamplat odata. Chiar in mijlocul Bucurestiului. Strange bine roata spate. Da BINE.
  8. Stiti cumva cum desfac robinetul de benzina de pe rezervor? Merge prin rasucire, sau tre sa fol o cheie. E destul de mare piulita. Am incercat cu 22 dar e prea mica cheia. Deci imi trebuie o cheie mai mare. Ma gandeam in schimb sa il desfac manual. Oare merge? Sau ce cheie tre sa folosesc? Mesaj completat Poate fi bobina de inductie? Are asa ceva? Am scos fisele si le-am incercat. Una ma cam zgaltait, ailalta mi-a fost frica sa mai incerc odata, ca prima data a dat asa o scanteie mica. Sugestii???
  9. Sa stii ca am mai avut odata probleme cu robinetul, dar niciodata asa grave. Adica sa nu mai porneasca. Daca stau bine si ma gandesc cam asa se comporta saracia si atunci, numai ca si-a revenit rapid. L-am dat jos, dar nu mai tin minte ce i-a facut un prieten. Poate ma ajuti sa stiu ce sa ii fac. Merci ca mi-ai deschis ochii. Bujiile le-am schimbat anul trecut. Am mers cu cele vechi o gramada si n-am avut probleme cu ele. Le-am schimbat ca sa nu zic ca nu le-am schimbat. Nici nu stiu de cand erau alea.
  10. Acuma nu mai porneste deloc. Eu zic sa nu am niste apa in rezervor. Umblu fara filtru de cand am luat-o din Germania. Acu 3 ani. Si am la activ ceva km. Am tinut-o in ploaie in ultima perioada. Ma rog sa fie apa, ca asa scap mai usor. Ca sa verific bujiile tre sa ridic rezervorul nu? Si scot cate o fisa. Mentionez ca nu prea sunt "gica mesterica", dar nevoia te invata cu manualul haynes. Nu=mi place coliva...
  11. Se gaseste in comert o pasta la tub, nu stiu cum se numeste sigur; mai bine zis se gaseste sub mai multe denumiri. Eu am gasit la un magazin de accesorii moto. Curata si da stralucire cromului. Cu o carpa si cu pasta asta, ies foarte bine. Bagi carpa printre spirale, dar te descurci tu.
  12. Salut. Nu stiu de ce vrei sa schimbi semnalizarile. Intr-adevar sunt un pic cam butucanoase la CB, dar daca le faci mai mici risti sa devii inobservabil in trafic. Treaba ta... Mesaj completat Revin. Am o problema de curand la motor. Sper sa nu fie vorba de un piston. Pierde din turatie la relanti si mai ales in treapta a 3-a, a-4-a si tot asa. Duduie. Intrerupe, zgaltiaie si nu mai am putere in acceleratie. A avut un prieten un gs, si cam asa s-a manifestat numai ca la el pierdea simplu din turatie. La mine parca ar fi innecata, dar totusi simt ca e ceva mai grav. Stie cineva unde pot merge in zona Bacaului la un service sau ma poate ajuta cu un nr. de tel de-al vrunui mecanic, ceva???
  13. Pe fata am pus eu 120 si merge foarte bine. De spalat motorul, un singur lucru trebuie sa ii spui lu nenea. Sa iti dea cu niste solutie degresanta pe lant, si sa insinste acolo. Dupa pui motorul pe cricul centra, il pornesti, bagi antaia si invarti bine roata sa sara apa de pe lant. Apoi il ungi frumusel cu spray de lant, si il lasi 20 de min cat bei o cafea. Si apoi la drum. Eu asa fac de fiecare data. Nu prea e recomandat sa speli lantul cu benzina, motorina, mai ales daca e nou. Poti sa mai folosesti si un spray degresant de la castrol. Arata cam la fel cu cel de ungere. Numai ca e total diferit ca functie. Important e lantul, restul tine de spuma si apa. Mesaj completat Ce sa folosesc: rulmenti fata capsulati cu cauciuc, sau cu metal. A desfacut cineva si a vazut ce se gaseste inauntru. La ax ma refer.
  14. Vreau si eu o toba ca a ta! De unde fac rost? Mesaj completat Cam tarziu! Ai vazut Long Way Round, si vrei sa pleci in "one lifetime adventure"!?!
×
×
  • Creează nouă...