Sari la conținut

loti61

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de loti61

  1. Multumesc pentru P.M. Adevarul este ca eu incerc sa gasesc tobe originale.
  2. Ma intereseaza intermediara si finalele,bineinteles,daca s-ar putea "nescapate" pe jos.
  3. Salut oameni buni, Poate mă ajută cineva,caut tobe originale pentru un 3VD(preferabil cromate),Âşi o roată față.
  4. Salut... Dinspre Brasov poti alege si traseul Tirgu Secuiesc-Cozmeni-Miercurea Ciuc-Gheorgheni, asa mai scapi de protiuni de drum la care se lucreaza.Dealtfel se poate circula destul de bine si pe varianta spre Tusnad.(mare grija la asfaltul turnat proaspat!!!)
  5. Deci,eu am nevoie numai de telescop!Bascula nu ma intereseaza. Daca ai o (ba)scula din aia,trimite-mi te rog un pm despre doleantele tale pecuniare
  6. Salutare, oameni buni,am nevoie de ajutor! Daca are cineva, sau stie ca ar avea cineva un telescop spate pentru un TDM 3VD va rog sa ma anuntati.In mijlocul sezonului am ramas fara mobra. HELP!
  7. Dacă e 3VD atunci e liber,nu e nici un bec.
  8. Complicat...Hai la întrunire Âşi afli povestea
  9. Dragi colegi de marcă, între 15-18 iulie se va ține cea de a 20-a întrunire a motocicliÂştilor organizată de BLUES BIKERS Gheorgheni. Vă aÂşteptăm gu drag pe toți.
  10. Rog comercianții care vin cu dozatoare de bere,să-Âşi amplaseze buteliile cu CO2 în loc cât mai ferit greu accesibil pentru clienți... Prietenii Âştiu de ce!!
  11. ÂŞefu' ceva despre programul pentru vineri-sâmbătă?.....
  12. Salut, daca poti trimite-mi niste poze si un pret pentru coburi. Multam Mesaj completat Scuze,am gresit postul
  13. Salutare oameni buni,ceva surse de achizitionat cauciuoaice la preț bun....???
  14. Sunt perfect de acord cu Korben,asa ca nu mai sunt interesat de tobe. Ma intreb cum m-as fi simtit daca as fi luat tobele si ulterior ar fi aparut buba
  15. sunt originale,cromate?Daca da da-mi PM
  16. Felicitări pentru ambițioÂşii parteneri de marcă care au reusit să organizeze prima întâlnire a TDM-iÂştilor din România. Orice început e greu .Să speram că la următoarea întâlnire vom fi preyenți mai mulți
  17. ruta ideala ar fi Gheorgheni-Zetea-Odorheiu Secuiesc-Sovata-Tg.-Mures. Intre Gheorgheni si M-Ciuc drumul este mai prost dar si distanta este mai mare. Din Chei pana la Gheorgheni intradevar drumul este destul de naspa dar din Gheorgheni incolo este OK.Naspa inseamna ca incet dar se poate circula,este plina de petice si mai sunt si gropi.
  18. Departe de mine gandul de a reprosa ceva cuiva! Hai sa fim seriosi-este imposibil sa faci pe placul tuturor. Eu ma oftic pentru ca as fi vrut sa fiu impreuna cu voi. Adevarul este ca nu am renuntat de loc .
  19. Buna initiativa cu intilnirea TDM-istilor,buna si locatia dar in perioada respsctiva la noi (romano-catolici)este sarbatoarea de Rusalii.Nu ca as fi un bigot dar la Sumuleu se organizeaza traditionalul pelegrinaj si mai mult ca sigur voi avea musafiri. Daca totusi nu va trebui sa fac pe gazda mai mult ca sigur ca osa vin si eu. V-ati uitat la meteo pentru perioada respectiva?Cam naspa!Acolo fenomenele meteo se manifesta cu o intensitate si imprevizibilitate foarte mare.
  20. Sunt de acord cu prima propozitie... in rest Daca mi-ar permite buzunarul as folosi ulei sintetic,dar deoarece nu-mi permit folosesc un ulei semisinteticDin aceleasi considerente folosesc un ulei mai putin cu nume,acumulator lafel mai ieftin dar cu specficatiile de uzina dar niciodata n-as baga ulei de masina.Este un compromis mult prea costisitor ca sa-mi pot permite.
  21. Sincronizarea ți-o poate face numai cine are scule Âşi se Âşi pricepe la treaba,cu toate astea nu-i mare scofală.
  22. Bună tuturor, referitor la ulei vreau să vă zic că eu i-am băgat PUTOLINE 10w40,semisintetic.am făcut cu mobra 2500 km., Âşi nivelul de la jojă încă e la acelaÂşi nivel. Cavaleru: am citit într-unul dintre topicuri că vrei să schimbi jigloarele la carb.Înainte de a face treaba asta uită-te la pozitia acelor.Dacă sunt ridicate lasă-le în pozitia minimă.Fă-i o sincronizare Âşi vezi consumul dupăaceea.
  23. Băieți vorbim de WAĂI nu de VOLĂI!Trebuie să fie în jur la 330W!
  24. Salut LUME! ÂŞtie cineva cât este puterea nominală al alternatorului(generatorului) la 3vd?Vreau să-schimb becurile de 35/35w,dar nici nu vreau să cad pe partea cealaltă a calului...)))
  25. eu folosesc o bucata de sipca de lemn de cca 35-40 cm pe care o pun sub partea din dreapta a furcii spate singur,fara ajutor.Mobra nu e scoasa din echilibru,dar roata din spate se ridica de la sol,si pot sa ung lantul lejer.
×
×
  • Creează nouă...