Sari la conținut

gabi88

Super Membru
  • Număr conținut

    546
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabi88

  1. ce sa fie ,hamburgeri si cartofi prajiti ))
  2. Exact aia e intersectia. Cel mai bun post (fara cele care dau informatii despre accident) Va contraziceti pe vitezometru cand cel mai important lucru e sa invatati din asemenea accidente. Macar daca se pierde timpul pe forum sa se piarda cu folos invatand. Acolo urma si o trecere de pietoni , deci intra si liter E din HG nr. 1391/2006 in discutie . Dar oricum mare pacat de baiat!
  3. salut, la k 10 , 1000cc stiu ca A = 100%. B = 80%. C = TC (ploaie) , Am o intrebare, in modul C iti livreaza 100% din putere ??
  4. 1 000 euro trebuiesc schimbate: cauciucuri ,lant , ulei ,baterie
  5. Salut Imi puteti spune cam ce an si cati centimetri /putere are modelul asta ? (nu are turometru , are 2 tobe si 2 discuri pe fata ) si daca are bube/defecte la care trebuie sa deschid bine ochii
  6. http://www.youtube.com/watch?v=bk41IwynOGs
  7. da , aia e semicarena . vezi ca poti gasi si la noi din dezmembrari orice piesa .
  8. tu ai cumparat mototul acela avariat din timisoara ?
  9. http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-taranul-cu-maserati-cu-o-femeie-in-camera-de-hotel-petre-craete-o-lauda-si-ii-da-palme-peste-fund-200917.html
  10. http://www.youtube.com/watch?v=giEQHyRuNkE&feature=related
  11. Sa ne ti la curent si sa ne spui cat primesti pe motor E bine ca nu ai patit `rele`.
  12. nu tin minte sa scrie in carte la noi ca o intersectie poate avea din toate directiile semul cedeaza . din doua directii era normal si mai simplu sa puna cedeaza .
  13. k5 si k6 au sigur 2 pistonase . adica un pitonas pe o parte si unul pe cealalta parte ! probabil la k7 are unul singur , dar nu imi vine sa cred si confunzi, k7 este Evo nu Neo.
  14. la Neo pe spate etrierul are 2 pistonase.
×
×
  • Creează nouă...