Sari la conținut

piratufm

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de piratufm

  1. In weekendul 14-15-16 octombrie 2011 va avea loc intrunirea de motociclete(de toate felurile),bineinteles cu caracter de petrecere moto. Invitam pe aceasta cale toti motoristi si motoristele care vor sa petrecem impreuna. Locatia dispune de nenumarate locuri de campare pentru cort si pentru cine prefera sunt si cateva camere disponibile.Destula pajiste pentru fotbal sau alte activitati si pentru campare in caz ca este vremea frumoasa . Sambata seara cand ne-om aduna toti organizam o masa si o cinste,ca sa petrecem pina spre dimineata.A nu se intelege ca vineri nu petrecem. Despre program nu spun decat ca incepe de vineri si se termina cand plecam spre casa. Restul activitatilor gen concursuri mers incet ,baut bere,skandenberg si altele le stabilim la fata locului dupa buna dispozitie a grupului de participanti. Nu exista taxa de intrare .
  2. pai ... domnu' Lantz daca nu vrei sa fii vazut pe facebook ... iti poti face doar un profil fara fotografiile tale si fara sa fii trecut cu numele tau CONTUL TAU PE FACEBOOK EXISTA !! te-am gasit putin mai devreme si ti-am dat add de pe acel profil . daca o sa iti faci cont o sa observi ca am stat si am uploadat in jur de 1300 de fotografii .
  3. Salutare !!! vreau sa va anunt aici ca am creat un cont de facebook cu numele de Baile Boboci https://www.facebook.com/profile.php?id=100002804812898&ref=ts unde am postat fotografii de la intrunirea din data de 12-14 august 2011 , de la intrunirea comunistelor din data de 20-22 august 2010 , de la intrunirea din data 3-5 oct. 2010 si de la intrunirea din 2-4 oct. 2009 . am cautat si profilele voastre de facebook si am dat adaugare .
  4. Am mai uploadat eu cateva filmulete pe youtube youtube Mesaj completat Youtube
  5. Imi cer scuze ca am intarziat cu fotografiile . Am mai pus cateva aici Visit My Website Visit My Website
  6. Superba Intrunirea !!!!!! Oamenii au fost super ! Multumesc in primul rand bucatarului adica lui Legendaru' a facut un gulas de nota 10+ . Totul a fost de vis , o sa fiu prezent si la intrunirea care va avea loc in data de 1-3 Octombrie. Nu puteam sa ratez aceasta intrunire. Iar dupa intrunire .. a fost after-party la Stanciu acasa. am savurat o sticla cu grade care avea pe ea un batran ce mergea in baston . Iar acum o sa pun si cateva fotografii ca am destule. daca vreti imi puteti da add pe messenger sa va trimit toate fotografiile. Id-ul meu este piratu_10nu7z .
  7. Cateva Fotografii de La Intrunirea De Anul Trecut
×
×
  • Creează nouă...